Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem uzależniona od kogoś kto sie nade mną zlituje i mnie tam zawiezie... Więc nie wiem na 100% czy do Szanty dojadę, choć bardzo bym chciała zobaczyć małe białaski...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tufi - faktycznie bedzie dziwne jeżeli któregoś z tych cudeniek juz teraz nie podprowadzisz... 8)

Lazy - ja nie widze żadnego zdjęcia małuch ogóreczków, buuuuu :cry: Aaaaaaa....... :cry:

Posted
LAZ - faktycznie teraz nie widać :roll:

Wiem...;/ Ale postaram sie je jeszcze raz wstawic, moze cos z serwerem jest nie tak...Juz wiem, ze to moj serwer...Buuu...sprobuje to naprawic...Ponoc to chwilowa awaria, a jak nie to na nowy serwer wrzuce fotki...

Posted
... Ile z gromadki ma juz przyszlych wlascicieli ?

Mam wiele telefonów, wiele bardzo miłych 8)

Na 100% ma wymarzony dom: Błoga oraz Bajan. Poza jednym pieskiem, reszta jest ,,zaklepana" tylko jak przyjdzie co do czego...sama wiesz :-? Mam jeszcze 20 dni :P

Posted

Malenstwa sa cudowne..a te jeszcze nie do konca wybarwione noski wygladaja bosko!

Beata ja już dawno widziałam korniszony i to dwa razy

Kolejna chwalipieta... :evil:

Posted

Ja za 2 godzinki bede u malych bullisiow :)

A noski swietnie sie pigmentuja - to tak wyglada, jak w kreskowkach, kiedy ktos dostaje ospy - jedna kropka wyskakuje, dwie, osiem, sto - rozumiecie, o co mi chodzi? :lol: :roll: :lol:

Posted

A moja rodzinka od wczoraj jest większa o 9 Bassetów Artezyjsko-Normandzkich (3 dziewczynki i 6 chłopców).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sonata zniosła to bardzo dzielnie.

Chwilowo w domu trochę zamieszania, musimy to jakoś ogarnąć.

Posted

Wlasnie wrocilismy od jahowych bullatek - dzis maja dokladnie tydzien.

Szczeniaki sa przeurocze, wygladaja teraz jak swinki morskie Sa takie slodkie! Bylismy przy dwoch karmieniach - wielka nagroda nalezy sie Szelmince - jeszcze tak cierpliwej i oddanej mamuski nie widzialam! Wspaniale sie opiekuje maluszkami, a te tak mlaszcza, ciamkaja, piszcza przy karmieniu... To odglosy podobne do stada foczek

Wspanialosci, cudenka normalnie!

Ja dzis nie zasne... znowu powroca sny o bullach

Ale zeby nie zapeszyc - paskudztwa okropne!

P.S. Nie udalo mi sie ukrasc zadnego - poza tym zal by mi bylo Szelmince jakies dzieciatko zabrac... Dzielna mamuska :)

Posted

HPIM1034.jpg

A BEJ co tam robi...nie pomysli sie... :o

Waszka jakos nie zauwarzyłam tych zdjec...nie wiem czemu ale jak pisałąm posta to ich nie widziałam.... :-?

Szantina białaski sa przesliczne :D