elmira Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 gagata napisał(a):Wskakuj na kolanka....kawusię? Dobry pomysł i dobra kawa :) Falbiś wspinaj sie na kolanka :) Quote
izzie1983 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 elmira napisał(a):Do domku malutki. On nie jest taki malutki. Zaokrąglił się trochę. Teraz to jest taka fajna kuleczka na krótkich łapkach :evil_lol: Quote
gagata Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Falbiś,tak tu pusto,ciotki nie mają czasu dla ciebie...chodż powietrzymy futerko.... Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 widziałam ostatnio pieska zupełnie jak on :D na spacerku na osiedlu kurcze żeby on też mógł z panem swoim tak spacerować... :roll::roll::roll: Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 oglądałam juz falbisia wcześniej na psim aniele... bardzo rezolutna minę ma dziadek. Quote
elmira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sleepingbyday napisał(a):oglądałam juz falbisia wcześniej na psim aniele... bardzo rezolutna minę ma dziadek. Cioteczko a może on jest odpowiedni?;) Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 boję się, że jest za młody i za ciężki (nie pamiętam, ile waży, ile ma lat?) ale jakos tak zapamiętałam... ale jeszcze nie wiem, bo falbiś jest na mojej liście kandydackiej... męka wyboru mnie czeka :evil_lol:.. tak naprawdę serce me rwie się do wojtusia, ale byłam w pawilonie geriatrycznym na paluchu - brrrr, tam jest tym dziadkom strasznie :shake:, wydaje mi się, że gorzej niż mają wojtuś i falbis Quote
pumcia02 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Falibiś ma myśle ze z 10 lat. a i ciezki to on jest, bo sie z niego beczulka zrobila. krótkie lapki a ciałko gruuube. ma mieć zrobioną jakąś dietę Quote
elmira Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Do zobaczenia niebawem Malutki :) Edit: Dzisiaj miałam przyjemność poznać Falbisia. Na żywo jest jeszcze ładniejszy. Dodatkowo bardzo przyjazny. Pomimo, że nie znajduje się w złych warunkach, to widać, że jest zestresowany. Dom mu potrzebny bardzo. Jest na prawde uroczy :) Quote
elmira Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Olena84 napisał(a):Paróweczko?:mad:. :) Falbi to mały łakomczuch. Quote
pumcia02 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 zamiast Paróweczko powinno być Serdelku :diabloti: Quote
ania_sami Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Poroweczko, serdelku misiaczku.. niech przyszly wlasciciel mowi do niego jak chce, byle by juz znalazl tego wlasciciela..! Quote
pidzej Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 on byłby super PODNÓŻKIEM... kojarzy mi się z takowym z disnejowskiej Pięknej i Bestii - był tam jeden roztańczony taki :cool3: Quote
Recommended Posts