Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Mała Rita'] a kosze są takie IKEA Kosze PILATORP kpl 4 szt. Najtaniej !!! (526664523) - Aukcje internetowe Allegro mam tych koszyczków 2 komplety. fajne są, mieszczą dużo takich małych dupereli :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kasia napisał(a):bo paczki roznosi kurier a nie listonosz. jeśli nie ma kuriera to listonosz zaniesie tylko awizo, chyba że jest to paczka kopertowa a nie większych gabarytów to wtedy może ja zabrać i przynieść. no ale jeśli był to kurier to zachował sie nie tak jak powinien :shake: no i jutro bede leciala po pracy przez pól miasta :angryy: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Do mojej siostry ostatnio jakaś paczka była listowa właśnie ino tam ksiażka jakaś duża przyszła i listonosz przyszedł i mów : "Wie Pani co .. mam nadzieję, że się Pan nie pogniewa, ale ta paczka była taka duża i ciężka, że nie chciało mi się jej brać " :roflt: Dał awizo i trzeba było dreptać na poczte :mdleje: Quote
Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie dziwie mu się wcale skoro książka była duża...ja codziennie widzę ich jak idą obładowani i wychodzą na swój rejon i nie zazdroszczę im tego. te torby czasami ważą tyle co Oni sami, niestety...choć to wcale ich nie usprawiedliwia oczywiście. to wina systemu, że taki popieprzony jest i mało jest autorejonów. Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To czemu kurier takich paczek nie zabiera ? :roll: Albo wiesz co mnie najbardziej rozbraja? Kiedyś (już chyba tego nie mają) w rachunkach z TP, ktore przychodziły do cukierni były takie metalowe blaszki :crazyeye: Widziałaś to Kasia ? Ja nie wiem czemu to miało służyć .. moja mama to zbierała jakiś czas i ma wysoką chyba na 30-40 cm kupkę tych blaszek :crazyeye: Siłownia darmowa dla listonosza czy jak ? :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 tigrunia napisał(a):To czemu kurier takich paczek nie zabiera ? :roll: Albo wiesz co mnie najbardziej rozbraja? Kiedyś (już chyba tego nie mają) w rachunkach z TP, ktore przychodziły do cukierni były takie metalowe blaszki :crazyeye: Widziałaś to Kasia ? Ja nie wiem czemu to miało służyć .. moja mama to zbierała jakiś czas i ma wysoką chyba na 30-40 cm kupkę tych blaszek :crazyeye: Siłownia darmowa dla listonosza czy jak ? :cool1: ja tez taką blaszkę dostałam w jakims rachunku, juz nie pamietam za co. zastanawialam sie wlasnie czemu ma to słuzyc? Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nie żalili Ci się listonosze ? Może sami nie wiedzieli, że te blaszki są ? No masakra jakaś :cool1: Quote
Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie widziałam tych blaszek...ja nigdy niczego z TP nie dostawałam bo nie miałam u nich telefonu ;) Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Blaszki dobre hahah Asia on sie moze pudla wystraszyl bo na male nie wyglada ale bylo lekkie jak piorko:p Quote
Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 tigrunia napisał(a): Nie żalili Ci się listonosze ? Może sami nie wiedzieli, że te blaszki są ? No masakra jakaś :cool1: nie żalili bo ja z nimi nie pracuję i nie mam z nimi kontaktu. widzę ich tylko z okna jak wychodzą w rejony, nic poza tym ;) ja sobie siedzę w pokoiku swoim od 7.30 do 15.30, pracuje przy komputerku i nie mam kontaktu ani z klientami ani z listonoszami. Quote
ewa2909 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mała Rita napisał(a):A wiecie co to jest "migawka", tylko tak się w Łodzi mówi :evil_lol: Ewcia nie podpowiadaj :evil_lol: Chiba za późno przyszłam:eviltong: Cześć Asik:loveu: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cze Asia dzis juz bedziesz ukladac koszyczki na polce:cool1: Quote
tigrunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kasia napisał(a):nie żalili bo ja z nimi nie pracuję i nie mam z nimi kontaktu. widzę ich tylko z okna jak wychodzą w rejony, nic poza tym ;) ja sobie siedzę w pokoiku swoim od 7.30 do 15.30, pracuje przy komputerku i nie mam kontaktu ani z klientami ani z listonoszami. No to fajną prace masz.. czego narzekasz ? :p Mi się dziennie milion ludzi obraca w biurze, klienci, kontrahenci, dostawcy i.t.d... :cool1: Wszystkich trzeba obsłużyć i jeszcze na f-ry mieć czas i na dogo oczywiście :evil_lol: Cze Asia :multi: Zdrowiejesz ? :razz: Quote
Mała Rita Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Cze :multi: Po koszyczki polece dopiero w piatek, nie mam kiedy nawet bo dzis do pracy wrocilam :cool1: a od piatku urlop :multi: a potem tylko do konca lutego i wolne przez jakies dwa lata :evil_lol: dzis weszlam do sklepu dziecięcego i kupiłam maleńkie, zielone śpioszki, nie moglam sie powstrzymać :oops: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 aaa to jednak nalezysz do cierpliwych osob:lol: ja tez na poczatku kupiala spiochy i kaftanik :p Quote
Mała Rita Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Cze :multi: W pracy jeszcze jestem... :cool1: do 20 :cool1: Daria nie poznałam Cię dzisiaj :cool3: sliczna szata graficzna :loveu: Quote
Pegaza Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oj milo mi bardzo:loveu::loveu: ze sie podoba przekaze kolezance hihi Quote
tigrunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cze Aśka :multi: Jak zdrówko ? :cool3: Quote
Mała Rita Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 tigrunia napisał(a):Cze Aśka :multi: Jak zdrówko ? :cool3: a padnięta jestem po robocie dzisiaj :cool1: ale od jutra urlop i tak do 9 lutego :multi: Quote
tigrunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajnie masz .. co chwile coś . Jak nie chorobowe to urlop :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 u nas zwolnienia są wiec pewnie za niedługo też na "wolnym" se posiedzę, tylko że to będzie wolne nie płacone cholera :shake: no nic, zielona trwaka nie jest ponoć wcale taka zła :diabloti: dobry Asik i piesy :loveu: Quote
Pegaza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ASia bedzie odpoczywac tak jak i ja:p oj Kasia byle nie zadlugo na tej trawce:roll: Quote
Recommended Posts