Iza. Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']D Iza. Jejku świetnie by wyglądali :lol: takie dwa czarnuszki biegające i pływające sobie :evil_lol: Możliwe że by ją nauczył albo podtopił bo jak sobie razem pływamy to niekiedy tak drapnie że boooli :angryy::evil_lol: Ja już Barti by Luny pływa nie nauczył to już nikt by jej nie nauczył :evil_lol: Już i ja próbowałam, wchodząc z nią do wody i Sara Agatki pokazywała mojej małpie jak się pływa a ta nic :shake::evil_lol: Oj tam drapie, to z miłości :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Przyszliśmy się przywitać:hand: Jak tam przygotowania do Wigilii?:D U mnie od rana praca wre:evil_lol: Bonuś gotuje i takie tam:eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Iza. napisał(a):Ja już Barti by Luny pływa nie nauczył to już nikt by jej nie nauczył :evil_lol: Już i ja próbowałam, wchodząc z nią do wody i Sara Agatki pokazywała mojej małpie jak się pływa a ta nic :shake::evil_lol: Oj tam drapie, to z miłości :evil_lol: A może i by nauczył :cool3: Barti pływa od małego z namii teraz niewidzi nic poza wodą nawet w ziemie musi zamoczyć łapki :shake: A jak jesteśmy pod namiotem to wstaje rano i idzie sobie popływać sam od siebie :evil_lol: No pewnie z miłości bo on się w ratownika bawić lubi ale boli to okropnie jeszcze ma te pazurska takie twarde :placz::roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='Acctiually']Przyszliśmy się przywitać:hand: Jak tam przygotowania do Wigilii?:D U mnie od rana praca wre:evil_lol: Bonuś gotuje i takie tam:eviltong: hahah No to wielofunkcyjny ten Bonuś :loveu: Jak nie zmywa to gotuje :evil_lol: A my już po po rannych zakupach jeszcze kilka rzeczy brakowało trzeba było kupić :lol: A zaraz do babci pomagać pierożki robić :cool3: Quote
Pestka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Witam serdecznie w ten wigilijny poranek :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Kinguska napisał(a):Witam serdecznie w ten wigilijny poranek :cool3: A witamy :loveu: Co tam u was >>? Quote
Pestka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 U nas? Ach chojaczek już ubrany :eviltong: Wszyscy sie krzątają i cos robią a mi się nie chce. Ogółem może być :cool3: A u waaas ? jak tam święta? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Kinguska napisał(a):U nas? Ach chojaczek już ubrany :eviltong: Wszyscy sie krzątają i cos robią a mi się nie chce. Ogółem może być :cool3: A u waaas ? jak tam święta? Mi też się nie chce dziś nic robić narazie se siedzę :evil_lol: Ale zaraz chyba będę musiała coś pomóc :cool3: Mama robi ciasto a brat jej tak pomógł że zamiast galaretki zalał żelatynę :evil_lol::evil_lol: A teraz musze iść do sklepu po żelatynę :razz: Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla całej Rodzinki........:tree1::x-mas::x-mas::tree1: Quote
Pestka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Kiedy możemy liczyć na jakieś zdjecia? :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 AlKil Dziękujemy :loveu::loveu: Kinguska A co chcecie?? to dam deer_1987 Witamy :multi: Quote
crazydaisy Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Nasze życzonka tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11481764-post1574.html :) Quote
aleb Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku, śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! :) Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Hej Anitka! :multi: co tam u was? :cool3: fotki bys dala :eviltong: jakies swiateczne :eviltong: ustrój Bartiego w cos swiatecznego i wstawiaj fotki :lol: Ps: u nas tez fotki :) Quote
*zaba* Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Iza. Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):A może i by nauczył :cool3: Barti pływa od małego z namii teraz niewidzi nic poza wodą nawet w ziemie musi zamoczyć łapki :shake: A jak jesteśmy pod namiotem to wstaje rano i idzie sobie popływać sam od siebie :evil_lol: No pewnie z miłości bo on się w ratownika bawić lubi ale boli to okropnie jeszcze ma te pazurska takie twarde :placz::roll: Na pewno :loveu: A moja właśnie od małego pływać nie chce :placz: Na początku to nawet do wody nie wchodziła :roll::evil_lol: Widać, ze ma w sobie niufkową krew ten Twój chłopak :loveu: A o fotki się nie pytaj tylko dawaj :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Za życzenie oczywiście dziękujemy :lol: Pusiakowa Wszystko w porządku :cool3: byłam i widziałam :lol: Iza no może jakaś tam krew niufkowa w nim płynie w LUnsi napewno też tylko obudzi się w niej troszku puźniej a wogule to zdarzają się niufki które nie lubią pływać :cool3: no już daję No to dam jeszcze te fotki przed wyjściem do dziadków :loveu::loveu::loveu: Amiś Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Prosimy o ciachhooo :cool3: dajemy łapkę Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Hej! :multi: super fotki :loveu: . Co dostalas od Mikolaja? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dzięki :loveu: A dostałam lokówkę i taką fajną bluzę :cool3: Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Dzięki :loveu: A dostałam lokówkę i taką fajną bluzę :cool3: aha :lol: pokazuj bluze! :p u nas fotki ;) Quote
Recommended Posts