Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No cóż nie jest ze mnie talent komputerowy,próbuję wstawić podpis-nic, emblemat- nic, tylko zdjęcia wklejać mi się udaje. A wydawało mi się że potrafię :cry: Quote
LAZY Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Psiara podpis prawie dobrze zrbiłas. Wejdz raz jeszcze do profilu i ten adres który wkleiłaś umiesc pomiedzy a wtedy zamiast adresu bedzie sie wyswietlac zdjecie. Co do emblematu to jezeli jestes w rofilu i masz na komputerze takie male zdjecie czyli max. 80x80 to tam w ustawienaich profilu jest dodaj emblemat i mozna go wybrac z listy, zrob przegladaj, wybierz ten obrazek z pliku w jakim jest zapisany na Twoim komputerze i zrob uaktualnij profil. Powodzenia. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No metoda prób i błędów coś wyszło.Nie wiem tylko czy mogę tak reklamować swoją stronę ?Czy to w porządku z przepisami , powiedzcie bo nie chcę jakiejś gafy strzelić? Quote
mmbbaj Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Witaj Puz Kochana :P Już wczoraj chciałam Ci napisać, ale siadł nam komputer, wszystko się pozawieszało, a mysz żyła własnym życiem i nie chciała współpracować! Dopiero teraz weszłam i oczom nie wierzę jak tu gwarno :P Super! Jeszcze nawet wszystkiego nie przeczytałam... Bardzo Ci dziękuję za te wszystkie fajne opowieści o Bohunie i Puzonie! No to widać wszystko przede mną bo Bajan jeszcze nigdy sam w domu nie został.W książkach piszą, że do roku nie należy samego zostawiać.Wiem oczywiście, że nie każdy może to tak urządzić, my akurat tak :P Podoba mi się, że Puzon zjadł łóżko :cunao: widać jednak umie dobierać sobie diętę, bo jak go widziałam to linię miał nienaganną :D Jeśli chodzi o to drapanie pościeli, Bajanowi też się zdarza (wiem,wiem: pies na łóżku to niedopuszczalne!!!), że zaczyna drapać i ściągać - nie mam pojęcia o co z tym chodzi? :roll: No..z zabawkami to nasz błąd - nie mamy własnych,zawsze nam żal nie dać Bajankowi,musimy się zaopatrzyć :P Natomiast czasami zabieram mu jego, ale potem i tak wracają "do obrotu".Staram się nie bawić z nim w przeciąganie, a jeżeli już to nie ostro.Raczej bawimy się w tarmoszenie,wtedy przewraca się na plecy i lubi jak misio czochra go po brzuszku, a on go łapie i przyciąga.To chyba też taki rodzaj "pieszczenia się" jak sądzisz?Lubi też "chowanego i z umiarem aportowanie :wink: Oczywiście też przynosi zabawkę i zachęca do zabawy,czasem odmawiam, a czasem przyjmuję zaproszenie. Czy różowy słonik Bohuna jest piszczący? Pytam bo Bajan absolutnie nie gryzie piszczących zabawek, łapie je delikatnie pyskiem jakby chciał powiedzieć "przestań" - ma np. taką świnkę, która piszczy przerazliwie - jest w stanie nienaruszonym. Raczej lubi nadal pluszaki i też ich nie szarpie tylko "mamle" A teraz szykujemy się na spacerek! Serdecznie pozdrawiamy :hand: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Mokka']Pod Mostem Grota szkoli czasami Wanda Ratajczyk - to właśnie szkoła "Graf"(...), ale klikają również w Alternatywie i w Baritusie. Proponuję jednak przed podjęciem decyzji poobserwować szkolenia i ich efekty. Właśnie w jednym z tych kursów uczestniczyliśmy przez miesiąc, chyba dobrze się stało, że tylko, bo Bajan w trakcie wyraznie tracił zapał.Zajęcia prowadzone monotonnie, a z klikierem pracowaliśmy właściwie tylko na pierszych zajęciach.Absolutnie nie chcę krytykować, być może metoda stosowana tam sprawdza się świetnie u innych piesków, choć trudno mi powiedzieć, że widziałam już tego efekty.... :-? Może byliśmy za krótko...? Mokka - masz rację, tylko gdzie niby miałabym te efekty zobaczyć? :wink: Jestem otwarta na podpowiedzi :P , a słyszałam pozytywną opinię o Grafie właśnie. Chip i Pika :P ! Wam też dziękuję bardzo za zainteresowanie i rady, chętnie skorzystam z każdej dobrej :lol: Quote
K@tk@ Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 W ukryciu śledziłam poród Duni i odchów jej szczeniątek z miotu B. A teraz dowiaduje się, że Dunia będzie miała kolejne szczeniaczki, a więc tez będę sledzic na bieżąco ten topic.Trzymam kciuki Quote
bea100 Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 chip napisał(a):Bea - nie będziesz potrzebowała gazet ?? Mam mały stosik, a do maja/czerwca uzbieram pewnie jeszcze ze dwa stosiki ? W którymś temacie (cos o tym co podkładać szczeniakom do kojca) Psiara polecała słomę - jakbyś chciała to mogę Ci dostarczyć kosteczkę (są u mnie na targu w Legionowie)... Kochana Chip, bardzo Ci dziekuję ( z góry :D ). Gazety- jasne, w każdej ilości poproszę :P Kosteczka słomy także by się bardzo przydała :P Może to za wcześnie, ale...ja jestem dobrej myśli 8) Dzisiaj wysyłam Ci dane męża Duni ( z prośbą o uzupełnienie stronki) :D Wszystkich czajnikujących serdecznie pozdrawiam i proszę o dobre wibracje i dobre mysli :) Quote
