izzie1983 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No tak, to rzeczywiście w poważnym wieku jest. Jakby się dało to EKG zrobić to byłoby dobrze. Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mariolka napisał(a):tusza to tusza, ale on juz starszy. przydaloby sie ekg zrobic każda starsza istota zyjąca będaca ssakiem ma mniej lub bardziej zmęczone serce. ta z nadwagą - tym bardziej. żadne leki nie pomoga, jak będzie za gruby... :shake: Quote
elmira Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Żarłoczek do domu. On faktycznie szybko się męczy:shake: Quote
mru Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 to smakołyków więcej nie będzie :p Quote
gagata Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jasnie Wielmożny Książę!!! Co one chcą Księciu zrobić??? Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 niewiel, ale zawsze cos, a może zadziała: http://www.dogomania.pl/forum/f97/maly-piesek-do-12-lat-krakow-125618/index2.html post 18 Quote
pumcia02 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 FALBI - książę Falenicy szuka swojego królestwa - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
elmira Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):obżarł sie i spi.... ;) Juz miałam sbd zamordować za brak szacunku, ale jej komentarze mnie powalają:evil_lol: Quote
pumcia02 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 komu komu szukamy najpierw tymczasu / nawet platnego?? Falbiś czy Foreścik? może tym razem bedzie lepiej niz z Maksiem... są mniejsze i mało konfliktowe... Quote
siekowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jeśli chodzi o płatny tymczas to myślę, że z tej dwójki bardziej Forest bo Falbanek jakoś chyba lepiej się czuje w azylu zresztą u niego lepiej ze zdrowiem. Quote
siekowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Lepiej? Falbanek nie traci słuchu i wzroku. Quote
ania_sami Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Z ich dwojki to Forest mial lepiej jak byl w biurze. Wiec ja np. jestem za Falbankiem. Quote
siekowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 siekowa napisał(a):Lepiej? Falbanek nie traci słuchu i wzroku a Forest niestety tak. Uwielbiam to przestawianie postów. :angryy: Jak dla mnie Forest w pierwszej kolejności. Falbi ma większe szanse na znalezienie domu stałego lub chociaż darmowego tymczasu. Tak jak pisałam Falban lepiej się czuje w azylu zresztą on głownie do szczęścia potrzebuje jedzenia :D a Forest bardziej tęskni za człowiekiem. Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Falbi, daj miejsca kawałeczek koledze....bo go w schronie zjedzą... http://www.dogomania.pl/forum/f28/kupka-kosci-skora-poraniona-do-granic-mozliwosci-pomocy-126436/ Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 elmira napisał(a):;) Juz miałam sbd zamordować za brak szacunku, ale jej komentarze mnie powalają:evil_lol: ja ciebie też :loveu: dziewczyny, znacie chłopaków lepiej, decydujcie. a z ich hirstorii i opisów bardziej potzrebująco wygląda forest. Quote
Recommended Posts