Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
czy kolor już też będziecie od razu robić czy poczekacie, aż sie dowiecie co będzie? :lol:

kolor scian juz sie nie zmieni, bedzie zólty z pomaranczem, coos przy samym lozeczku bedzie - kolorowe naklejki :loveu:

Posted

teraz są takie fajne naklejki na sciany że nie warto tapet dawać tylko poobklejac tymi własnie naklejkami :loveu:
też tak planuje zrobić Małemu jak tylko wygładzimy mu ściany bo teraz na tynkach ozdobnych nic sie nie bedzie trzymać...

Posted

Mała Rita napisał(a):
Nie, nie to jest Dawida mieszkanie, tzn. teraz to juz nasze :lol:

aaaa teraz juz wiem wszystko:)

taa i za chwile jak pisalysmy posypalo mi sie dogo ale widze ze odpowiedz moja jest..

Posted

ostatnio jak przeglądałam allegro to znalazłam takie cuda, i nawet se juz zapisałam je aby potem mi nie umknęły jak będziemy gładzić ściany ;) :
KLIK i KLIK

teraz tak fajnie można zrobić pokoik dziecku, że samemu z chęcią by sie tam zamieszkało :loveu:

dobry Asik :multi:

Posted

Dzień Dobry :loveu:

Właśnie o takich naklejkach myślałam :loveu:

Podłoga wycyklinowana, polakierowana :evil_lol: chcielismy panele ale po pierwsze przy psach to bez sensu, po drugie powierzchnia jest za duza na panele. A te deski w sumie nawet fajnie wyszly, w sumie wolałabym parkiet no ale juz... :evil_lol:
Ogólnie mieszkanie ma pietro i dół, na dole jest jedno pomieszczenie ale tam jak narazie jest magazyn Dawida i chyba tak pozostanie jakis czas, a na górze jest salon z ankesem kuchennym a po drugiej stronie pokój dzidziusia :loveu:

Posted

Ale fajne naklejki :loveu:
Nie ma takich z Yorkami ? :evil_lol:

Aśka a ile płaciłas za to cyklinowanie z lakierowaniem od metra ? Ja robiłam kuchnie z 1,5 roku temu o ile dobrze pamietam to 25 zł od metra z wszystkim wziął.

Posted

tigrunia napisał(a):
Ale fajne naklejki :loveu:
Nie ma takich z Yorkami ? :evil_lol:

Aśka a ile płaciłas za to cyklinowanie z lakierowaniem od metra ? Ja robiłam kuchnie z 1,5 roku temu o ile dobrze pamietam to 25 zł od metra z wszystkim wziął.

placiliśmy 26 zł za metr ale bez lakierowania, Dawid sam polakierował, a cyklinował chyba z 8 godzin

Posted

Mi by się najlepiej opłacało wypożyczyć cykliniarke bo bym se i schody zrobiła i korytarze i salon.. troche dużo metrów więc kasy sporo by wyszło jakbym kolesia wynajęła z maszyną :cool1: Nie wiem czy by mi to wyszło tylko .. czy umiałabym obslużyć to cos :roll: A Łuki jak słyszy, ze miałby coś takiego robić to zaraz ma nerwy :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Mi by się najlepiej opłacało wypożyczyć cykliniarke bo bym se i schody zrobiła i korytarze i salon.. troche dużo metrów więc kasy sporo by wyszło jakbym kolesia wynajęła z maszyną :cool1: Nie wiem czy by mi to wyszło tylko .. czy umiałabym obslużyć to cos :roll: A Łuki jak słyszy, ze miałby coś takiego robić to zaraz ma nerwy :cool1:

no my tez mamy jeszcze schody to wycklinowania ale ten facet o cyklinowania powiedział ze nie da sie tego zrobic, wiec bedzie na nich jakis dywanik. Tez myslelismy zeby wypozyczyc sama maszyne ale podobno bardzo latwo mozna ją spalić jak nie umie sie obsługiwac wiec balismy sie :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no my tez mamy jeszcze schody to wycklinowania ale ten facet o cyklinowania powiedział ze nie da sie tego zrobic, wiec bedzie na nich jakis dywanik. Tez myslelismy zeby wypozyczyc sama maszyne ale podobno bardzo latwo mozna ją spalić jak nie umie sie obsługiwac wiec balismy sie :cool1:

Co się nie da ? :-o Ehh ci fachowcy :cool1: Jak się nie da cykliniarką to jakąś szlifierką zwykłą można. Chciałabym w sumie trochę pozmieniać .. przyciemnić jakąś bejcą schody, zlikwidować boazerię ale kurde nie wiem czy mi się to opłaca :roll: Na razie mam koniec remontów. latem coś pomyślę, żeby dwa pokoje połączyć i wsio!