Mała Rita Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 kurde Fidek zaczyna duzo rzeczy gryźć :cool1: a kosze są takie IKEA Kosze PILATORP kpl 4 szt. Najtaniej !!! (526664523) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mała Rita napisał(a):Co by pieski nie nudziły się w domu :angryy: Dla odmiany to może być np. Lego :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pegaza napisał(a):Jak Wy na to mowicie spinacze? :p spinki, spinacze... U was to pewnie jakoś fajowo jest? :cool3: Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pegaza napisał(a):czekaj niech pomysle ja gadam żabki albo klamerki:lol: Wiedziałam, że będzie fajnie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aga76 napisał(a):spinki, spinacze... U was to pewnie jakoś fajowo jest? :cool3: czekaj niech pomysle ja gadam żabki albo klamerki:lol: Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pegaza napisał(a):hehe no powiedzmy taki tekst : tee podej mi ta klamerka abo podej mi ta zabka Ja to bym pewnie pomyślała, że mam iść do Żabki na zakupy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aga76 napisał(a):Wiedziałam, że będzie fajnie :evil_lol: hehe no powiedzmy taki tekst : tee podej mi ta klamerka abo podej mi ta zabka Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pegaza napisał(a):no widzisz a ja znow gdybym ktos mi powiedzial przynies spinacze zasuwalabym po spinacze biurowe:evil_lol: :cool1: to byśmy sobie poradziły hihihi pierwszorzędnie jedna w Żabce druga w sklepie z artykułami biurowymi, a pranie w pralce... Quote
Pegaza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aga76 napisał(a):Ja to bym pewnie pomyślała, że mam iść do Żabki na zakupy :evil_lol: no widzisz a ja znow gdybym ktos mi powiedzial przynies spinacze zasuwalabym po spinacze biurowe:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pegaza napisał(a):hahha noo niby jeden kraj ale kazdy inaczej gada:evil_lol: Zabawne są takie nieporozumienia :megagrin: zdarza się, że zupełnie nic nie rozumiem jak Polak do mnie mówi, hihihi Quote
Pegaza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aga76 napisał(a)::cool1: to byśmy sobie poradziły hihihi pierwszorzędnie jedna w Żabce druga w sklepie z artykułami biurowymi, a pranie w pralce... hahha noo niby jeden kraj ale kazdy inaczej gada:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 A wiecie co to jest "migawka", tylko tak się w Łodzi mówi :evil_lol: Ewcia nie podpowiadaj :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mała Rita napisał(a):A wiecie co to jest "migawka", tylko tak się w Łodzi mówi :evil_lol: Ewcia nie podpowiadaj :evil_lol: Bry Asiu :loveu: No cio to ta migawka jest? Poszukałam w necie i wyszło mi, że to... bilet :roll: Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hej Asia:p migawka nie wiem nooo koszyczki koszyczki gdzie jestescie...:roll: tylko Asia nie smiej sie jak to zapakowalam bo ten papier byl wyjatkowo sztywny nijak sie poddac moim rak nie chcial:evil_lol: i mam nadzieje ze sie nigdzie nie poodklejal:roll: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mi wychodzi, że bilet miesięczny też po śledztwie w googlach :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Czesc :loveu: Nio, to jest bilet miesięczny tylko, że my nie mówimy bilet miesięczny tylko migawka :evil_lol: Koszyków jeszcze niet, może popołudniu dotrą Quote
Mała Rita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Pegaza napisał(a):Ale to jak idziesz do kiosku ruchu i mowisz jej poprosze o migawke :lol: no ja mysle ze dotra najpozniej do jutra..bo to byla zwykla przesylka.. tak, magawka np. na linie 96 :evil_lol: i jak jest kontrola w autobusie to tez mowi sie ze ja mam migawke :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale to jak idziesz do kiosku ruchu i mowisz jej poprosze o migawke :lol: no ja mysle ze dotra najpozniej do jutra..bo to byla zwykla przesylka.. Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mała Rita napisał(a):Koszyczki doszły tyle ze listonosz zostawił awizo nawet nie zadzwonil domofonem zobaczyc czy ktos jest w domu :angryy: :angryy: :angryy: i teraz musze zasuwać na drugi koniec Łodzi na poczte głowną :angryy: Oj brzydko, brzydko :shake: Po ostatniej takiej akcji u nas TK poszedł na pocztę i dowiedział się w chwili szczerości, że listonosz roznosi same awiza i nie bierze w ogóle towaru z magazynu. Quote
Mała Rita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Koszyczki doszły tyle ze listonosz zostawił awizo nawet nie zadzwonil domofonem zobaczyc czy ktos jest w domu :angryy: :angryy: :angryy: i teraz musze zasuwać na drugi koniec Łodzi na poczte głowną :angryy: Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Co za sfintuch!! szkoda ze musisz zasuwac po nie ale wazne Asia ze są!!:p Quote
Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 bo paczki roznosi kurier a nie listonosz. jeśli nie ma kuriera to listonosz zaniesie tylko awizo, chyba że jest to paczka kopertowa a nie większych gabarytów to wtedy może ja zabrać i przynieść. no ale jeśli był to kurier to zachował sie nie tak jak powinien :shake: Quote
Recommended Posts