Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za chwilę przyjedzie koleżanka zabrać cholernika na spacer :multi:... przynajmniej będę miała troche spokoju w domu.
Askan nie dość, że mi sika po kątach, to jeszcze właśnie miała walkę o kotlety :mad:. Pomijam już fakt, ze pies nie może zostawać sam, bo potrafi wyć i szczekać :shake:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Hahahahahha...
Cholernik już we własnym domku :multi:. Podobno ma na imię Hammer, ale Cholernik bardziej pasuje :evil_lol:[/quote]

no to dozobaczyska na ognichu u Alusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cholernik już we własnym domku :multi:. Podobno ma na imię Hammer, ale Cholernik bardziej pasuje :evil_lol:[/quote]
Znalazł się właściciel? Super!!!

Odważna z Ciebie dziewczyna, żeś Cholernika wzięła do domu. Gdyby nie Ty, to pewnie do tej pory błakałby się gdzies tam...

Pzdr.

Posted

Dobre wiadomości, najlepiej we własnym domu:lol:

A.

Posted

Ech... a ja właśnie siedzę i sprząt5am, bo mi Cholernik całe mieszkanie zasikał :shake:. Za chwilę się wkurzę i pójdę po jego pańcię, co by pomogła :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ech... a ja właśnie siedzę i sprząt5am, bo mi Cholernik całe mieszkanie zasikał :shake:. Za chwilę się wkurzę i pójdę po jego pańcię, co by pomogła :diabloti:[/quote]

....to całkiem dobry pomysł:cool3:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko [/B]no ale bez przesady... jak ktoś się pyta co tam u mnie to mógłby najpierw przeczytać co napisano :roll:[/quote]
Oj, ja wiem :p Ale są takie osoby, co wskakują do galeri piszą: co tam, witanko albo cuś i nigdy nie czytają :evil_lol: Ale jak ktoś siedzi u kilkudziesieciu osób, to nie ma czasu na czytanie. Ja to tylko u Ciebie :lol:

Posted

A na co mam uwazać :eviltong: Odsubskrypują mnie :razz:
Przeglądam, to wiele, ale regularnie czytam i udzielam sie only tu. No chyba, ze o czymś nie wiem i w nocy lunatykując brednie wypisuję po galeriach :evil_lol:

Posted

[CENTER][B]hello Bonsai :hand: pytalam TZta i powiedzial ze nie ma sprawy ... takze 19 kwietnia szykuj sie na przejazdzke audi (iles tam hihi :eviltong: nie znam sie na tych znaczkach) w towarzystwie Fazulca :grins:[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='bonsai_88']Proszę mnie wklejać mi tysięcy życzeń w galerii - nie jestem chrześcijanką i nie jest to moje święto :razz:....[/quote]
Uwielbiam to :multi: Jak mi ludzie składają życzenia na święta, to tak jakby mi składali na swoje urodziny :shake:
Ale co tam logika, tradycja najważnieszje :eviltong:

Kobieto - czy Ty używałąś orzechy do prania, cyz mi sie coś znó źle doczytało?? :razz: