Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Asia Fidek pomylil uszy wedzone z uszami Arniego:evil_lol: ale sie wylozyl jakby na plazy:lol: http://i41.tinypic.com/e8lj4j.jpg i te tysiące włosów pozostawionych na łóżku :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dziewczynki:evil_lol: prześliczne jak zawsze. Słodkie z nich rozrabiaki. Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://i44.tinypic.com/2ik5fh1.jpg Zabierzcie tego małego ode mnie :evil_lol: Super sesja! hihihi Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):http://i44.tinypic.com/2ik5fh1.jpg Zabierzcie tego małego ode mnie :evil_lol: Super sesja! hihihi Arnold wykazuje się wyjątkową cierpliwością :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mała Rita napisał(a):Arnold wykazuje się wyjątkową cierpliwością :evil_lol: Naprawdę jest wyjątkowo pobłażliwy w stosunku do Fidka :roll: i jego pomysłów :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):Naprawdę jest wyjątkowo pobłażliwy w stosunku do Fidka :roll: i jego pomysłów :evil_lol: a pomysły to Fidek ma niesamowite :evil_lol: dzis naszykowalam sobie notatki, z których mialam się uczyc, dosłownie na chwile wyszłam do kuchni zrobic sobie herbatkę, wracam a moje notatki w strzępkach :angryy: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mała Rita napisał(a):a pomysły to Fidek ma niesamowite :evil_lol: dzis naszykowalam sobie notatki, z których mialam się uczyc, dosłownie na chwile wyszłam do kuchni zrobic sobie herbatkę, wracam a moje notatki w strzępkach :angryy: Widocznie kiepskie były, a może nawet bezwartościowe :cool1: Fidek zadbał żebyś nie traciła czasu na głupoty :evil_lol: Brawo Fidek :klacz: Jak on czuwa nad tobą! Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):Widocznie kiepskie były, a może nawet bezwartościowe :cool1: Fidek zadbał żebyś nie traciła czasu na głupoty :evil_lol: Brawo Fidek :klacz: Jak on czuwa nad tobą! tiaaa :cool1: gdyby nie ten mój Fidek... :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ale Fidek blondyn się zrobił niesamowity :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 On po strzyżeniu wszystkie czarne włoski stracił :cool1: Aga taki pies to skarb, i ugotuje i herbatkę zrobi... a że czasem coś pogryzie... :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mała Rita napisał(a):tiaaa :cool1: gdyby nie ten mój Fidek... :evil_lol: Gdyby nie on, to by się źle działo... Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mała Rita napisał(a): Aga taki pies to skarb, i ugotuje i herbatkę zrobi... a że czasem coś pogryzie... :evil_lol: Trzeba go wysoko ubezpieczyć :p Quote
Kasia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 hej, nadrobione! wszystko przeczytałam i obejrzałam ;) chłopaki niesamowite i kolorki Fidka takie inne, jasny taki :lol: Asik jak samopoczucie? Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Kasia napisał(a):hej, nadrobione! wszystko przeczytałam i obejrzałam ;) chłopaki niesamowite i kolorki Fidka takie inne, jasny taki :lol: Asik jak samopoczucie? Czesc Kasik :loveu: Nareszcie jesteś :multi: Nio Fidek mi zesiwiał strasznie :lol: Samopoczucie juz lepiej, nawet zdziwiona jestem bo przestałam cokolwiek odczuwać :evil_lol: ale to podobno tylko tak w drugim trymestrze :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):http://i41.tinypic.com/2guwt1s.jpg Asia spinacze masz przeterminowane, chyba najwyższa pora wymienić je na nowszy model :evil_lol: Fidek tez daje mi to do zrozumienia :hmmmm: Quote
Kasia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ja byłam cały czas, czytałam Was ale sie nie odzywałam hehe, za klamerkę się zabrał! mi Fidlak tak prawie wszystkie załatwił :p Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://i41.tinypic.com/2guwt1s.jpg Asia spinacze masz przeterminowane, chyba najwyższa pora wymienić je na nowszy model :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mała Rita napisał(a):Fidek tez daje mi to do zrozumienia :hmmmm: :evil_lol: W sumie do nowych koszy można i spinacze nowe nabyć :roll: Fidek to dopiero ma gust!!! Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kasia napisał(a):ja byłam cały czas, czytałam Was ale sie nie odzywałam hehe, za klamerkę się zabrał! mi Fidlak tak prawie wszystkie załatwił :p Kasia ale dlaczego gadac z nami nie chcialas?:roll: Cze Asia:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ah to gryzienie spinaczy. Tylko jakiś się na podłodze znajdzie, to Noddy po cichutku ukradnie i już go nie ma:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia ale dlaczego gadac z nami nie chcialas?:roll: nie że nie chciałam tylko jakoś tak nie wiedziałam co pisać i tylko czytałam... cze Ciężarówka :loveu: Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No ja Cie prosze nie gadaj glupot Kasia;) chyba ze brak weny mialas uciekla Ci gdzies...:roll: przyznam ze tez miewam takie dni wtedy nie wchodze do wszystkich tylko sie przywitam na jednej galerii..:roll: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no brak weny był ale i jakaś taka niechęć do pisania też... a najgorsze to że do nadrabiania mam masę i też mi sie nie chce :cool1: Quote
Recommended Posts