Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Biedna Beza, jak możesz upowszechniać tak kompromitujące zdjęcia? ;)[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Ale zauważ, że nie dałam ich w galerii Lenki i Pepka :evil_lol: Na usprawiedliwienie jej właścicielki, czyli nie mnie , powiem, że to wynik działania psiego fryzjera, który uznał, że nie da się wyczesać jednej łapy i ją ogolił. Ale Beza była szczęśliwa, nareszcie czuła wiatr na skórze ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To ja po nią pojechałam i teraz serio piszę, w aucie sprawdzałam, czy ma plamę na języku :evil_lol:
[/FONT][/QUOTE]
Hahaha...
Ja od czasu do czasu strzygę psiaki i wiem, jak bardzo potrafią się zmienic:)

Pzdr.

Posted

Groszek się odezwał :).... normalnie muszę to w kalendarzu na czerwono zaznaczyć :P.... gdzieś ty była dziewczyno jak ciebie nie było? Po za tym informuję oficjalnie, że straciłaś szansę na pozbycie się któregokolwiek brata - chłopa se znalazłam... niestety nie góral, ale przynajmniej wysoki i czarny :D.

Posted

[B]Groszek [/B]a jak tam praca? Miałaś już rozmowę?

A chłop to właśnie siedzi i mi przez ramie czyta.... jak nie przestanie to chyba za chwilę mu górala pokażę, co by mógł w kompleksy wpaść ;)

Posted

Niestety akurat wyszedł i nie może przeczytać - zgodził się pójść do sklepu po fajki.... jak już zrobi te zakupy na 10 kilo, wyniesie śmieci i przyniesie mi telefon z samochodu to ma jeszcze skoczyć z psem :D..

Tak oto przyzwyczaja się chłopa do pomocy ;)

Posted

w takim razie trzymam za ciebie kciuki :).

A ja właśnie robię się na bóstwo, bo dawno niewidziani kumple przychodzą [mn. ma przyjść ten, co mnie do Nitschego porównał... pamiętasz?]... tak więc Kamil mi się zazdrości :P

Posted

Ludzie... pilnie potrzebuję pomocy.

Jest mi potrzebna klatka dla ptaka - na już, na wczoraj!
Właśnie złapałam ptaka [chyba drozd] któremu na moich oczach cholera mojej matki [zwana kotem] uszkodziła skrzydło. Ptak nie może latać - na dworze długo by nie przeżył :shake:.

W tej chwili siedzi w klatce po myszach - jakby chciał to by dosięgnął dziobem "sufitu" :roll:.

Informacje jak się Katastrofą [bo już nazwałam :evil_lol:] zająć tak, żeby mogła wrócić na dwór jak się wykuruje albo chętny domek na czas leczenia bardzo mile widziane :oops:.

Zdjęcia na razie nie dam [jak kto chętny to niech przyjedzie zobaczyć na własne oczy, najlepiej z klatką :evil_lol: - nie chcę tej kruszynki stresować zdjęciami], do weterynarza pojadę najwcześniej jak Kamil wróci z pracy [ktoś będzie musiał ze Smokiem zostać]... a i to nie jest pewne, bo nie wiem czy Kamil będzie mógł z malym zostać i czy wróci wystarczająco wcześnie. Jak nei to jutro będę ściągać weta do mnie :roll:

Posted

Informuję, że Katastrofa poleciała dzisiaj na wolność :multi:...

Za to mam do soboty podziczałego szczeniaka, co by mi się nie żyło za łatwo :evil_lol:

[img]http://lh5.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eOxndz6oI/AAAAAAAAA5c/ouIm_Clk_L0/s720/image66.JPG[/img]

[img]http://lh3.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eOdR0SyAI/AAAAAAAAA44/9R6FB6yX_Cw/s720/image62.JPG[/img]

[img]http://lh5.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eO-e5QDvI/AAAAAAAAA5g/bhHYyGjM6dM/s720/image84.JPG[/img]

Na tym zdjęciach widać, że Katasrofa nie umiała ładnie złożyć skrzydał :shake:

[img]http://lh6.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1ePSimU90I/AAAAAAAAA58/cTKO4LuZPRQ/s720/image85.JPG[/img]

Posted

Z Krakowa przywiozłam.. w sobotę jedzie do DT w Rybniku [może Zerduszko odwiedze przy okazji ;)], bo dzisiaj nie miałam już czasu go zawieźć, jutro i pojutrze też nie mam jak :(.
Fotki szczeniaka może zrobię, ale na pewno nie dzisiaj - jest zbyt zdenerwowany samym faktem, że się tutaj znalazł

Posted

[quote name='bonsai_88']Z Krakowa przywiozłam.. w sobotę jedzie do DT w Rybniku [może Zerduszko odwiedze przy okazji ;)], bo dzisiaj nie miałam już czasu go zawieźć, jutro i pojutrze też nie mam jak :(.
Fotki szczeniaka może zrobię, ale na pewno nie dzisiaj - jest zbyt zdenerwowany samym faktem, że się tutaj znalazł[/QUOTE]
Odwiedzaj :multi: Powiedz mi lepiej kto u mnie na wsi daje dt, a ja o tym nie wiem :eviltong: