bea100 Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Nooooo, całe Zoo :lol: Coś pięknego. Puz poproszę o komentarz ( czy ta zwierzyna służyła do markowania polowania? :D PS A u mnie Harmonia bawi się jak rasowy molos tyle, że w polowanie ( a na co poluje? najlepiej jej idzie...zagryzanie dzikiego azjaty i robi to ze straszliwym warkotem, taki słodziuchny szczeniaczek malusi... :cunao: ). Wysłałam Puz zdjęcie, może zamieści/ bo warto obejrzeć minę Beja.. 8) Quote
mmbbaj Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 bea100 napisał(a):... Szkoda mi tylko, że Bajan nie dał rady w tym roku być w Przechlewku, naprawdę wielka szkoda :( My również bardzo żałujemy :( , a wygląda na to, że i Wrocław nas ominie, niestety :-? ... My też bardzo serdecznie gratulujemy wszystkim ogarkom ich wielkiej przygody w Przechlewku :P Na zdjęciach wyglądają po prostu przepięknie! :ylsuper: Quote
KUMPELka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Gratulujemy wszystkim :BIG: Zdjęcia - poprostu SUPER :laola: Widzieć tyle ogarów razem - aż łza się w oku kręci (a dziki - wow!!). Zrobię wszystko żeby także brać czynny udział we wszystkich imprezach. Kumpel bawi się z innymi psami ale podejrzewam, że dopiero zabawa z innymi Ogarami to byłoby to!! :lol: Ostatnio byliśmy u teściów i bardzo baliśmy sie tej wizyty jak zaakceptuje Kumpla 6 letni dalmatyńczyk - ale wiecie co odrazu się polubiły(naszczęście) :wink: a potem ...padły :lol: Ps. W sprawie Korusi - tak, została tylko ona. U Państwa Opydów jest jeszcze 10 miesięczna Ogarzyca do oddania lub sprzedania - dokładnie nie wiem. Quote
puz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 :lol: Dziewczyny mnie Hania juz zaraziła i wiem ze oboje z Mirkiem bedziemy tam za rok Quote
puz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A teraz dla Ciebie Bea z ostatnich trzech tygodni Bohun i Puz : Bohun po kąpieli w Kryspinowie Quote
Hania Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Wklejam fotki do temetu o Przewchlewku :-). Troszkę ich jest :-). A opowiedziec jest trudno - najlepiej tam być :-) - w opowieściach nie ma atmosfery specyficznej dla Przechlewka. Quote
puz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A teraz kilka fotek z majówki Bohun Puzon i Pałasz Bohun Pałasz w pogoni za dwoma dzikami Mirkiem i Wojtkiem :lol: Pałasz i Bohun a tu albo Puzon albo Pałasz ale Bohun napewno w piknej postawie wystawowej Quote
puz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 to zdjecie Moni i Beja wklje wieczorem bo jestw domowym kompie Quote
KUMPELka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Pani Ilono - poprostu zdjęcia PIĘKNE!!!!!! :laola: Za kilka miesięcy tak właśnie wyobrażam sobie, że będzie wyglądał Kumpel. To są najpiękniejsze psy pod słońcem i ...chmurką :lol: . Tak się zastanawiam czy mogłabym z Kumplem przyjechać w odwiedziny do Pani :lol: Za chwilkę kilka dni wolnego. Przy okazji mogłaby mnie Pani podszkolić nieco - bo to moja pierwsza przygoda z Ogarami. Proszę :) Magda i Kumpel :lol: Quote
puz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Witam serdecznie dla Ciebie Ilona zadna Pani - wiesz mysle ze to bedzie tak na Boze ciało jestem w krakowie i jedziemy do Bohuna do niepołomic w piatek jade prawdopodobnie do dobrej koło limanowej tam skad braliscie kumpla ja serdecznie zparaszam na działke Ilona Quote
bea100 Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='KUMPELka']...Kumpel bawi się z innymi psami ale podejrzewam, że dopiero zabawa z innymi Ogarami to byłoby to!! ... Tak to dopiero jest coś :D . Ogary bawią się ze sobą w swój ogarzy specyficzny sposób ( inaczej niz inne psy); głaszczą się łapeczkami itd, zresztą sama zobaczysz jak się Kumpel spotka z Puzonem (czy Bohunem lub Bogdanką itd?). Nie wolno ogarom zabierać spotkań z innymi ogarami dlatego i my jestesmy tutaj w stałym kontakcie (one żyły w sforach czy złajach i to jest ich wielka frajda móc przebywać wśród siebie nawzajem 8) ). Zobaczysz... :P Puz: dzięki za zdjęcia ( czy mi się wydaje, czy Bohun jest ,,wyższy" od Puzika? Acha, najważniejsze dla mnie: nawet nie wiesz kochana jaka jestem Ci wdzięczna, że ,,pilnujesz" spraw Bogdanki :D (taka jestem ciekawa jak ona teraz wygląda...?!? fotki fotki fotki ...dla babci :lol: ). Puz, trzeba byłoby wpisać Korę Z Beskidzkich Wysp oraz 10mc sunię (???Haniu czy coś wiesz o niej?) na naszą stronę adopcyjną ( jak myslisz?) Błoga zgłoszona została i na Wwę i na Wrocław :D Mmbbaj: nie przekreślaj Wrocka (przecież to klubówka czyli ,,świeto ogara"), ja jestem pewna, że Bajan dojdzie już do tego czasu do pełnej formy 8). A jak on się miewa? Quote
mmbbaj Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='bea100'] Mmbbaj: nie przekreślaj Wrocka (przecież to klubówka czyli ,,świeto ogara"), ja jestem pewna, że Bajan dojdzie już do tego czasu do pełnej formy 8). A jak on się miewa? Bea - dla nas najważniejsze jest w tej chwili zdrowie Bajana. I lekarz i my jesteśmy dobrej myśli, ale zalecone ma zdecydowanie ograniczenie ruchu.Jeśli lekarz badający go mówi o min 6 tygodniach to musimy to wziąć pod uwagę, prawda? Nie wymarzyliśmy sobie takiej sytuacji, nie tylko on, my też jesteśmy "usadzeni" w domu :( Do Wrocławia zostało niewiele czasu..., a jest to nie tylko "śwęto ogara", ale jednak wystawa :wink: i dla psa dzień męczący i stresujący. Podejmiemy decyzję biorąc pod uwagę jego dobro, a nie nasze. Czekamy i zobaczymy jak będzie, nic na siłę. Quote
puz Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Witajcie kochani od wczoraj moj tel komorkowy juz nie wazny ani nie wkleje juz wiecej zdjec bo ktos mi ukradł plecak gdzie miałam wszystkie dokumenty portfel i aparat cyfrowy ktory byl pozyczony, klucze od domu, nie wiem za co sie łapac :( Narazie mam wymienione zamki w domu i pusto w głowie i w kieszeni Quote
KUMPELka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :snipersm: Ojej - bardzo Ci współczuję. Takich ludzi to ja bym krótko: :2gunfire: Nic Ci nie zrobili :( Jeżeli można Ci jakoś pomóc to wal śmiało :( Quote
puz Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dziekuje za pomoc i wsparcie. Niestety co tu mozna poradzic ukradli mi dokumenty od auta i niestety zanim policja umorzy sledztwo dopiero moge załatwic dokumenty juz nie mowiac o kosztach ich wyrobienia nowych kart bankowych :cry: Przez to wszystko jestem uziemiona .Jedyna rzecza jaka mi została to skierowanie na operacje kolana do szpitala ktore lezało na biurku . No nic jesli chodzi o mnie jestem w krakowie a jutro jade do Bohuna na cały dzien. Razem z Puzonem porobimy sobie wycieczki autokarem i tramwajem na spacery w ciagu weekendu. Na szczescie mamy park blisko a zastepcza komorke postaram sie załatwic szybko Quote
puz Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Co do strony adopcyjnej i wszystkich spraw bede złatwiac ale z opoźnieniem Quote
KUMPELka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Przykro mi bardzo :cry: W takim razie jak nie wyjeżdżacie na weekend - my z Kumplem przyjedziemy Was pocieszyć :lol: Dokładnie umówimy się wieczorem - bedę dzwonić. :) Ps. Chyba, że chcecie zostać sami :-? Quote
mmbbaj Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Puz - okropne wieści :( , bardzo Ci współczuję! Może uda się odzyskać chociaż dokumenty...,czasem porzucają...Niech to diabli!!! Okropna sytuacja :evil: :evil: :evil: Quote
bea100 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Puz: trzymaj się dzielnie i nie matw się/poradzisz sobie ze wszystkim, zobaczysz 8) Quote
puz Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 dziekuje za dobre słowa i wsparcie czas wrcaca do pracy i odrabiac straty Quote
Recommended Posts