jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='groszek83']A nie można dać dzieciom nazwiska matki??tak z ciekawości pytam,mnie to tam nie przeszkadza każdy żyje jak chce;)[/quote] No wiesz, ojcowie uznają dzieci, więc automatem dzieci mają nazwiska ojców ;) Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nie wiem nie mam dzieci:eviltong:;):evil_lol: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='groszek83']Nie wiem nie mam dzieci:eviltong:;):evil_lol:[/quote] Ja mam jedno i dosyć ;) Nie, żeby było złe, tylko właśnie że jest fajne i zaspokaja w zupełności moje macierzyńskie potrzeby ;) Quote
bonsai_88 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 W urzędzie przy rejestracji dziecka mówi się jakie ma być nazwisko dziecka - po ojcu czy po matce... A mi inne nazwisko przeszkadza, odkąd... w żłobku nie chcieli mi wydać Smoka [a to ja go rejestrowałam!], bo inne nazwisko... zrobiłam olbrzymią awanturę i dziecko dostałam :angryy: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='bonsai_88']W urzędzie przy rejestracji dziecka mówi się jakie ma być nazwisko dziecka - po ojcu czy po matce... A mi inne nazwisko przeszkadza, odkąd... w żłobku nie chcieli mi wydać Smoka [a to ja go rejestrowałam!], bo inne nazwisko... zrobiłam olbrzymią awanturę i dziecko dostałam :angryy:[/quote] Wiem, że się mówi, jakie ma nosić, też przeprowadzaliśmy uznanie, to taka refleksja tylko, że skoro już się tatuś decyduje na pójście do urzędu, to zazwyczaj chce, żeby dzidziuś miał jego nazwisko :) Ja mieszkam w tak małym mieście, że chociaż się różniliśmy nazwiskami z młodym, to i tak wszyscy wszystko wiedzieli, kto jest tatusiem, gdzie mieszkamy, o pracy mojej, o psie (jeszcze był szpicek) i tak dalej ;) Quote
agnethka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 siema - dogo mnie w końcu wpuściło :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Heja;) Co ty pracujesz ciężko nawet w niedziele?:-( Quote
Rinuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [I][B]Bonsai wstawaj śpiochu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Bonsai wstawaj śpiochu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/quote] Weź ty mnie nie rozśmieszaj... wstałam dzisiaj o 3.30, bo miała zajęcia w Krakowie :diabloti:.... Dopiero teraz udało mi się usiąść na tyłku, po zaraz po powrocie trzeba było wariatkę na spacer zabrać - szalała niesamowicie... ba, nawet aportowała patyk [z przynoszeniem :loveu:] i sama wlazła "po pachy" do wody... jak poczuła wodę, to nie mogłam jej odwołać :crazyeye:... Quote
bonsai_88 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-minal-potrzebne-wsparcie-na-transport-122693/[/url] Hej laudzie i ludziska :loveu:. Znowu pokazuję wam sunię Jagę... musimy uzbierać jakieś 150-200 zł na przewóz suńki :shake:. Pomóżcie, bo sama nie dam rady :oops:. Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej Haniu :) Trochę się wypłukałam na festynie na schronisko w Żywcu, więc tym razem nie da rady :( Biedna ta Birmusia, ciągle musi na Ciebie czekać.... ;) Quote
bonsai_88 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Net mi wczoraj padł, nie miałam sie jak odezwać ;) Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='bonsai_88']Net mi wczoraj padł, nie miałam sie jak odezwać ;)[/quote] Ale dziś już masz? Quote
bonsai_88 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Nie, nie mam :cool3::evil_lol:... Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='bonsai_88']Nie, nie mam :cool3::evil_lol:...[/quote] To skąd się tu wzięłaś? :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 telepatia... albo złudzenia :diabloti: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='bonsai_88']telepatia... albo złudzenia :diabloti:[/quote] Kurde, mam zwidy? I jeszcze mówią do mnie? Chyba muszę skoczyć do żółtych stron panoramy firm, poszukać lekarzy..... Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A taką miałam nadzieję, że to nie wyjdzie na jaw :) Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A kiedy Cioteczka jakieś fotki Birmusi zamieścisz, co? Quote
Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']A kiedy Cioteczka jakieś fotki Birmusi zamieścisz, co?[/quote] [I][B]wlasnie?:razz:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dajcie wy mi spokój z foteczkami... właśnie wróciłam od mechanika, dowiedziałam się, że za naprawę połowy rzeczy potrzebnych od przejścia przeglądu zapłacę 500 zł [pozostałych 2 rzeczy nie umiał mi wycenić], a do tego lada moment padnie mi silnik :-(. W tej chwili próbuję dowiedzieć się gdzie kupią mi samochód nie posiadający dowodu rejestracyjnego [mam tylko zastępczy dowód, bo orginał zgubiłam], bo nie mam za co go naprawić... Quote
Recommended Posts