Mała Rita Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Kasia Madźka to nam przepadła bez wieści... :placz: Ona chyba zakochana :loveu: Daria mamuśka nie dosc ze oglada na bieżąco to jeszcze czyta co bedzie w przyszlych odcinkach :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mała Rita napisał(a): Kasia Madźka to nam przepadła bez wieści... :placz: Ona chyba zakochana :loveu: Daria mamuśka nie dosc ze oglada na bieżąco to jeszcze czyta co bedzie w przyszlych odcinkach :evil_lol: Ona chyba sesyję ma...trza iść do Niej i zapytać. To całkiem jak ja - Świat Seriali zawsze mus być kupiony gdy wychodzi nowy numer ;) i teraz w poniedziałek będzie kolejny :multi: Quote
Mała Rita Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Chłopaki życzą Dobrej Nocki :loveu: Quote
rita60 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 MOJE SLICZNOSCI MALENKIE Z PRZEKRZYWIONA KITECZKA:lol: Quote
Mała Rita Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Pegaza napisał(a):Asia z kim sie laczylas tym kablem?:evil_lol: z nami?:evil_lol: uwazaj na Fidka noo kabel mu dynda nad glowa:razz:i mu sen zakloca dobry:evil_lol: a ten Arnold ma wygodnie widze:lol: dzieki kabelkowi bateryjka mi w kompie nie siada :evil_lol: Fidek juz sie zmeczył spaniem na podlodze i teraz z Dawidem spią na łóżku pysk w pysk :evil_lol: Zmieniamy fotele niedługo wiec juz go nie wyganiam, niech ma coś chlopak z życia ;) Quote
Pegaza Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asia z kim sie laczylas tym kablem?:evil_lol: z nami?:evil_lol: uwazaj na Fidka noo kabel mu dynda nad glowa:razz:i mu sen zakloca dobry:evil_lol: a ten Arnold ma wygodnie widze:lol: Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://i42.tinypic.com/e0ibh5.jpg Jakby po bardzo udanej imprezie... :evil_lol::evil_lol: Cześć Asiu :loveu: Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ba, w koncu zaniedlugo zmienia mu sie warunki calkowicie jesli te fotele wymieniasz hahah Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Asia podaj mi adresa na pw i reszte juz napisze Ci co dalej..:cool3: mam te koszyki:eviltong: Quote
Mała Rita Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Pegaza napisał(a):Asia podaj mi adresa na pw i reszte juz napisze Ci co dalej..:cool3: mam te koszyki:eviltong: Daria jesteś boska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mała Rita napisał(a):Daria jesteś boska :loveu: :loveu: :loveu: łuu bede bardzo skromna i powiem WIEM:cool3:haha;) a teraz lece do jutra dobrej nocy:loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Asiu:) Fajnych masz tych chłopaków...a ciapowate mineczki Arnolda to uwielbiam:loveu: Pozdrawiamy Quote
Mała Rita Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Kasia_zg napisał(a):Cześć Asiu:) Fajnych masz tych chłopaków...a ciapowate mineczki Arnolda to uwielbiam:loveu: Pozdrawiamy Chłopcy fajni tylko ostatnio problematyczni :evil_lol: Pozdrawiamy również Kasieńko :loveu: Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hi Asia:p u nas zaczyna snieg leciec buu ja chcem juz wiosne!!! paczka zostala przed chwilą nadana dowod wplaty i wysylki mam, moge przeslac ksero jak chcesz..;) Quote
Mała Rita Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Hi Asia:p u nas zaczyna snieg leciec buu ja chcem juz wiosne!!! paczka zostala przed chwilą nadana dowod wplaty i wysylki mam, moge przeslac ksero jak chcesz..;) no coś Ty, czekam cierpliwie na moje śliczne kosze :loveu: :buzi: dziękuje raz jeszcze ;) Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jestem ciekawa jak dlugo pojda ale podejrzewam ze dostaniesz w przyszlym tygodniu..:p Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tigrunia napisał(a):A co to za kosze ? Pokażcie :razz: Mnie też zaciekawiły te kosze...bo to interesujące może być...;) Cze Asia:loveu: Quote
tigrunia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 D-E to w ogóle jakaś taka bardzo tajemnicza ostatnio :p Quote
Kasia_zg Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tigrunia napisał(a):D-E to w ogóle jakaś taka bardzo tajemnicza ostatnio :p Co racja to racja...to podejżane jakieś takie jest :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 kosze z IKEI, takie fajne wiklinowe do łazienki Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Heh tam zara podejrzana interesy robimy :evil_lol: Asia daj znac kiedy do Ciebie dojdzie bo ja juz dostalam od Ciebie:calus: Asia a ja je mam w pokoju i rozne *******ki w nich mam...:p Quote
Mała Rita Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Heh tam zara podejrzana interesy robimy :evil_lol: Asia daj znac kiedy do Ciebie dojdzie bo ja juz dostalam od Ciebie:calus: Asia a ja je mam w pokoju i rozne *******ki w nich mam...:p ok napisze jak dotrą, ja je chce do łazienki bo tak wszystko mam rozwalone na szafce a w koszach nareszcie będzie porządek :) Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bedziesz perfekcyjna pani domu hehe tak jak ta co leci na tvn style:lol: a ja ostatnio widzialam jej ksiazke wydana i mam na nia ochote bo niektore rady wybawiania plam by sie przydaly:roll: a i chcialabym krok po kroku jak opisuje zrobic tak u siebie hehe taki piekny porzadeczek:loveu: Quote
Mała Rita Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Bedziesz perfekcyjna pani domu hehe tak jak ta co leci na tvn style:lol: a ja ostatnio widzialam jej ksiazke wydana i mam na nia ochote bo niektore rady wybawiania plam by sie przydaly:roll: a i chcialabym krok po kroku jak opisuje zrobic tak u siebie hehe taki piekny porzadeczek:loveu: nie oglądałam tego nigdy :shake: pewnie jak urodzi się dzidzius to moj dom przestanie wyglądać czysto i perfekcyjnie bo nie będę miała na to czasu :evil_lol: Quote
Recommended Posts