Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']A... zapomniałam, że Bianca biega już bez linki :cool3:. Dzisiaj bardzo ładnie reagowała na wołanie :loveu:. Spotkałyśmy też pewną cudowną sunię ONa :cool3:. Sunia przybiegła się przywitać. Na 1 gwizdnięcie właściciela [starszy pan chodzący o lasce] zrobiła w tył zwrot i.. zaczęła skakać przez laskę :lol:.[/quote] to musial byc rozkoszny widok :loveu::loveu::loveu: cze smerfetko jak tam twoj glos dalej z chrypka ??? :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Się odezwała... gładkołysa :evil_lol: Mój głos żyje życiem własnym... a w ogóle to ja z nim nie gadam :evil_lol: Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jaka gładkołysa? ja swoich prosiąt nie strzygę i nie golę :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 agnethka mialo byc pewnie [B]gladkoglosa[/B] tylko sie smerfetce literki pomerdaly :grins: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Skoro my kudłate to wy gładkołyse :evil_lol:.... a co :diabloti: Tengusia od głatkogłosej to tuta... jestem JA :grins: Quote
Patisa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 bonsai, Ty lepiej pokaż zdjęcia Birmy, ile jej już ta sierść odrosła!:haha: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Poczekaj, w niedzielę ma być kolejne spotkanie z innymi psiarzami :cool3:. Wtedy pewnie się jakieś zdjęcia fajne zrobi. Już ja w pana Wiesława i jego aparat wierzę :multi: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Ty tak mocno mnie za słowo nie trzymaj - ja w dalszym ciągu chora i nie mogę obiecać, że mnie nie rozłoży do końca w niedzielę :roll:... w najgorszym wypadku powklejam jakieś zdjęcia z poprzedniego spotkania ;) Quote
Agmarek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 W najgorszym wypadku to Ty zostaw Birmę pod dobrą opieką, a sama grzej się w łóżeczku :evil_lol: Szkoda że ja mam tak do Wawy ni w ząb, bo chętnie bym się na taki zbiorowy spacer wybrała z Szansą :-( Ciekawa jestem jakby się z Orphowym towarzystwem bawiła :lol: Quote
orpha Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jaki ni w ząb ? nie marudz po tej samej stronie Wisły jestesmy Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='agnethka']te... Chrypko, Ty mnie nie fikaj :diabloti:[/quote] Ale fikanie jest zdrowe ;) Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 te... Chrypko, Ty mnie nie fikaj :diabloti: Quote
Agmarek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='orpha']jaki ni w ząb ? nie marudz po tej samej stronie Wisły jestesmy[/quote] Jak po tej samej? To w jakiej dzielnicy Ty kobieto mieszkasz??? Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Kiedy dla Birmy jedyna dobra opieka to ja :shake:. Młoda nie słucha się nikogo innego, nikt inny nie może jej spuszczać ze smyczy, tylko ja [i Smok] mogę być na 100% pewna, że mnie nie zaatakuje jak się na coś wkurzy :roll:. Niestety Birma JEST okropnym psem i tego tak łatwo nie zmienię :placz: Quote
orpha Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Agmarek']Jak po tej samej? To w jakiej dzielnicy Ty kobieto mieszkasz???[/quote] Tylko i wyłacznie Praga Południe kobieto :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dzisiaj po spacerze wyciągnęłam Birmie 15 gałązek z sierści na zaledwie 1 łapie :diabloti:... No i po raz pierwszy udało mi się odwołać tą paskudę od sarny :mad:... ale żebyście wy wiedzieli jak ona cudnie wygląda w pełnym pędzie :loveu:.. a to taki rzadki widok :placz: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Powinnaś filmy nagrywać, inaczej pozostaje nam tylko wyobraźnia.... Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [B]Jbk[/B] nawet nie mam czym tego nagrywać :placz:.. pomijam już fakt, ze sama po raz 3 widziałam maksymalnie rozpędzoną Birmę, więc na to ciężko trafić... bo ona zazwyczaj pędzi bardzo szybko, ale nie pełnym tempem :razz:. Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam wszystkie kudłate , gładkołyse , z głosem z chrupka :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 z glosem z chrupka to ja podobno to ja :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts