musia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 To siostra Harmoszki i Hultaja zapewne.?? Ogromnie się cieszę . Widzę , że przykład z góry wciaga. Tęskno było już patrzeć na Bohuna i widzieć jego dorastanie, co? Rozumiem , i popieram . Ja tez mam namiastkę własnego ogarka. :lol: RAGO mieszka 2 ulice dalej. Odkąd spotykamy się , tak mi się cieplej robi na sercu. Tymczasem króluje u mnie Opus. Oby jak najdłużej. Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nooooooooo!!!!! Puuuuzz !!!! :P :P :P , ale niespodzianka!!!!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Mała jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :D Gratulacje!!! :buzi: Quote
puz Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :lol: oj brakowało mi po Bohunie szczeniaka, jestem szczesliwa, i powtwierdzam fakt ez jest siostra Hultaja i Harmonii Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :multi: Hasta jest przepiękna i napewno znajdzie u Ciebie to wszystko czego każde Boże stworzenie pragnie - MIŁOŚĆI :iloveyou: :laola: :thumbs: Ty już wiesz za co :wink: :BIG: kiedy przyjęcie powitalne???? - czujemy się zaproszeni :P Pozdrówka :silly: Quote
puz Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ze wzgledu na moja operacje i braku dachu nad głowa ( w zartach 1 lipca mamy juz swoje ogromne trzy pokoje) przyjedzie na wystawe krakowska jako gosc, zapraszam , a powitanie napewno juz pojedzie do Krosna ze mna i z Puzonkiem. Mirek niestety nie ma urlopu zostaje w domu. Na szczescie towaryszy Iza i Jarek i jakos sie uporamy z trzema psami. smuci mnie fakt ze czekaja mnie kule po usunieciu łekotki z lewego kolana. :lol: Jestem dobrej mysli, a mała naprawde znajdzie u nas ciepły dom. Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Kule :evil: ale chyba nie na stałe :-? Współczuję :o A Hasta to prawdziwa szczęściara :P i swoją drogą to Wam zazdroszczę. Zastanawiam się tylko jak sobie poradzicie z 2 psami i Twoją kontuzją :-? lecz jak to mówią: "dla chcącego nic trudnego" - prawda :P Całuski dla Hustki :wink: od Kumpliska :D no i oczywiście dla tatusia Puzona :wink: Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 KUMPELka napisał(a):... dla tatusia Puzona :wink: :o :cunao: :cunao: :cunao:, Kumpelko to jej brat! Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Przecież wiem, ale to oczywiste, że będzie jej tatusiował :wink: Wiem bo u mnie w rodzinie jest parę psiaków i starsze psy bardzo chcą kontrolować młodsze towarzystwo 8) żeby w razie czego porozstawiać po kontach :evil: - zresztą jak to w życiu bywa i u nas - ludzi :lol: Quote
puz Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :lol: tak Kumpel dzieki ucałuje mala jak tylko sie pojawi, kule chyba przejsciowo, a z poradzeniem mysle ze masz racje dam sobie rade tzn damy. Ja zawsze miałam dwa psy, nasza Kora ktora musileismy upisc 30 marca 2005 roku niedoczekała wspolnego mieszkania z Puzonem. Juz w zeszlym roku bylam obarczona dwoma psami jak i w dziecinstwie. :lol: Hasta bedzie sunia Mirka i jak powtarzam znalazła swoje szczescie w nieszczesciu :lol: Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 To ładne parki się porobiły :lol: Tak co by to nie poszło za daleko :wink: Ja także zawsze chciałam mieć dużo psów, kotów i ... konia - mieszkam w bloku, na 7 piętrze ale nigdy mi to nie przeszkadzało marzyć :wink: o nich wszystkich :P Może kiedyś dorobimy się własnego domku i wtedy zaszaleję :wink: Narazie muszą mi wystarczyć: mąż, córa i Kumpel 8) To już taki mały zwierzyniec :lol: Pozdrówka Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Tak sobie myślę, o naszych ogóreczkach i zastanawiam się, a co tam słychać u Bławacika/Maksia :roll: ???...Bea, nie wiesz nic? bo jakoś długo o nim cichutko :fadein: A Bajanek dzisiaj zrobił mi pobudkę 5.15 :evil: , poleciałam z nim prawie prosto z łóżka bo ostatnio je truskawki i myślałam, że go pogoniło! Okazało się, że zachciało mu się spacerku bo się wyspał! Cwaniak zrobił mnie w konia :D , ale spacer był fajny.Potem położył się spać i chrapał do 12-tej, a ja chodzę i ziewam :sleeping: Quote
bea100 Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Mmbbaj: wiem, że Bławat ma się doskonale ( miałam nie dawno telefon od Andżeliki :P ). Inna sprawa to BRAK FOTEK. Miroj: jeśli nas czytujesz plizzzzzzzzzz (fotki, fotki, fotki :puppydog: ) Puz kochana: WITAJ W RODZINIE :buzi: Teraz już nie tylko ,,przyrodniej" :lol: W Twoim domu zagości teraz radość (oraz nieliche zamieszanie :wink: )Już sobie wyobrażam, jak Puzik będzie małej...matkował :D Quote
puz Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 W Twoim domu zagości teraz radość (oraz nieliche zamieszanie :wink: )Już sobie wyobrażam, jak Puzik będzie małej...matkował :D bedzie chyba maly rozgardiasz :lol: Puz jest wspaniałym "tata" to juz widac po Bohunie ostatnio cwicza walki w zapasy i w "rozmowach" z dorosłymi.Mały probuje rzonych sztuczek z dzieciństwa z wujkiem ale Puz juz go układa co wolno a co nie. Wiecie co Bohun vcaly czas kopuluje Puzon a on sobie nic z tego nie robi chyab nie jest gayem???? :lol: Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 puz napisał(a):... Wiecie co Bohun vcaly czas kopuluje Puzon a on sobie nic z tego nie robi chyab nie jest gayem???? :lol: :biggrina: :cunao: :jumpie: :laugh2_2: :roflt: ...,ale w takim razie dwa gaye! :lol: Quote
bea100 Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 mmbbaj napisał(a):...,ale w takim razie dwa gaye! :lol: :lol: a jak w takim razie nazwiesz Dusię, która cały czas kopuluje...Bejusia ??? ( A Bej też sobie wogóle nic z tego nie robi :lol: ) Quote
Hania Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Hultaj na konkursie miał super koleżankę - Gawrę z Beskidzkiego Matecznika :-). Pozwolił jej się nawet bawić swoim dinozaurem :-). Quote
bea100 Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Haniu, oni razem są fantastyczni ( to chyba szczenięca :iloveyou: !!!!!) Quote
puz Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bea100 napisał(a):mmbbaj napisał(a):...,ale w takim razie dwa gaye! :lol: :lol: a jak w takim razie nazwiesz Dusię, która cały czas kopuluje...Bejusia ??? ( A Bej też sobie wogóle nic z tego nie robi :lol: ) No wiesz Bej i Dusia to męzczyzna i kobieta, wiec to chyba normalne. :B-fly: dwie rozne linie zero pokrewieństwa, ale Puz i Bohun :evilbat: to chyba przesada. Wczoraj przez przyapdek znowu byłam u Bohuna, Mirek mial wolne wiec gdzie byl oczywiscie w Niepołomicach na :chlup: .Ale tylko na 1 bo musiał wracac potem samochodem. A tak na poważnie chłopaki cos tam przewozili i przy okazji golneli chmielowa. I co najlepsze Bohun po wylizaniu uszek Puzona zaczal swoj taniec kopulacyjny i co Puz warknał chyba boalała go wczoraj głowa. :lol: Coraz bardziej mysle i patrze na Puzona jaki on jest wyrozumialy wobec maluchów, zazdroszcze ludziom co małymi brzdącami takimi nieporadnymi chodza na spacery. :( i nie moge sie doczekac. Puzik dzis rano wzial misia pluszowego (ma kubusia puchatka w czerwonej koszulce) i tak nieporadnie podrzucal do gory. Słuchajcie tak mi sie serce krajało jak usiałam wyjsc do pracy, ale tłumacze sobie ze juz mu nieduzo zostało tej nudy bo w koncu bedzie mial swoja towarzyszke zabaw Quote
puz Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bea100 napisał(a):Haniu, oni razem są fantastyczni ( to chyba szczenięca :iloveyou: !!!!!) Tak faktycznie :oops: ale popatrz Beatko na Hultaja na ostatnie zdjecie jak lezy, to co powiem moze zabrzmi banalnie bo wsyztskie małe ogarki sa podobne do siebie ale on strasznie mi z mordki przypomina Puzonka i Pałaszka Quote
KUMPELka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Oj - zazdroszczę Ci takigo psiego towarzystwa :( Piszecie o ruchach kopulacyjnych - Kumpel także skacze, ale tylko na dalmatyńczyka u teściów - czuje miętę cy cóś 8) - z innymi psami bawi się do upadłego a temtego jak zobaczy to już cały chodzi :wink: :lol: Quote
mmbbaj Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 puz napisał(a):... wsyztskie małe ogarki sa podobne do siebie ale on strasznie mi z mordki przypomina Puzonka i Pałaszka No, np. wcale nie jest podobny do małego Bajanka, a ja też miałam takie skojarzenie z tym podobieństwem do Puzona i Pałasza :P Parka jest fantastyczna, na zdjęcia nie mogłam się napatrzeć! :lol: :loveu: Quote
puz Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dzis rozmawiałam z Rafałem cos strasznego psy kreca sie koło domu i zastanawiam sie czy nie bedzie wtopy i nie dostanie bogdanka cieczki, mamy sie zobaczyc w weekend Quote
Sabina1 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 KUMPELka napisał(a):Ja także zawsze chciałam mieć dużo psów, kotów i ... konia - mieszkam w bloku, na 7 piętrze ale nigdy mi to nie przeszkadzało marzyć :wink: o nich wszystkich :P Pozdrawiam Cię serdecznie Kumpelko. To co napisałaś wyjęłaś mi z ust. Piszę, bo jestem pod wrażeniem, po obejrzeniu Twojej strony prywatnej o ogarku. Naprawdę, wszystko, to co powinno być, b. mądrze wybrane cytaty, rzetelny opis rasy i problemów zwiazanych z hodowlą tejże. Zdjęcia śliczne . Wszystko w tonie nie przesłodzonym. Szczerze gratuluję. :klacz: Quote
KUMPELka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 korzystając z uprzejmości mojej żony, zalogowałem się by podziękowac za słowa pochwały i szczerze powiem, ze jestem troszke...zawstydzony :oops: ale ciesze sie naprawdę, że podoba się mój wkład w upowszechnianie tej szlachetnej polskiej rasy. Sama strona ze względu że jestem...amatorem jest spartańska, ale i chyba lepszej nie trzeba, bo Ogar swą wspaniałością nadrabia wszystkie moje niedociągnięcia :wink: mam jeszcze mnóstwo pracy nad strona, jeszcze więcej kolejnych galerii Kumpla oraz pomysłów (drzewo geanalogiczne naszego Kumpla, linki do stron z których korzystałem tworząc strone - bo przecież sam takiej wiedzy ogromnej nie posiadam :wink: ), jeszcze więcej cytatów z literatury, takze pięknej, i jeszcze więcej obrazów namalowanych przez wielkich artystów. jednak to długa wędrówka, praca tropiciela - który po sladach trafia na nagrody w postaci dzieł które mozna umieścic na stronie - jak nasz Kumpelek - po sladzie do nagrody 8) Tym samym jeżeli moge miec prośbę o "wskazanie" dalszych śladów do poszukiwań- by stronka mogla się rozwijac ku chwale naszych ogarków. PS. W drodze moich poszukiwań trafilem na wiele świetnych stron dot. ogarów, myslistwa z nimi związanych, ale...od wielu lat martwych - nie aktualizowanych - aż żal serce sciska... :cry: Quote
bea100 Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Witam TZta Kumpelki ( a może byś się tak zalogował pod własnym nickiem? :wink: ) Brawo, bardzo mi się podoba strona Kumpla :D Pomóc nie mogę, ale będę śledziła tworzenie i postępy na stronie (poproszę o zdjęcia rodziców bo ich mi brak :wink: ) Czekam też na te obiecane linki do ,,stron żródłowych" 8) Życzę powodzenia i owocnych poszukiwań :P Ale największą radochę mi zrobił fakt, że oto mamy,,nastepnego pozytywnie zakręconego" na Ogary Polskie :D Quote
Recommended Posts