Pegaza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Niedzielnie :multi: Bry poniedzialkowo:p Quote
Mała Rita Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Cze :multi: jestem, jestem Remont u nas w pelni ale nie za ciekawie to wszystko wygląda :cool1: Wczoraj nareszcie kupilismy kafelki do lazienki, takie sliczne imitujace panele :loveu: no lae jak pomysle jaki za moment bedzie balagan tym razem w lazience to znow mnie sie odechciewa W ogole chyba jaka depresja mnie dopadła zimowa a może ciązowa, nie wiem w sumie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzieje się u was wciąż dużo, nie ma chwili na odpoczynek. Łazieneczka będzie piękna, już niebawem :thumbs: Quote
Mała Rita Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']Ojj jak mi sie podobają takie kafelki drewniane :loveu: Cudooo :loveu: Piknie u was będzie :multi:[/quote] jak sie rozglądam teraz po mieszkaniu to zaczynam w to wątpić, nienawidzę remontów :angryy: Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ojj jak mi sie podobają takie kafelki drewniane :loveu: Cudooo :loveu: Piknie u was będzie :multi: Quote
Pegaza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cze Asia:) oj remontow tez nie lubie ..mi by sie tez przydal remont lazienki.. ponoc bedzie w tym roku:roll: nie wiem czy sie mam cieszyc czy nie...:roll: jesli chodzi o wyposazenie juz mamy wsio na oku..:p Quote
Mała Rita Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Pegaza']Asia to moze poka pare fotek remontowych...:p[/quote] na razie to jest jeden, wielki bałagan, jak patrze na to, to mnie się odechciewa :cool1: dopiero jeden pokój wyremontowany a jeszcze salon z aneksem kuchennym, cały przedpokój i schody, dołu juz na razie nie ruszamy, póki co będzie tam magazyn Dawida :) Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Asia to moze poka pare fotek remontowych...:p Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No wlasnie Asia sie pokazuje najpierw przed a potem po remoncie fotki:) Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 cze Asik remontowa :loveu: poka fotki, poka - teraz przed i potem po też, i w trakcie też :p Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Taa pozdrawiamy robotnika i robotnice:pczyli ekipe remontową Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 coś mało ostatnio Asika na dogo....:roll: nie dobrze.... Quote
Mała Rita Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Cze Dziewczynki :multi: Z Dzidziusiem troszkę nie tak, więc nawet nie mam nastroju włączać kompa.... :-( ale niedługo wróce do Was Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Dziewczynki :multi: Z Dzidziusiem troszkę nie tak, więc nawet nie mam nastroju włączać kompa.... :-( ale niedługo wróce do Was[/quote] Cześć Asik:loveu::loveu::loveu: Ojej niedobre wieści tu u Ciebie:shake::shake::shake:. Miejmy nadzieje ze wszystko się unormuje. Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ojej, co jest nie tak? Asik trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze! Musi być dobrze! :glaszcze: Quote
Mała Rita Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Bylismy na usg i okazalo sie ze Dzidzius jest w takiej otoczce, obrzęku ciała... :-( I moze to swiadczyc o trzech rzeczach, chorobie genetycznej, o chorobie serca i ukladu krwionosnego albo to skutek przebytej infekcji, a ja mialam przeciez ostatnio tego wirusa Od razu mialam zrobione badanie prenatalne, jak to zle wyjdzie to aminopukncja :placz: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 będzie dobrze, nie martw się zawczasu :calus: Quote
Aga76 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Asiu, ściskam mocno :calus: buziaki Kochana! Quote
Recommended Posts