Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, już znalazłam pana, który chce kupić samochodzik [on naiwny chce go nawet naprawiać :evil_lol:], mama zgadza się nawet samochód sprzedać... tata [właściciel] pewnie też się zgodzi, jak już napisałam co muszę naprawić i za ile :diabloti:.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']No, już znalazłam pana, który chce kupić samochodzik [on naiwny chce go nawet naprawiać :evil_lol:], mama zgadza się nawet samochód sprzedać... tata [właściciel] pewnie też się zgodzi, jak już napisałam co muszę naprawić i za ile :diabloti:.[/quote]

No widzisz, jak Ci szybko poszło :)

Posted

[quote name='bonsai_88']Ha.... mama dorwała tatę przez telefon i wymusiła na nim zgodę :multi:... pozbywam się grata :multi:[/quote]

Hurra :multi: A będziesz nowego kupować?

Posted

[B]Zerduszko[/B] tylko moje 11-letnie uno z rozpadającym się silnikiem, niebędące w stanie przejść przeglądu u wszystkimi drzwiami do wymiany [przegniłe, strach mocniej trzasnąć :diabloti:] nawet 500 zł nie jest warte :evil_lol:... pomijam, że muszę wszystkie opony kupić, zapłacić w tym miesiącu OC... a d*** a nie OC... auto zdążę sprzedać i mnie będą mogli w czubek nosa cmoknąć :diabloti:...

A, nie mówiłam wam.. poszłam dzisiaj z małym na szczepienie i co? I ręka mi zaraz odpadnie, bo mnie też kłujneli :placz:... trafić nie mogli czy co :evil_lol:...

Posted

Witanko:multi:
Jesli już mowa o samochodzikach ja też wydałam ostatnio na naprawe swojego kuuuuupe kasy:shake: i dzień pózniej mi klamka w drzwiach odpadła:roll: i linka z ręcznego spadła:mdleje:nie mam siły nie naprawiam już:evil_lol:
Ciebie też kłuli wczoraj-współczuje:bigcry:

Posted

Faceta też daj do naprawy:evil_lol:
Jesienne spadki formy,moja przyjaciółka we wtorek złapała takiego doła że do czwartej nad ranem buczała jak motorek;) a jak ona zaczyna buczeć to chodzenie też ma istnie motorkowe i tak se razem biegałyśmy po wsi z pepsi pod jedną pachą i czymś mocniejszym pod drugą;) i odprawiałyśmy filozoficzne dysputy o życiu przed świtem:evil_lol:

Posted

Ech... już po kłótni z Kamilem [bo uciekł do pracy :diabloti:]... doszłam do wniosku, że mam do wyboru albo faceta albo pracę :placz:. Niestety chyba będę musiała zrezygnować z pracy dopóki nie znajdę opieki dla małego :-(.

Groszek, jakby twoja koleżanka znowu miała doła to daj znać - podrzucę wam Birmę do biegania [a może i babę Jagę :diabloti:], co będziecie tak niepotrzebnie latać :evil_lol:.

Za to na pocieszenie w końcu mogłam kupić sobie książkę 101 sztuczek z psem :loveu:. Jak przeglądałam ile z tego Birma umie, to... sama byłam w szoku :crazyeye:.

Posted

No nogi to mi do doopy wchodziły:evil_lol: więc te panienki może by sie wybiegały też choć śmiem wątpić.W ogóle to nigdy nie odważyła bym sie na husky,bała bym sie że on ciągle nie wybiegany:roll:
Z powodu pracy współczuje ale jak trzeba wybrać-wybierasz to co ważniejsze;)
A co pudliszony to zdolne bestyje to umie:evil_lol: może wcześniej już czytała tą książke:evil_lol:

Posted

To odfocham się jutro albo pojutrze :diabloti:... przecież muszę mieć jakiegoś chłopa na oku, jakbym się z Kamilem znowu pożarła tak jak dzisiaj :evil_lol:...

Birma przed chwilą o mało nie doprowadziła mnie do zawału... musiałam iść wyrzucić śmieci i wzięłam przy okazji młodą, co by siknęła sobie ;). Ponieważ ręce mam tylko dwie [i tyle samo było toreb ze śmieciami] to młoda dostała kaganiec na pysk i wzięłam ją bez smyczy. Już wracałyśmy jak jakiś pies [bez smyczy i kagańca] postanowił skoczyć na młodą... na przyszłość pies się będzie bardzo zastanawiał, bo chyba ma parę siniaków pod futerkiem [Birma ma porządny, metalowa kaganiec i walnąć nim potrafi] :diabloti:, a ja... a ja jak ruszyłam za młodą to o mało spodni nie zgubiłam... dosłownie :lol:... chyba muszę trochę utyć, bo mi wszystko z tyłka spada :razz: