Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Au nas pada śnieg tylkoz deszczem więc sama chlapaale itak fajnie bo Bartiś się pobawił chociaż chwilę na sniegu :multi: Wczoraj mama kupiłą rybkę ale niestety nie wytrzymała do dziś i Barti jest taki smutny że trzeba iść na miasto i kupić drugą żeby sie jeszcze pocieszył :evil_lol:

Posted

Cześć ... :multi:
U nas też pada śnieg calutki dzień... ale z deszczem :eviltong: Jest plusowa temperatura i tak będzie na święta też... Jest tylko chlapa, mokro, ślisko :p

Posted

Witamy wszystkich :loveu:
a u nas też jest dosyć dużoo śniegu i narazie nie topnieje jak coś to już jutro będzie Bartisiowy komplet z lupine tylko musimy wybrać sobie wzór i jak go nie będzie w tym zoologiku to u nich zamówić :loveu:
Ten mi się podoba ale moze jakieś inne propozycje :lol:?
A ja zafarbowałaam sobie włosy tylko szamponetką :cool3:

Mam jakieś fotki : Ale nie przestraszcie się bo Barti ma chore oczka i wyglądają okropnie :-(

spiochamy

Amiczek :loveu:

świąteczna rybka

Posted

jonQuilla Przeciwnie traktowal ją jak rodzinę :evil_lol: Ale niestety szybko kipła rybko bo to Amur a on długo nie wytrzymmuje i kupiliśmy jeszcze karpia :evil_lol:

Acctiually Witamy :multi:

deer_1987 :bye::bye:

jbk no tak może troszeczkę ;)

Alicja Znaczy ta pierwsza nie do końca ale ta druga (karp) to już była kupiona spacjlnie żeby Barti miał co robią bo taki smutny był jak już wanna była pusta :lol:

Paulina_mickey no codziennie zakrapiamy oczka 3 razy dziennie jedna kropla :cool1:
A rybko to Amur

CD

I karpik

buziaczek

CDN