Talagia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Impresja']Na wyborze BOG już chyba nikt w zęby nie patrzy. Poza tym Ventu chyba ma tylko malutki brak a jest piekny więc może mu odpuściła :p[/QUOTE] Byl u tej pani oceniany 2 razy, zawsze jako doskonaly + I lokata, NPwR, CWC, CACIB, BOB, BOG, III BIS Brak jak brak :) Dentysci nawet za taki wyrzucaja ;) Mam nadzieje, ze nikt nie nazywa dentysta sedziego, który wyrzuca za brak np 5 zębów, bo to juz jest przesada ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no to przepraszam za pomyłkę :p Quote
Talagia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Impresja']no to przepraszam za pomyłkę :p[/QUOTE] Oj nie ma o czym mowic, bo ja sama mowie to tylko na podstawie wyników innego psa. Nigdy nie oceniała nas ta pani, ale z tego co pamietam spotkamy sie w Wrocławiu ;) Quote
Theogonia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Talagia']VII V. Piskay Petr Rehanek Adam Stasiak[/quote] Ludek Muller Vaclav Vlasak Miroslav Stanovsky Josef Jursa Henryk Fąfara Henryk Stępka Andrzej Brabletz Stefan Sinko Bogumiła Szydłowicz-Polańczyk Aczkolwiek dodam od siebie, że w przypadku wyżłow jestem jak najbardziej ZA sprawdzaniem zębów, i cenie sobie to, gdy wpisane jest do karty ocen zdanie nt zgryzu oraz stanu uzębienia. Quote
Impresja&Simarilion Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Będziecie? To świetnie, znów się zobaczymy :p Quote
alice101 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 od siebie dorzuce jeszcze pania: Izabela Studzinska Romanowska dokladniutko maca:evil_lol: i liczy zabki ale czasem nie jest wstanie sie ich doliczyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ehh ci handlerzy:evil_lol: a i jeszcze sedzia Andrzej Kot liczy zabki ale hmm tez jakos nie byl wstanie sie doliczyc czyzby moj urok:evil_lol::evil_lol: Quote
alice101 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Talagia']VII V. Piskay Petr Rehanek Adam Stasiak[/quote] pan Rehanek w II gr zabkow sie nie czepia;) Quote
panienkabubu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Talagia']VII V. Piskay Petr Rehanek Adam Stasiak[/quote] Piskay sędziował nas (bernardynka) i nawet w zgryz nie zajrzał. Jak podniosłam fafel powiedział "OK" i to był koniec. za to pan Vladimir Aldt (Czy Adlt nigdy nie wiem) patrzył po gardło.. Quote
filonek_bezogonek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sędzia [B]Katarzyna Boryczko[/B] :) Quote
Elitesse Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='panienkabubu']Piskay sędziował nas (bernardynka) i nawet w zgryz nie zajrzał. Jak podniosłam fafel powiedział "OK" i to był koniec. ..[/quote] a u sznaucerow sprawdza migdalki :diabloti: Quote
simbik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='bonia']Maciej Kozber[/QUOTE] Niby tak :razz: bo od szczeniaków po klasę otwartą bardzo dokładnie zęby sprawdzał,.. ale championowi w zęby nawet nie zajrzał :roll:. Quote
Tecia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='simbik']Niby tak :razz: bo od szczeniaków po klasę otwartą bardzo dokładnie zęby sprawdzał,.. ale championowi w zęby nawet nie zajrzał :roll:.[/quote] No to ja dopisze jeszcze p. Aleksander Skrzyński Quote
Aziza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Bardzo dokładnie ząbki liczy także p. Bożena Czempas. Na przemyskiej wystawie sędziowała gr. I i najczęściej samodzielnie oglądała psie ząbki do samych migdałków, nie wiem jakie były konsekwencje gdy ząbka brakowało. Quote
Jegor Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bukład Ewa liczy mierzy robi różne czary mary aby nikt się nie domyślił się że wynik jest z góry ustalony Quote
Aziza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zgryz i ząbki po migdałki sprawdza p. Radjuk Svetlana (Białoruś). Quote
Arlula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No to ja jeszcze dodam Panią [B]INESE PABLAKA (LV), [/B]bardzo dokładnie ogląda. Quote
ylonka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a mam pytanie Pani Izabela Olejniczak?? zamierzam pierwszy ras wystawic OB i sama mam pewnosc ze pokaze zęby bardziej boje sie ze jak sama bedzie chciała otworzy "paszcze" mojej besti Quote
REDA&MELA Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 VIII grupa K. Sajnóg, A. Samocka ( te dwie panie ambitnie) M. Zasada Quote
Talagia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Pani M. Zasada u seterów nie robi problemów z brakami, lubi angielski typ, wiec szczerbol spokojnie bierze rase. Nasz nowy typ to sedzia ze Słowacji - M. Stanovsky, miłośnik oglądania psiego żołądka przez gardło. Quote
Jagoodka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 P. Zasada nie grzebie w ząbkach - nam oglądała tylko zgryz :) A p. Samocka to za każdy nawet najmiejszy brak od razu daje dyskwalifikację we wszystkich rasach, które ocenia - a zęby ogląda 5 min u każdego psa, razem z migdałkami, przełykiem, gardłem i tchawicą... Ehhh... Quote
bonkreta Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 P. Siejkowski - oczywiście w rasach gdzie na temat pełnego uzębienia nie ma ani słowa. Quote
Recommended Posts