bonsai_88 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Angelika zawsze możesz przyjechać i jakieś zrobić :diabloti: Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:... Quote
M&S Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='bonsai_88']Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...[/QUOTE] O kurcze..... A. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='bonsai_88'] Maks za parę godzin mam wizytę u lekarza - w końcu będę wiedzieć czy mały ma problemy z chodzeniem wrodzone czy to wina szczepionek :roll:... tak a propo zdrowia :roll:...[/QUOTE] No i...? Jakie wyniki? pzdr. Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Asiaczek']No i...? Jakie wyniki? pzdr.[/QUOTE] No właśnie? A. Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bosze Ty to się dziewczyno masz z tym wszystkim :shake: Ja niewiem jak Ty to ogarniasz i jeszcze pogodę ducha zachowujesz. Quote
jbk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Przyszłam przywitać się i już się denerwuję, bo wieści nie ma! Quote
groszek83 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cześć i czołem;) Hania droge nam zamknęli:evil_lol: Quote
Agmarek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]Bonsai napisz coś bo nas tu cholercia bierze z niecierpliwości![/B] [B]Co sie u Was dzieje???[/B] Quote
***kas Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ciotka pisz, bo zaczynamy świrować...:roll: Quote
zerduszko Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pewnie zajęta - trza pozytywnie myśleć ;) Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale zawsze można napisac, że nie ma mnie przez 2-3 tygodnie i będzie spokój,. Nikt nie będzie się denerwował... pzdr. Quote
Agmarek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale zawsze można napisac, że nie ma mnie przez 2-3 tygodnie i będzie spokój,. Nikt nie będzie się denerwował... pzdr.[/QUOTE] No właśnie :mad: chyba że Birma się okablowaniem zajęła :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hania na dogo zajrzyj bo sie ludki o Ciebie martwią;) Ja ze swojej strony moge napisać że Bonsai razem ze Smokiem cali i zdrowi w środe ode mnie wyjechali i do domu szczęśliwie dotarli;) Quote
bonsai_88 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Groszek ja ze swojej strony mogę napisać, że autko jutro dostaje nową oponę :diabloti:.... Ludzie, pamiętajcie - jak jedziecie do Groszka to trzeba uważać - tydzień temu straciłam tam 2 koła :evil_lol:. A teraz przyznac się - która z was pamiętała, że NIE POSIADAM KOMPUTERA OD PARU MIESIĘCY? Smoku ma się dobrze, na badaniu nic nie wyszło, tak więc na 99% mały ma problemy poszczepienne... w sumie mnie to cieszy, bo są dużo łatwiejsze w rechabilitacji :roll:. Ps. Monika, Smoku mi się grypą ukraińską zaraził od Michała :placz:. Chodzi i smarka, pokasłuje troszeczkę i [co najgorsze] właśnie nie daje sobie ubrać pieluchy :mad:. Quote
bonsai_88 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Radośnie melduję, że Autek dostał dzisiaj nową oponę :multi:.... Tak więc ludzie uważajcie na drodze - mogę jeździć :diabloti:... Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Autko ma nowa oponkę, a co ze Smokiem? Pzdr. Quote
Agmarek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Radośnie melduję, że Autek dostał dzisiaj nową oponę :multi:.... Tak więc ludzie uważajcie na drodze - mogę jeździć :diabloti:...[/QUOTE] No nie! Same dobre wieści! :smhair2: Kryć sie kto może! Bonsai na drodze! :saeek: Quote
bonsai_88 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ze Smokiem siedzę i czekam na dalsze badania... niestety chyba to trochę potrwa, bo najpierw muszę się zając własnym zdrowiem - od paru miesięcy zwlekam z wizytą u pitologa, bo coś mi bardzo brzuch dokucza :roll:... A swoją drogą mały dzisiaj po raz pierwszy powiedział.... klatka :diabloti:. Akurat opieprzałam Birmę, bo mi chciała kolegę zeżreć :mad:. Później przy mojej drobnej pomocy posłuchała sie Smoka i poszła do klatki :diabloti: Quote
DorkaWD Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oooo... mądry Smoku, mądra Birmula :cool3: Po latach świetlnych się tu doczołgałam, by pochwalić się, że moja Malwa siusia do nocnika... jak chłopak - na stojąco :diabloti: Gdybyś potrzebowała wsparcia to udostępnię (tanio) pomoc dydaktyczną :evil_lol: No chyba, że już męskie pozy do siusia Smok ma opanowane (?) Nie jestem w stanie na szybko przebrnąć przez półtora miesiąca postów w tej "galerii, więc mogę o czymś nie wiedzieć ;) Quote
M&S Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć :) Zdrówka Wam życzę, głaski dla futrzastej :lol: A. Quote
Recommended Posts