Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :loveu::multi:

jbk znaczy aż tak zimno nie było ale jak wiatr zawiał to brrrr:evil_lol:

diabelkowa dzięki :loveu:

gordonowa różnica jestr ale mimo to w każdej sprzeczce Amiś wygrywa :evil_lol: Barti go najwyżej "przytrzaśnie"-położy sie na nim i poczeka aż Amiś się uspokoi

Owczarkowa Hej :lol:

agaciaaa też mi się podoba

baffi2 Cześć ;) no sporo sporo jeszcze trochę zapasui potem mam jakieś komórką robione

Sweetaśna Dzięki :loveu: no tak słodko wyglądają takie braciszki

Skibka Dzięki ;) to takie duuże niewiniątko taki potulny baranek choć nie wiem czy dla psów też taki potulny

Pusiakowa A witaj witaj :multi: U mnie dobrze a w sobotę idziemy do zoologicznego po kompklecik z lupine dla Bartleja :multi:

jonquilla jak tylko próbował wejść to odrazu go wołaliśmy ale i tak łapki chociaż sobie musiał zanurzyć naszczęście się nie położył :multi:

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki ;)

Posted

Fajnie wygląda, jak Barti sobie robi odpoczynek i wali się do trawy, między tymi gałęziami i w ogóle ;) Nie robi mu róznicy, na czym się kładzie :)

Posted

agaciaaa ciacho łapał i język mu wyleciał :evil_lol:

Amor e tam drażni :evil_lol:

baffi2 Barti to taki duży słodziutki łobuz :cool3:

pusia2405 to jest takie przygotowanie to łąpania ciacha :multi:

jonQuilla no to chyba zamiast psa nam niedźwiedzia wcisnęli:-( ale nas oszukali :evil_lol:

diabelkowa :mad: to nie takie proste najpierw muszisz go przepchać od drzwi żeby wogule wejść :evil_lol: potemgo jakimś sposobem obudzić (jak nei jest po spacerze to ci się uda) ana koniecjuż prosto zwabić go do samochodu samochodem on jeździć uwilebia więc nie ma problemu :cool3:

jbk on jak jest już zmęczony tonie patrzy na co gdzie żeby tylko się walnąć i leżeć niekeidy nnawet nam na Amika próbował siadnąć :shake:

Domka_Czika leśna gimnastyka :evil_lol::evil_lol:

deer_1987 jak by tak policzyć to połowę swojego dotychczasowego życia przeleżał :evil_lol:

M&T Dzięki :loveu:

Posted

Doberek ...:multi:

http://www4.picfront.org/picture/Xb0HatFtaml/img/Image155.jpg -

http://www4.picfront.org/picture/mVpjnijPQaC/img/Image147.jpg

Jaki piękny niedźwiedź ... !!! :loveu::loveu::loveu:

http://www4.picfront.org/picture/vCcgiRTB/img/Image136.jpg - jakie to jest słodkie ... :loveu: Idą sobie razem - maluszek Amiś i olbrzymek Bartuś ... Jak słodko i ślicznie to wygląda :multi::multi::multi::multi::multi: