Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
bo paczki roznosi kurier a nie listonosz.
jeśli nie ma kuriera to listonosz zaniesie tylko awizo, chyba że jest to paczka kopertowa a nie większych gabarytów to wtedy może ja zabrać i przynieść.
no ale jeśli był to kurier to zachował sie nie tak jak powinien :shake:

no i jutro bede leciala po pracy przez pól miasta :angryy:

Posted

Do mojej siostry ostatnio jakaś paczka była listowa właśnie ino tam ksiażka jakaś duża przyszła i listonosz przyszedł i mów : "Wie Pani co .. mam nadzieję, że się Pan nie pogniewa, ale ta paczka była taka duża i ciężka, że nie chciało mi się jej brać " :roflt: Dał awizo i trzeba było dreptać na poczte :mdleje:

Posted

nie dziwie mu się wcale skoro książka była duża...ja codziennie widzę ich jak idą obładowani i wychodzą na swój rejon i nie zazdroszczę im tego. te torby czasami ważą tyle co Oni sami, niestety...choć to wcale ich nie usprawiedliwia oczywiście.
to wina systemu, że taki popieprzony jest i mało jest autorejonów.

Posted

To czemu kurier takich paczek nie zabiera ? :roll:
Albo wiesz co mnie najbardziej rozbraja? Kiedyś (już chyba tego nie mają) w rachunkach z TP, ktore przychodziły do cukierni były takie metalowe blaszki :crazyeye: Widziałaś to Kasia ? Ja nie wiem czemu to miało służyć .. moja mama to zbierała jakiś czas i ma wysoką chyba na 30-40 cm kupkę tych blaszek :crazyeye: Siłownia darmowa dla listonosza czy jak ? :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
To czemu kurier takich paczek nie zabiera ? :roll:
Albo wiesz co mnie najbardziej rozbraja? Kiedyś (już chyba tego nie mają) w rachunkach z TP, ktore przychodziły do cukierni były takie metalowe blaszki :crazyeye: Widziałaś to Kasia ? Ja nie wiem czemu to miało służyć .. moja mama to zbierała jakiś czas i ma wysoką chyba na 30-40 cm kupkę tych blaszek :crazyeye: Siłownia darmowa dla listonosza czy jak ? :cool1:

ja tez taką blaszkę dostałam w jakims rachunku, juz nie pamietam za co. zastanawialam sie wlasnie czemu ma to słuzyc?

Posted

tigrunia napisał(a):

Nie żalili Ci się listonosze ? Może sami nie wiedzieli, że te blaszki są ? No masakra jakaś :cool1:

nie żalili bo ja z nimi nie pracuję i nie mam z nimi kontaktu. widzę ich tylko z okna jak wychodzą w rejony, nic poza tym ;)
ja sobie siedzę w pokoiku swoim od 7.30 do 15.30, pracuje przy komputerku i nie mam kontaktu ani z klientami ani z listonoszami.

Posted

Mała Rita napisał(a):
A wiecie co to jest "migawka", tylko tak się w Łodzi mówi :evil_lol:
Ewcia nie podpowiadaj :evil_lol:

Chiba za późno przyszłam:eviltong:
Cześć Asik:loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
nie żalili bo ja z nimi nie pracuję i nie mam z nimi kontaktu. widzę ich tylko z okna jak wychodzą w rejony, nic poza tym ;)
ja sobie siedzę w pokoiku swoim od 7.30 do 15.30, pracuje przy komputerku i nie mam kontaktu ani z klientami ani z listonoszami.

No to fajną prace masz.. czego narzekasz ? :p
Mi się dziennie milion ludzi obraca w biurze, klienci, kontrahenci, dostawcy i.t.d... :cool1: Wszystkich trzeba obsłużyć i jeszcze na f-ry mieć czas i na dogo oczywiście :evil_lol:

Cze Asia :multi: Zdrowiejesz ? :razz:

Posted

Cze :multi:

Po koszyczki polece dopiero w piatek, nie mam kiedy nawet bo dzis do pracy wrocilam :cool1: a od piatku urlop :multi: a potem tylko do konca lutego i wolne przez jakies dwa lata :evil_lol:

dzis weszlam do sklepu dziecięcego i kupiłam maleńkie, zielone śpioszki, nie moglam sie powstrzymać :oops:

Posted

u nas zwolnienia są wiec pewnie za niedługo też na "wolnym" se posiedzę, tylko że to będzie wolne nie płacone cholera :shake:
no nic, zielona trwaka nie jest ponoć wcale taka zła :diabloti:

dobry Asik i piesy :loveu: