Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Mała Rita']W domku, rozchorowalam sie znów :angryy: siedze drugi dzien z psami sama, Dawid remont w drugim mieszkaniu robi i juz mam dosyc powoli :angryy: oby zdrówko się szybko poprawiło... Remont w tym wysokim mieszkaniu co rabina, by się przydała? A jak tam szczawiówka? Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76'] oby zdrówko się szybko poprawiło... Remont w tym wysokim mieszkaniu co rabina, by się przydała? A jak tam szczawiówka? tak, tak remont tam gdzie drabina potrzebna :evil_lol: nareszcie inny cykliniarz podloge zrobil, bez problemu i jeszcze dziwił sie o co tamtemu chodzilo, bo podloga wcale nie krzywa :cool1: Dzis Dawid bedzie lakierował wiec śmierdzieć bedzie okropnie Szczawiówka pyszna, tyle nagotowalam ze jeszcze dzisiaj mam ale jesc juz nie bede :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Aaa chłopaki cudne mordziaki Tamten ekspert od podłogi to jakiś stuknięty był ale najważniejsze, że sprawa już załatwiona. Oj fuuu to będzie tam śmierdzieć nieprzeciętnie Dobra zupka, pyszna zupka Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']Aaa chłopaki cudne mordziaki Tamten ekspert od podłogi to jakiś stuknięty był ale najważniejsze, że sprawa już załatwiona. Oj fuuu to będzie tam śmierdzieć nieprzeciętnie Dobra zupka, pyszna zupka a dzis bedzie zupka warzywna :loveu: Fasolka cos na zupy wzieło chyba :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Mała Rita']a dzis bedzie zupka warzywna :loveu: Fasolka cos na zupy wzieło chyba :evil_lol: No to nie ma wyjścia, zupy górą Lubię zupki wszystkie bez wyjątku, chyba... hihihi Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']No to nie ma wyjścia, zupy górą Lubię zupki wszystkie bez wyjątku, chyba... hihihi a ja wlasnie nie lubiłam nigdy, teraz jakoś tak mi się porobiło :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Mała Rita']a ja wlasnie nie lubiłam nigdy, teraz jakoś tak mi się porobiło :evil_lol: Jupi zupki zdrowe na każdą pogodę... Dobrze ci się porobiło :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']Jupi zupki zdrowe na każdą pogodę... Dobrze ci się porobiło :loveu: Właśnie ogladalam powtórki "Na Wspólnej", jakie tam dramaty życiowe się rozgrywają :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Mała Rita']Właśnie ogladalam powtórki "Na Wspólnej", jakie tam dramaty życiowe się rozgrywają :evil_lol: Też oglądałam :evil_lol: aż mnie zimny pot oblał Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']Też oglądałam :evil_lol: aż mnie zimny pot oblał za nerwowa jestem by takie seriale ogladac :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mała Rita napisał(a):za nerwowa jestem by takie seriale ogladac :evil_lol: Bo one straszne są, człowiek przeżywa tragedie razem z postaciami z tv, wczuwa się w ich położenie, a później to spać nie może, tak się martwi :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Aga76 napisał(a):Bo one straszne są, człowiek przeżywa tragedie razem z postaciami z tv, wczuwa się w ich położenie, a później to spać nie może, tak się martwi :evil_lol: gdzie tam moje problemy do tego co oni przeżywają :shake: :placz: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Mała Rita']gdzie tam moje problemy do tego co oni przeżywają :shake: :placz: Nijak się mają twoje do ich problemów :roll: to życie prawdziwe, sama prawda Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Aga76']Nijak się mają twoje do ich problemów :roll: to życie prawdziwe, sama prawda i te nieustanne wybory, przemyslenia, dylematy.... :roll: Quote
Aga76 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mała Rita napisał(a):i te nieustanne wybory, przemyslenia, dylematy.... :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie wiadomo jak się życie ułoży... Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Pegaza napisał(a):Cze..nie ogladam juz tych ******* za to nie odmowie sobie pierwsza milosc :ppatrze na to od niedawna i mnie nawet wciaglo... moja mamuśka to nałogowo ogląda:cool3: Quote
Pegaza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Cze..nie ogladam juz tych ******* za to nie odmowie sobie pierwsza milosc :ppatrze na to od niedawna i mnie nawet wciaglo... Quote
rita60 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pegaza napisał(a):Cze..nie ogladam juz tych ******* za to nie odmowie sobie pierwsza milosc :ppatrze na to od niedawna i mnie nawet wciaglo... Moze ci napisac,co bedzie w przyszłym tygodniu:razz: Quote
Kasia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 cze Asik :loveu: już jestem ;) nie odpisywałam tam bo akurat tu przyszłam... jak samopoczucie? i cos ostatnio porażka tu na dogo, wieczorami nikogo nie ma nie mówiąc o weekendach :shake: Quote
Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Kasia napisał(a):cze Asik :loveu: już jestem ;) nie odpisywałam tam bo akurat tu przyszłam... jak samopoczucie? i cos ostatnio porażka tu na dogo, wieczorami nikogo nie ma nie mówiąc o weekendach :shake: no wlasnie, tragedia :shake: cos chyba wszystkich zimowa depresja dopada :shake: Quote
Kasia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 oby nie zostało tak na zawsze.... a Madźka? co z Nią? Quote
Pegaza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 rita60 napisał(a):Moze ci napisac,co bedzie w przyszłym tygodniu:razz: Znaczy o jaki film chodzi o pierwsza milosc? bo sie pogubilam..:roll: Quote
Pegaza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Yhm to ja tak nie chce ja wole poczekac hehe Quote
Recommended Posts