Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angelika zawsze możesz przyjechać i jakieś zrobić :diabloti:

Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...[/QUOTE]

O kurcze.....

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']
Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...[/QUOTE]
No i...? Jakie wyniki?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale zawsze można napisac, że nie ma mnie przez 2-3 tygodnie i będzie spokój,. Nikt nie będzie się denerwował...

pzdr.[/QUOTE]

No właśnie :mad: chyba że Birma się okablowaniem zajęła :evil_lol:

Posted

Hania na dogo zajrzyj bo sie ludki o Ciebie martwią;)
Ja ze swojej strony moge napisać że Bonsai razem ze Smokiem cali i zdrowi w środe ode mnie wyjechali i do domu szczęśliwie dotarli;)

Posted

Groszek ja ze swojej strony mogę napisać, że autko jutro dostaje nową oponę :diabloti:.... Ludzie, pamiętajcie - jak jedziecie do Groszka to trzeba uważać - tydzień temu straciłam tam 2 koła :evil_lol:.

A teraz przyznac się - która z was pamiętała, że NIE POSIADAM KOMPUTERA OD PARU MIESIĘCY?

Smoku ma się dobrze, na badaniu nic nie wyszło, tak więc na 99% mały ma problemy poszczepienne... w sumie mnie to cieszy, bo są dużo łatwiejsze w rechabilitacji :roll:.

Ps. Monika, Smoku mi się grypą ukraińską zaraził od Michała :placz:. Chodzi i smarka, pokasłuje troszeczkę i [co najgorsze] właśnie nie daje sobie ubrać pieluchy :mad:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Radośnie melduję, że Autek dostał dzisiaj nową oponę :multi:.... Tak więc ludzie uważajcie na drodze - mogę jeździć :diabloti:...[/QUOTE]

No nie! Same dobre wieści! :smhair2: Kryć sie kto może! Bonsai na drodze! :saeek:

Posted

Ze Smokiem siedzę i czekam na dalsze badania... niestety chyba to trochę potrwa, bo najpierw muszę się zając własnym zdrowiem - od paru miesięcy zwlekam z wizytą u pitologa, bo coś mi bardzo brzuch dokucza :roll:...

A swoją drogą mały dzisiaj po raz pierwszy powiedział.... klatka :diabloti:. Akurat opieprzałam Birmę, bo mi chciała kolegę zeżreć :mad:. Później przy mojej drobnej pomocy posłuchała sie Smoka i poszła do klatki :diabloti:

Posted

Oooo... mądry Smoku, mądra Birmula :cool3:
Po latach świetlnych się tu doczołgałam, by pochwalić się, że moja Malwa siusia do nocnika... jak chłopak - na stojąco :diabloti: Gdybyś potrzebowała wsparcia to udostępnię (tanio) pomoc dydaktyczną :evil_lol: No chyba, że już męskie pozy do siusia Smok ma opanowane (?) Nie jestem w stanie na szybko przebrnąć przez półtora miesiąca postów w tej "galerii, więc mogę o czymś nie wiedzieć ;)