Kika Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Psiara napisał(a):No metoda prób i błędów coś wyszło.Nie wiem tylko czy mogę tak reklamować swoją stronę ?Czy to w porządku z przepisami , powiedzcie bo nie chcę jakiejś gafy strzelić? Psiara nauczysz się wszystkiego , co Ci na forum i nie tylko sie przyda.Muszę stwierdzić, że wiele umiejętności , zwłaszcza w pracy nad grafiką - zdobyłam tu na dogo. A strona :roll: , a dzięki temu adresowi trafiłam do Twoich psiaków, jak wiele osób trafi.To chyba nie jest zabronione :D Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Jako, że dawno nie było zdjęć szczeniaczków postaram się coś wkleić. Zdjęcia suczek, które są u mnie w "przedszkolu" Quote
PIKA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :hmmmm: Hania coś Ci nie wyszło :oops: następnym jak chesz coś zamieścić z ImageShack to po zamieszczeniu skopiuj link z pola Direct link to image i wklej w post i weź w wyznacznik img Ale udało mi się to zdjęcie znaleźć :D Oto szczeniak pokazany przez Hanię Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Coś ostatnio nie moge sie dogadać z komputerem ;-( Jesteś genialna i bardzo dziękuję za pomoc :-) Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Gama Gilza ( to na razie robocze imię :-) ) Miałam pozować z ciocią Gawrą, ale za krzakiem było ciekawiej ;-) Quote
bea100 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Cała Hania, sama skromność :D Sunie, ,,które są u niej w przedszkolu". Ano tak. Przywiozła z dalekich borów gdzieś w Polsce, dwa szkieleciki. Suka ogarza matka nie miała dość pokarmu bo i z czego. Hania odrobaczała szczeniaczki (powoli bo w takiej były kondycji :( ). Odchuchała i odddmuchała. Uratowała życie. Nie mam słów po prostu (nie ma takiej emotionki, kórą bym mogła zamieścić :P ) Gama i Gilza są już grubiutkie i pięknie rosną. Zobaczcie sami jakie są cudne :D Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Haniu ! :calus: za skromnośc a ten :calus: za dobre serce! Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :oops: jestem czerwona i pieka mnie uszy. Żeby zmienić temat - pamietacie jeszcze malutkiego Grajka i Gawędę? Grajek wygląda teraz taki ma za soba pierwszą wystawę w klasie szczeniąt: Quote
bea100 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Och :D , jaki przystojny młodzieniec :klacz: Czy mogę prosić o zdjęcie siostrzyczki Gawędy? :) Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Gawęda: Czy ktoś mi powie, dlaczego Grajek zniknął? :-( Quote
Hania Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Kolejne szczeniaczki :-) Miot "H" z Południowej Kniei Suczki: Zdradzę Wam, ze jedna z nich będzie miała na imię Harmonia i już niedługo będzie o niej głośno na dogomanii :lol: I nie tylko o niej, ale o pewnym Hultaju też :D Quote
bea100 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Jejku...cuda prawdziwe...te zdjęcia pachną mlekiem...no to się ,,wydało" bo Harmonia będzie moja :D Quote
PIKA Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jejku, :angel: aaaaleeeeeeee :angel: cuda :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ale miłe niespodzianki :multi: !!! tyle nowych zdjęć! Haniu - z Galerią Ogarów SUPER pomysł :P , oglądam, oglądam i napatrzeć się nie mogę... Zdjęcia małych suczek rozbroiły mnie zupełnie...są śliczne, aż trudno uwierzyć, że niedawno były takie zabiedzone! Haniu! jesteś nieoceniona :ylsuper: No a maluchy :BIG: ....śliczności, cudowności,słodkości :lilangel: :lilangel: :lilangel: !!!!!!!!!! i Bea...................dasz poniuniać Harmonię? :roll: A czyj będzie mały Hultaj????? :baby: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Piękne ogarki malutkie jeszcze prawda?2 tyg? U nas zamieszanie z powodu nieszcześliwego gryzienia kości Smuga czasowo zamieszkała w domu.I jak na gończą kobietkę przystało poczuła się jak u siebie "wygryzając" dotychczasowego mieszkańca koszyka. :lol: Zdjęcie pewnie ciemne wyszło ale i tak widać że to malutki koszyk nie na nią. Quote
mmbbaj Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Psiara napisał(a):(...) U nas zamieszanie z powodu nieszcześliwego gryzienia kości (...)] Co to znaczy??? Czy Smudze coś się stało? :( :-? Quote
Recommended Posts