Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaamy :multi:

[B]jonQuilla [/B]no jak toco hapsnął go wczoraj bo chory by był jak by sobie wyjątek zrobił :shake::evil_lol: Ten Barti to biedny jestz tym małym łobuzem :razz:

[B]Paulina_mickey[/B] Dzięki ;) Bo wizycie u weta Barti jakby ożył widać że czuje ulgę już go to oczko chyba aż tak nie boli

Posted

A witajcie :loveu:

A przed chwilą wróciłam z kościoła byłam jeszcze po drodze na kebabie i tak zeszło :razz: A narazie żadnych zdjęć nie będzie bo jak już przychodze ze szkoły to ciemno i niemam kiedy zrobić jutro przyjdę wczęsniej to może udami się wybrać z piesami na dłuższy spacer przed tym jak zrobi się ciemno ;) DZiękujemy za odwiedzinki :multi:

Posted

Witamy :loveu: No też bym chciała żeby już z tymi oczkami było ok ale czytałam że to powraca :shake:

[B]deer_1987[/B] jutro nie idę do szkoły bo mamy taką fajną wigilię że każdy sobie przynosi ile kto zje mandarynek opłatek i gorący kubek :evil_lol::evil_lol: więc będą fotki jak zrobię :razz:

[B]agaciaaa[/B] no pilnuje działeczki :lol:

[B]Od-Nowa[/B] Witamy :loveu:

[B]jbk[/B] MY również witamy :cool3: Noo taka beznadziejna ta pogoda :placz:

[B]baffi2[/B] :multi::multi:

Posted

Ja dzisiaj w telewizji usłyszałam że święta mają być białe! I od jutro ma zacząć sypać! :multi:

[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Jeszcze to się musi sprawdzić[/COLOR][/SIZE]