jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To jak jesteśmy w temacie pogody, to u mnie sypie ;) Tylko ciepło jest, więc topi się zaraz :( Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Au nas pada śnieg tylkoz deszczem więc sama chlapaale itak fajnie bo Bartiś się pobawił chociaż chwilę na sniegu :multi: Wczoraj mama kupiłą rybkę ale niestety nie wytrzymała do dziś i Barti jest taki smutny że trzeba iść na miasto i kupić drugą żeby sie jeszcze pocieszył :evil_lol: Quote
aina155 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 U nas rowniez snieg z deszczem. To dodatkowo dobije moja suke- Fiona nie znosi wody w jakiejkolwiek postaci i na dwor trzeba bedzie ja na sile wyciagac. Quote
LadyK Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [CENTER]Śnieg z deszczem, śnieg i chalpa :diabloti:[/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hej Anitka ! :) a u nas ani sladu po sniegu :placz: . och .. fajnie by bylo gdyby swieta byly biale :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 wyszłam na chwilę z Bartlejemi całe byty przemokły mi :shake: ale dobrze że wogule jest śnieg :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 U nas też troszke śniegu napadało ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 U nas też niestety deszcz ze śniegiem, ale trochę go jest, tylko chlapa straszna...:roll: Quote
halgre Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cześć ... :multi: U nas też pada śnieg calutki dzień... ale z deszczem :eviltong: Jest plusowa temperatura i tak będzie na święta też... Jest tylko chlapa, mokro, ślisko :p Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 witamy:loveu: a u nas tylko deszcz za oknem:-( :-( Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Witamy wszystkich :loveu: a u nas też jest dosyć dużoo śniegu i narazie nie topnieje jak coś to już jutro będzie Bartisiowy komplet z lupine tylko musimy wybrać sobie wzór i jak go nie będzie w tym zoologiku to u nich zamówić :loveu: Ten mi się podoba ale moze jakieś inne propozycje :lol:? A ja zafarbowałaam sobie włosy tylko szamponetką :cool3: Mam jakieś fotki : Ale nie przestraszcie się bo Barti ma chore oczka i wyglądają okropnie :-( spiochamy Amiczek :loveu: świąteczna rybka Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 A tu polowanko na rybkę :mad: i pilnowanie CDN ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 :evil_lol: przyglądanie sie nowej koleżance pysio Jeszcze ?? :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 aaa Barti znęca się nad wigilijną potrawą :evil_lol: http://www4.picfront.org/picture/qBCAws0Mm8/img/roznaasdf68.jpg jaka sierotka :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dawno nas tu nie było:oops: No ale jest wolne więc witamy:hand: No niedobry Barti znęcać się nad rybką:evil_lol: Quote
jbk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Swietne foty, Barti z rybką zwłaszcza, chyba miał na nią ochotę :)) Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :pczyli rybka jest własnością Bartiego ;) u nas po wczorajszym śniegu została tylko mazia na ulicy i brudny pies :mad: Quote
Paulina_mickey Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No te oczka to rzeczywiście ma straszne...:-( A co to za rybkę macie?? Dobrze, że ja nie jem ryb :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 jonQuilla Przeciwnie traktowal ją jak rodzinę :evil_lol: Ale niestety szybko kipła rybko bo to Amur a on długo nie wytrzymmuje i kupiliśmy jeszcze karpia :evil_lol: Acctiually Witamy :multi: deer_1987 :bye::bye: jbk no tak może troszeczkę ;) Alicja Znaczy ta pierwsza nie do końca ale ta druga (karp) to już była kupiona spacjlnie żeby Barti miał co robią bo taki smutny był jak już wanna była pusta :lol: Paulina_mickey no codziennie zakrapiamy oczka 3 razy dziennie jedna kropla :cool1: A rybko to Amur CD I karpik buziaczek CDN Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 karp, amur --> wsio ryba :evil_lol::evil_lol: Barti nawiązuje bliski kontakt z facetem z ości ;) Quote
Recommended Posts