Darianna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O Panie... A co to za biedne ogolone stworzenie????????? Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Darianna']O Panie... A co to za biedne ogolone stworzenie?????????[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]To ogolona Beza :evil_lol: Rasa - owczarek francuski briard ;)[/FONT] Quote
Darianna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Biedna Beza, jak możesz upowszechniać tak kompromitujące zdjęcia? ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Darianna']Biedna Beza, jak możesz upowszechniać tak kompromitujące zdjęcia? ;)[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Ale zauważ, że nie dałam ich w galerii Lenki i Pepka :evil_lol: Na usprawiedliwienie jej właścicielki, czyli nie mnie , powiem, że to wynik działania psiego fryzjera, który uznał, że nie da się wyczesać jednej łapy i ją ogolił. Ale Beza była szczęśliwa, nareszcie czuła wiatr na skórze ;)[/FONT] Quote
Darianna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mama poznała Bezkę jak po nią przyszła? :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To ja po nią pojechałam i teraz serio piszę, w aucie sprawdzałam, czy ma plamę na języku :evil_lol: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To ja po nią pojechałam i teraz serio piszę, w aucie sprawdzałam, czy ma plamę na języku :evil_lol: [/FONT][/QUOTE] Hahaha... Ja od czasu do czasu strzygę psiaki i wiem, jak bardzo potrafią się zmienic:) Pzdr. Quote
groszek83 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja musze zdjęcia wkleić:oops: tylko że aparat wziął i sie spie.... tak żeby weselej było:placz: Quote
bonsai_88 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Groszek się odezwał :).... normalnie muszę to w kalendarzu na czerwono zaznaczyć :P.... gdzieś ty była dziewczyno jak ciebie nie było? Po za tym informuję oficjalnie, że straciłaś szansę na pozbycie się któregokolwiek brata - chłopa se znalazłam... niestety nie góral, ale przynajmniej wysoki i czarny :D. Quote
groszek83 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Byłam sobie tu i tam:eviltong: Chłopa gratuluje:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [B]Groszek [/B]a jak tam praca? Miałaś już rozmowę? A chłop to właśnie siedzi i mi przez ramie czyta.... jak nie przestanie to chyba za chwilę mu górala pokażę, co by mógł w kompleksy wpaść ;) Quote
bonsai_88 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Niestety akurat wyszedł i nie może przeczytać - zgodził się pójść do sklepu po fajki.... jak już zrobi te zakupy na 10 kilo, wyniesie śmieci i przyniesie mi telefon z samochodu to ma jeszcze skoczyć z psem :D.. Tak oto przyzwyczaja się chłopa do pomocy ;) Quote
bonsai_88 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 w takim razie trzymam za ciebie kciuki :). A ja właśnie robię się na bóstwo, bo dawno niewidziani kumple przychodzą [mn. ma przyjść ten, co mnie do Nitschego porównał... pamiętasz?]... tak więc Kamil mi się zazdrości :P Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Niestety nici z naszego spaceru, bo zapomniałam o wystawie, która jest w ten weekend :oops: Nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie, że jest tydzień później :shake: [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ludzie... pilnie potrzebuję pomocy. Jest mi potrzebna klatka dla ptaka - na już, na wczoraj! Właśnie złapałam ptaka [chyba drozd] któremu na moich oczach cholera mojej matki [zwana kotem] uszkodziła skrzydło. Ptak nie może latać - na dworze długo by nie przeżył :shake:. W tej chwili siedzi w klatce po myszach - jakby chciał to by dosięgnął dziobem "sufitu" :roll:. Informacje jak się Katastrofą [bo już nazwałam :evil_lol:] zająć tak, żeby mogła wrócić na dwór jak się wykuruje albo chętny domek na czas leczenia bardzo mile widziane :oops:. Zdjęcia na razie nie dam [jak kto chętny to niech przyjedzie zobaczyć na własne oczy, najlepiej z klatką :evil_lol: - nie chcę tej kruszynki stresować zdjęciami], do weterynarza pojadę najwcześniej jak Kamil wróci z pracy [ktoś będzie musiał ze Smokiem zostać]... a i to nie jest pewne, bo nie wiem czy Kamil będzie mógł z malym zostać i czy wróci wystarczająco wcześnie. Jak nei to jutro będę ściągać weta do mnie :roll: Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Informuję, że Katastrofa poleciała dzisiaj na wolność :multi:... Za to mam do soboty podziczałego szczeniaka, co by mi się nie żyło za łatwo :evil_lol: [img]http://lh5.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eOxndz6oI/AAAAAAAAA5c/ouIm_Clk_L0/s720/image66.JPG[/img] [img]http://lh3.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eOdR0SyAI/AAAAAAAAA44/9R6FB6yX_Cw/s720/image62.JPG[/img] [img]http://lh5.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1eO-e5QDvI/AAAAAAAAA5g/bhHYyGjM6dM/s720/image84.JPG[/img] Na tym zdjęciach widać, że Katasrofa nie umiała ładnie złożyć skrzydał :shake: [img]http://lh6.ggpht.com/_UMtcpH15cCM/S1ePSimU90I/AAAAAAAAA58/cTKO4LuZPRQ/s720/image85.JPG[/img] Quote
*Monia* Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Fajny ptaszek :razz:. A foty szczeniaka będą? Skąd i jak się u Ciebie znalazł? Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Z Krakowa przywiozłam.. w sobotę jedzie do DT w Rybniku [może Zerduszko odwiedze przy okazji ;)], bo dzisiaj nie miałam już czasu go zawieźć, jutro i pojutrze też nie mam jak :(. Fotki szczeniaka może zrobię, ale na pewno nie dzisiaj - jest zbyt zdenerwowany samym faktem, że się tutaj znalazł Quote
jbk Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wydarzył się cud! Jestem w Twojej galerii! Dogo chyba posłuchało naszych narzekań :) Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Jbk jak się cieszę, że cię widzą :).. Bari jednak jedzie dzisiaj - domek tymczasowy postawił samochód na nogi, więc dzisiaj przyjeżdża po malucha :) Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='bonsai_88']Z Krakowa przywiozłam.. w sobotę jedzie do DT w Rybniku [może Zerduszko odwiedze przy okazji ;)], bo dzisiaj nie miałam już czasu go zawieźć, jutro i pojutrze też nie mam jak :(. Fotki szczeniaka może zrobię, ale na pewno nie dzisiaj - jest zbyt zdenerwowany samym faktem, że się tutaj znalazł[/QUOTE] Odwiedzaj :multi: Powiedz mi lepiej kto u mnie na wsi daje dt, a ja o tym nie wiem :eviltong: Quote
Recommended Posts