Mała Rita Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Oj tak:evil_lol: tak bedzie zapomnij o czystosci w domu heheh a jak sie czujesz? juz w sumie dobrze, nareszcie przeszły poranne mdłości... ale jakies durne mysli mi do głowy przychodzą :cool1: ale podobno każda przyszła mama tak ma :lol: Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Oj tak:evil_lol: tak bedzie zapomnij o czystosci w domu heheh a jak sie czujesz? Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mała Rita napisał(a):kosze z IKEI, takie fajne wiklinowe do łazienki Ahhaaa to o takie kosze chodziło...Asiu to jak Ci już dojdą to cykni focie i pochwal sie ;) Oj ile ja bym dała żeby mieć tak czyściutko w domu jak ma to właśnie Perfekcyjna Pani Domu...ale trzeba przyznać że niektóre rady ma ciekawe i przydatne....nauczyłam sie w dwie sekundy składać podkoszulki :evil_lol: Asiu durne mysli odpędzaj od siebie niech Cie nie dręczą...masz mysleć tylko pozytywnie :calus: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Bedziesz perfekcyjna pani domu hehe tak jak ta co leci na tvn style:lol: a ja ostatnio widzialam jej ksiazke wydana i mam na nia ochote bo niektore rady wybawiania plam by sie przydaly:roll: a i chcialabym krok po kroku jak opisuje zrobic tak u siebie hehe taki piekny porzadeczek:loveu: Mam tą książkę :cool3: Kupiłam dawno, dawno jak zaczeła wychodzić ale szczerze mówiąc liczyłam na coś lepszego :cool1: Przeczytałam ją raz i leży na półeczce sobie :roll: Cze mamo przyszła :multi: Jak tam remont? Quote
nane Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a):Mam tą książkę :cool3: Kupiłam dawno, dawno jak zaczeła wychodzić ale szczerze mówiąc liczyłam na coś lepszego :cool1: Przeczytałam ją raz i leży na półeczce sobie :roll: Cze mamo przyszła :multi: Jak tam remont? Cześć :cool1: B pożycz ksionszke :cool3: ja muszę się zabawić w perfekcyjną Panią Pokoju :shake: masakra muszę tam posprzątać już się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nane napisał(a):Cześć :cool1: B pożycz ksionszke :cool3: ja muszę się zabawić w perfekcyjną Panią Pokoju :shake: masakra muszę tam posprzątać już się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę Przyjedziesz to dam Ci poczytać :grins: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ja mam lepszy pomysl czytaj nam wszystkim tutaj :evil_lol: mowisz ze daremna jest hmm:roll: cze Asia i jej dziwne mysli:p taa ja to znam teraz myslisz pewnie ze po co ci to bylo lub nie dasz sobie rady... :roll: Quote
nane Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a):Przyjedziesz to dam Ci poczytać :grins: ty to masz pomysły :cool1: edit: czekam aż chatka Królowej Śniegu odmarznie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ta.. na dobranoc wam czytać będę :loveu: :evil_lol: Może jest jakaś wersja on-line? :roll: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nane napisał(a):edit: czekam aż chatka Królowej Śniegu odmarznie :evil_lol: :evil_lol: upsss hihihi - dobre Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A do wiosny daleko:evil_lol: Be a Twoje serce tez jest zimne jak lod?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):A do wiosny daleko:evil_lol: Be a Twoje serce tez jest zimne jak lod?:evil_lol: Poważne pytanie... Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nane napisał(a):ty to masz pomysły :cool1: edit: czekam aż chatka Królowej Śniegu odmarznie :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Moze odmarznie jak sie tej kozy doczekam :cool1: Pegaza napisał(a):A do wiosny daleko:evil_lol: Be a Twoje serce tez jest zimne jak lod?:evil_lol: :evil_lol: Ta.. moje serce też u mamusi mieszka :evil_lol: Nie widzimy się nawet bo ja mam na rano, on na popołudniu więc serce zmrożone póki co :diabloti: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nie no Be jak mozesz :evil_lol: po tygodniowym szalenstwie zimowym od siebie odpoczywają:evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 uuu to oni sa krotkodystansowce:evil_lol: jak ich tygodniowa milosc wyczerpuje:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Nie no Be jak mozesz :evil_lol: po tygodniowym szalenstwie zimowym od siebie odpoczywają:evil_lol: Zmęczeni nadmiarem miłości :roll: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Nie no Be jak mozesz :evil_lol: po tygodniowym szalenstwie zimowym od siebie odpoczywają:evil_lol: Już miałam go dość po tym tygodniu :cool1: Teraz tydzien odpoczynku :multi: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Hahah chlopak chcial korzystac z Ciebie ile sil mu starczy :evil_lol: kurcze noo musze ogarnac mieszkanie..pranie jakies wstawic.. itp:roll: Quote
nane Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tigrunia chyba lubi zimę :evil_lol: patrzcie co znalazłam :crazyeye: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 haha to dlatego ma ten domek zimowy hahah i serce zamrozone:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Proszę się nie śmiać z tigruni :obrazic: Bo psami poszczuje :mad: :diabloti: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Asia Fidek pomylil uszy wedzone z uszami Arniego:evil_lol: ale sie wylozyl jakby na plazy:lol: http://i41.tinypic.com/e8lj4j.jpg Quote
Recommended Posts