Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']A... zapomniałam, że Bianca biega już bez linki :cool3:. Dzisiaj bardzo ładnie reagowała na wołanie :loveu:.
Spotkałyśmy też pewną cudowną sunię ONa :cool3:. Sunia przybiegła się przywitać. Na 1 gwizdnięcie właściciela [starszy pan chodzący o lasce] zrobiła w tył zwrot i.. zaczęła skakać przez laskę :lol:.[/quote]

to musial byc rozkoszny widok :loveu::loveu::loveu:

cze smerfetko jak tam twoj glos dalej z chrypka ??? :evil_lol:

Posted

Poczekaj, w niedzielę ma być kolejne spotkanie z innymi psiarzami :cool3:. Wtedy pewnie się jakieś zdjęcia fajne zrobi. Już ja w pana Wiesława i jego aparat wierzę :multi:

Posted

Ty tak mocno mnie za słowo nie trzymaj - ja w dalszym ciągu chora i nie mogę obiecać, że mnie nie rozłoży do końca w niedzielę :roll:... w najgorszym wypadku powklejam jakieś zdjęcia z poprzedniego spotkania ;)

Posted

W najgorszym wypadku to Ty zostaw Birmę pod dobrą opieką, a sama grzej się w łóżeczku :evil_lol:
Szkoda że ja mam tak do Wawy ni w ząb, bo chętnie bym się na taki zbiorowy spacer wybrała z Szansą :-(
Ciekawa jestem jakby się z Orphowym towarzystwem bawiła :lol:

Posted

Kiedy dla Birmy jedyna dobra opieka to ja :shake:. Młoda nie słucha się nikogo innego, nikt inny nie może jej spuszczać ze smyczy, tylko ja [i Smok] mogę być na 100% pewna, że mnie nie zaatakuje jak się na coś wkurzy :roll:.

Niestety Birma JEST okropnym psem i tego tak łatwo nie zmienię :placz:

Posted

[quote name='Agmarek']Jak po tej samej? To w jakiej dzielnicy Ty kobieto mieszkasz???[/quote]
Tylko i wyłacznie Praga Południe kobieto :evil_lol:

Posted

Dzisiaj po spacerze wyciągnęłam Birmie 15 gałązek z sierści na zaledwie 1 łapie :diabloti:...
No i po raz pierwszy udało mi się odwołać tą paskudę od sarny :mad:... ale żebyście wy wiedzieli jak ona cudnie wygląda w pełnym pędzie :loveu:.. a to taki rzadki widok :placz:

Posted

[B]Jbk[/B] nawet nie mam czym tego nagrywać :placz:.. pomijam już fakt, ze sama po raz 3 widziałam maksymalnie rozpędzoną Birmę, więc na to ciężko trafić... bo ona zazwyczaj pędzi bardzo szybko, ale nie pełnym tempem :razz:.