andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Masienka - hmmm kastracji nie zrobiłam...bo, skoro domek w Skarżysku nie wypalił to postanowiłam poczekać z mężem na tego dentystę, żeby zrobić obie rzeczy na raz...no a potem zrobiłam mamutkowi allegro, pan zadzwonił w piatek po południu no i... Pan Osowski!!! zostal właścicielem mamutka:lol::multi::multi::multi: Domek super, ludzie wiedzą co i jak, żona pana, nawet jego brat i syn to psiarze:loveu: Brat pana ma przygarniete 2 psiaki:lol: Ponieważ pan nie ma po suni zaufania do swoich wetów umówił się z mężem, że za jakis tydzień przedzwoni i jeśli uda się tego dentystę załatwić to przyjedzie i go wykastruje i zrobi porządek z zębem:loveu: No i ....zastanawiają się nad drugim:p mój tz powiedział, ze chyba lepiej byłoby zaadoptować jednak sunię - lepiej dmuchać na zimne;) Więc jak będzie dzwonić i potwierdzi cheć adopcji to na pewno was poinformuję i podam ci telefon do pana:loveu: Pan codziennie z sunią rano jeździł na rowerze, więc ruchu mu nie braknie! No i mają dom w Żywcu - więc mamutek bedzie czasem góralem:p ufff - no to tyle Masienka - bardzo, bardzo ci dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ANDZIA CUDNE WIEŚCI!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
masienka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To my bardzo, bardzo dziekujemy, ze umiescilas chlopaka w takim super domku :loveu::loveu::loveu: A jak pan jezdzi codziennie na rowerze to bylby idealny dla Viki z Orzechowcow, ktora obecnie w hoteliku u Wiosny przebywa :cool3: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378&page=11 Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 bardzo się cieszę :multi: Andziu a może tym ludziom z kielc (ta dziewczyna to chyba ta co pisała do mnie tego meila co Ci wysłałam :roll:) zaproponować jakiegoś innego psiaka, czy tylko w grę wchodził malamut? nasza Morcia jest w kiepskiej sytuacji :oops: Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ewelinka_m napisał(a):bardzo się cieszę :multi: Andziu a może tym ludziom z kielc (ta dziewczyna to chyba ta co pisała do mnie tego meila co Ci wysłałam :roll:) zaproponować jakiegoś innego psiaka, czy tylko w grę wchodził malamut? nasza Morcia jest w kiepskiej sytuacji :oops: No właśnie o Morce chciałabym jej powiedziec jeśli się dodzwonię;) Masienka - jeśli tylko pan zdecyduje się dać domek jeszcze jednemu to podpowiem Vikę na pewno:loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 andzia69 napisał(a):No właśnie o Morce chciałabym jej powiedziec jeśli się dodzwonię;) Masienka - jeśli tylko pan zdecyduje się dać domek jeszcze jednemu to podpowiem Vikę na pewno:loveu: Andziu powiedz, że Morka jest fantastyczną sunią, jest baardzo przyjazna, spała ze mną na łóżku w nocy :razz: albo przychodzi, żeby się poprzytulać i wylizać kogoś :loveu: sama się na kolana pcha, ona jest bardzo towarzyska ;) Quote
ElzaMilicz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Oj, Andzia, znowu nie zdążyłam nic zrobić. :eviltong: Jak to dobrze. :p Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Oj, Andzia, znowu nie zdążyłam nic zrobić. :eviltong: Jak to dobrze. :p oj dobrze, dobrze:lol::lol::lol::lol: Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Dzwoniłam do pana - pies chyba dostanie na imię Clayd - pan miał sunie Bonie;) Suchego nie papu, z chleba z pasztetem zlizał pasztet, natomiast serduszka wmłócił aż mu się uszy trzęsły! jak dzwoniłam to pan się właśnie zbierał do dłuzszego spacerku na dobranoc:loveu: Masienka - p. Ela, o której ci pisałam dalej chce mamutka - dom pod W-wą, 2000 m2 działka, jej syn tez ma mamutka - wysłałam jej zdjęcia Nera...zobaczymy, ale możesz do niej zadzwonić;) bo powiedziałam, ze ktoś jak najszybciej zadzwoni:p Quote
saga_86 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 O to może nawet innemu biedakowi znajdzie sie domek:lol: Gratulacje Andzia za szybką akcję:multi: Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ja też jeszcze malamutka nie ściągam z ogłoszeń ma sporą oglądalność :roll: może jakiś inny bidak znajdzie dom :lol: Quote
masienka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No to zaraz jutro bede dzwonic do p. Eli :razz: dzieki ogromniaste :loveu: Quote
andzia69 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 masienka napisał(a):No to zaraz jutro bede dzwonic do p. Eli :razz: dzieki ogromniaste :loveu: no to ja czekam na wiadomość czy coś się uda:lol: Quote
erka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Andziu69, to błyskawicznie sie udało:lol:. Słuchajcie, jakby sie tak mamutkowe domki rzuciły:razz:, to pamietajcie o tym biedaku z Kielc trzymanym na balkonie. Napisałam o nim pani, która jednal nie chciała Mory, ale zero odzewu. Quote
Linssi Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a gdzie jest trzymany ten malutek na balkonie? nie przypadkiem w okolicach al. legionow? :roll: Quote
rufusowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Andziu widze ze masz szczęśliwą rękę :multi::multi::multi: bardzo się cieszę, ze Clyde tak dobrze trafił i czekam na fotki z nowego domku :loveu: Quote
andzia69 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 z fotkami może być problem...ale wieści mam na bierząco:lol: Dzisiaj pan dzwonił i mówi, ze to anioł nie pies w porównaniu do jego byłej malamutki i nie wie jak można było wywalić takiego grzecznego psa - nie kopie w ogrodzie, jak się położy na noc w domu to prześpi całą noc grzecznie, ożywa dopiero po południu i wtedy biega jak szalony dookoła domu:evil_lol: Dzisiaj pan poszedł a piesem na szczepienia:p Quote
masienka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 super sie czyta takie wiesci :loveu: mam nadzieje, ze z psiaka pozniej diabelek nie wylezie ;) P. Ela z Warszawy od niedzieli jest juz wlascicielka szczeniaczka malamutka. Rodzinka zrobila jej prezent i w niedziele o szostej rano znalazla pod drzwiami pudlo ze szczeniaczkiem. :roll: Quote
andzia69 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Pan od mojego mamutka jak już Clayid dojdzie jako tako do swojej masy i wyglądu oraz jak juz wszyscy sie zaaklimatyzują powiedział, że będzie myslał o suni - ale na razie jeszcze za wcześnie;) Szkoda, ze p. Ela nie zaadoptowała zadnego potrzebującego psiaka:-( Quote
Recommended Posts