Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze :multi: jestem, jestem
Remont u nas w pelni ale nie za ciekawie to wszystko wygląda :cool1: Wczoraj nareszcie kupilismy kafelki do lazienki, takie sliczne imitujace panele :loveu: no lae jak pomysle jaki za moment bedzie balagan tym razem w lazience to znow mnie sie odechciewa
W ogole chyba jaka depresja mnie dopadła zimowa a może ciązowa, nie wiem w sumie :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj jak mi sie podobają takie kafelki drewniane :loveu: Cudooo :loveu:
Piknie u was będzie :multi:[/quote]

jak sie rozglądam teraz po mieszkaniu to zaczynam w to wątpić, nienawidzę remontów :angryy:

Posted

Cze Asia:)
oj remontow tez nie lubie ..mi by sie tez przydal remont lazienki..
ponoc bedzie w tym roku:roll: nie wiem czy sie mam cieszyc czy nie...:roll:
jesli chodzi o wyposazenie juz mamy wsio na oku..:p

Posted

[quote name='Pegaza']Asia to moze poka pare fotek remontowych...:p[/quote]

na razie to jest jeden, wielki bałagan, jak patrze na to, to mnie się odechciewa :cool1:
dopiero jeden pokój wyremontowany a jeszcze salon z aneksem kuchennym, cały przedpokój i schody, dołu juz na razie nie ruszamy, póki co będzie tam magazyn Dawida :)

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze Dziewczynki :multi:
Z Dzidziusiem troszkę nie tak, więc nawet nie mam nastroju włączać kompa.... :-(
ale niedługo wróce do Was[/quote]
Cześć Asik:loveu::loveu::loveu:
Ojej niedobre wieści tu u Ciebie:shake::shake::shake:.
Miejmy nadzieje ze wszystko się unormuje.

Posted

Bylismy na usg i okazalo sie ze Dzidzius jest w takiej otoczce, obrzęku ciała... :-( I moze to swiadczyc o trzech rzeczach, chorobie genetycznej, o chorobie serca i ukladu krwionosnego albo to skutek przebytej infekcji, a ja mialam przeciez ostatnio tego wirusa
Od razu mialam zrobione badanie prenatalne, jak to zle wyjdzie to aminopukncja :placz: