zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Taki?? [URL]http://hybridlane.net/wp-content/uploads/2009/04/2008_ford_fusion_sport_appearance_package.jpg[/URL] czy taki [URL]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/ford_fusion_compact.jpg[/URL] Jak z tym aparatem :razz: Quote
groszek83 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='zerduszko']Taki?? [URL]http://hybridlane.net/wp-content/uploads/2009/04/2008_ford_fusion_sport_appearance_package.jpg[/URL] czy taki [URL]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/ford_fusion_compact.jpg[/URL] Jak z tym aparatem :razz:[/quote] :crazyeye::crazyeye: to ja już nie chce sie przejechać:roll: Quote
aina155 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: TAKI? No w szoku jestem Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [url]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/ford_fusion_compact.jpg[/url] taki :diabloti: [B] Aganetha[/B] nie bój się, prawko mam od 2 lat i jeszcze wypadku nie miałam... no, przynajmniej poważnego :evil_lol: [B] Groszek[/B] zastanowisz się jak przyjadę... będę w piątek wieczorem albo w sobotę do południa :razz:. Co wyście takie zdziwione? To ma być samochód rodzinny, w który zapakuję siebie, dziecko [z łóżeczkiem, wózkiem i toną zabawek ;)], psa i bagaże... w mniejszym samochodzie byłby mi się ciężej zapakować na dalekie trasy [typu Anglia czy Niemcy] :shake:. [B]Zerduszko[/B] czy ty nie wymagasz za dużo? To, że kupiłam na spółkę z rodzicami samochód [dla mnie i mojej mamy] nie znaczy, że dają mi kasę na każdą zachciankę... przy okazji was oświecę, że na samochód zbierałam od 2 lat :roll: Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przeca żartuję. Fajne to auto, ale takie nie w moim stylu, do białych kozaczków i różowej nimi nie pasuje :shake: Quote
groszek83 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wpiątek pracuje do około 22 to tak celuj w sobote mam wolne więc możesz celować dowolnie:multi: Ja sie będe bała że go rozbije o pierwsze drzewo:evil_lol::evil_lol: Faaaaaajne autko;) Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 No, tak lepiej :evil_lol:... [B]Groszek[/B] a ja myślałam, że ty się wsiąść boisz, aż się zdziwiłam :lol:. A swoją drogą to samochód jest z salonu, ale 2-letni.. to był samochód zastępczy wcześniej ;) Quote
DorkaWD Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [B]Bonsai[/B] świetna fura :loveu: Do Birmy będzie pasował :razz: To kiedy mam się Was spodziewać? Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [B]Dorka[/B] jeszcze dokładnie nie wiem :roll:... mam nadzieję, że w sierpniu [jeśli się w górach nie rozbiję :diabloti:], a najpóźniej we wrześniu. Ostatnio o tobie myślałam, bo mi krzyż dokucza [czyżby noszenie Smoka i jego skoki po moich plecach miały z tym coś wspólnego :crazyeye::evil_lol:?] Quote
DorkaWD Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ile ten Twój Smok waży i w jakim jest wieku? Moja 11kg Malwa (półtora roku) w dalszym ciągu doprasza się noszenia na rękach, więc korzystam z chusty (od noworodka ją tak noszę). Polecam bo nawet jak z taką kluseczką pochodzę godzinkę na rękach/w chuście to tego nie czuję. Tylko te chusty zazwyczaj są zaprojektowane na wytrzymałość do 15kg :oops: Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Smoku jest mniej-więcej wagi Malwinki, we wrześniu będzie miał rok ;). Też go w chuście [przecudnym Girasolku :loveu:] nosiłam, ale na noszenie z przodu zrobił się za duży [nie widziałam gdzie idę, a jak go wiązałam niżej to mi niewygodnie było :roll:]... z tyłu za to mam problem, bo sama zawiązać nie umiem :placz:. Znaczy się zawiążę, ale boję się, że coś źle zawiązała itp. i mi dziecko przez to wypadnie :shake:. Obecnie za to szukam jakiegoś wygodnego nosidła... chcę MT, ale wolałabym najpierw spróbować czy mi pasuje :roll: Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dzieci powinny rodzić się w wieku 4-5 lat. Tylko ta ciąża i poród :crazyeye: Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Mądrości by im od tego nie przybyło :evil_lol:. [B]Zerduszko[/B] przy dziecku poród jest najmniejszym problemem :eviltong:. Ciąża też dla większości kobiet jest drobiazgiem w porównaniu z wychowaniem takiego potworka ;) Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Tego mi akurat nie musisz mówić. Ale taki kilkulatek jest męczący fakt, ale... nastolatek to jest tragedia. Ja już zaczynam siwiec i się zastanawiam - czy aj tez taka hmmm pomysłowa byłam :lol: Quote
Tekla64 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 nie na darmo mowi sie male dzieci.... ja tam zawsze bylam zdania ze takie malutkie sa najlepsze czym dalej w las tym gorzy a jak juz wnuki przyjda to dopiero frajda ino ze dalej z wlasnymi dziecmi sie czlek tak czy tak troche uzera :roll:;) Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mi się właśnie dzieci między 4 a 6 r.ż. podobają, zanim pójdą do przedszkola, bo potem to jest tylko "Kasia ma to", "Zosia powiedziała tamto" itd. Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [B]Zerduszko[/B] nie, najlepszy jest taki maluszek, co jeszcze za dużo nie gada, ale umie doskonale pokazać, że kocha :loveu:... Smocuś jest teraz w takim wieku - tuli, całuje, głaszcze po główce, wszędzie chce iść z mamusią, ale jeszcze nie zadaje miliona głupich pytań :multi: Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A czy ten Twój syn nie bedzie miał 2 lat? Czy mi się coś juz całkiem pomerdało :evil_lol: Ja nie lubie dzieci w tym wieku :shake: Mojego TŻ siostra i moja koleżanka mają dzieciaki po 1,5 roku..... kilikm :angryy:Tak już od 2,5 neiktóre są ok... ale te 1,5 to jakaś katorga :grab: Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [B]Zerduszko [/B]wydało się, wiesz lepiej ode mnie :evil_lol:... Faktycznie mały będzie miał 2 latka, nie wiem czemu napisałam roczek :lol:... Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ha :multi: Zua matka, zua :diabloti: :loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 O tym to przecież wszyscy na forum wiedzą, a najlepiej to Dominika i Ala :diabloti: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='bonsai_88'] A swoją drogą to samochód jest z salonu, ale 2-letni.. to był samochód zastępczy wcześniej ;)[/quote] Tzw. podemonstracyjny ;) A. Quote
groszek83 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wsiadać to ja będe zaraz jak przyjedziesz o ile Birma mnie wpuści:eviltong: ale nad jazdą będe musiała pomyśleć:evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A tu znowu o dzieciach i do tego jeszcze samochody doszły :evil_lol:. Gratuluję nowego pojazdu i szerokich dróg życzę :razz: Quote
Recommended Posts