Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kuciaki, a ja nie mam szans, żeby o tej porze coś w tv zobaczyć :shake: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):A ja przespałam :mdleje: :turn-l: Be wstydź się... Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a)::turn-l: Be wstydź się... Się robi -> :oops::oops: (:evil_lol:) Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Się robi -> :oops::oops: (:evil_lol:) Ale rasowa purpura :megagrin: No chyba zostałaś rozgrzeszona ze spania, hihihi Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Ale rasowa purpura :megagrin: No chyba zostałaś rozgrzeszona ze spania, hihihi :ylsuper: dziękować :modla: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::ylsuper: dziękować :modla: Jaka piękna grzywa Wstań już z kolan, hihihi Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Jaka piękna grzywa Wstań już z kolan, hihihi Och dziękuję za uznanie :loveu: Wręcz przeciwnie .. :mdleje: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Och dziękuję za uznanie :loveu: Wręcz przeciwnie .. :mdleje: Jak się teraz poobijasz, to jak dojedziesz na południe? Będziesz cała obolała :roll: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Jak się teraz poobijasz, to jak dojedziesz na południe? Będziesz cała obolała :roll: Ja nie prowadzę Aguś - szofera mam prywatnego :loveu: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ja nie prowadzę Aguś - szofera mam prywatnego :loveu: No ja wiem, ale to tylko samochód... i polskie drogi :cool1: więc się martwię o twoje samopoczucie fizyczne. Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):No ja wiem, ale to tylko samochód... i polskie drogi :cool1: więc się martwię o twoje samopoczucie fizyczne. Spokojnie .. ostatnio jak byłam w Zakopanem byłam tak chora, że nosa z domu w którym mieszkaliśmy nie wystawiłam :evil_lol: Serio.. tyle co z samochodu do domu jak przyjechaliśmy i z domu do samochodu jak wracaliśmy:razz: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No to bylas w sanatorium hehe tak jakby :evil_lol: a kiedy ty jedziesz? Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Spokojnie .. ostatnio jak byłam w Zakopanem byłam tak chora, że nosa z domu w którym mieszkaliśmy nie wystawiłam :evil_lol: Serio.. tyle co z samochodu do domu jak przyjechaliśmy i z domu do samochodu jak wracaliśmy:razz: O ja... ale niewypał :shake: Oby tym razem było zupełnie inaczej :thumbs: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):O ja... ale niewypał :shake: Oby tym razem było zupełnie inaczej :thumbs: No tragedia byla :shake: Cos mojego posta wcielo jednego :-o Pegaza napisał(a):No to bylas w sanatorium hehe tak jakby :evil_lol: a kiedy ty jedziesz? W sumie to nawet mozna tak powiedziec :evil_lol: Wyjazd w niedziele ok 5 rano planujemy :roll: Nie wiem czy wstane :cool1: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a): Wyjazd w niedziele ok 5 rano planujemy :roll: Nie wiem czy wstane :cool1: Po co będziesz wstawać, niech cię zaniesie do auta :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Po co będziesz wstawać, niech cię zaniesie do auta :evil_lol: :roflt::roflt: To ci dopiero hit :roflt: Ale przecie trzeba mu i sniadanie zrobic i kawe i spakowac .. :cool1: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::roflt::roflt: To ci dopiero hit :roflt: Ale przecie trzeba mu i sniadanie zrobic i kawe i spakowac .. :cool1: :loveu: Powiedz, że dopadł cię globus i sam wszystko zrobi :cool3: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a)::loveu: Powiedz, że dopadł cię globus i sam wszystko zrobi :cool3: Nie bedzie tak latwo ale sprobuje :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Nie bedzie tak latwo ale sprobuje :evil_lol: Zamrugaj rzęsami :cool1: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Dzieki za rade :loveu: :evil_lol: proszę bardzo :evil_lol: Jak najłatwiej go zmiękczyć? :cool3: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Zamrugaj rzęsami :cool1: Dzieki za rade :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Uuu to wczas wstajesz a to jedziecie jakas wieksza ekipa czy sami romantic fantastic:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Sami jedziemy :cool3: Romantic Passion bedzie raczej :razz: Uuu, to po całości poleciałaś :evil_lol: Quote
Recommended Posts