sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 biedna Gonia. Pixie cierpi fizycznie, bo psychicznie, jak widze z opowieści, to szczęśliwa jest. ale Gonia - cały czas zmęczenie, niepewność, co będzie dalej, swiadomość problemów - ja bym wymiękła. takie zmęczenie i nieustające nerwy dają sie ogromnie we znaki. optymalnie byłoby, gdybyś mogła chocć na kilka dni przekazać pixie komuś, żeby wypocząć. nie śmiejscie się, serio mówię. wypali się dziewczyna do cna i będzie płakać na głupiej reklamie margaryny. zmęczenie psychiczne to najcięższy rodzaj zmęczenia....
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wiem, co masz na myśli ale jakoś ciężko mi wyobrazić sobie Gonię, jak oddaje Pixie komuś na parę dni i tak lajtowo spuszcza ją z oka. Pewno i tak by nie wypoczęła, bo okupowałaby słuchawkę.
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no, toz nie mówię, ze komukolwiek.. tobie na przykład :evil_lol:
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='sleepingbyday']no, toz nie mówię, ze komukolwiek.. tobie na przykład :evil_lol:[/quote] Tia...jak znam życie miałabym i Pixie i...Gonię! :evil_lol:
arjuna Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 trochę już się pogubiłam z tymi wpłatami;wkleję tutaj liste z danymi osob, ktore od mnie mialy wplacić. czy mogę liczyć na GoniP i Waszą pomoc i o napisanie mi kto jeszcze nie zaplacił?(sorki, ale nie mam ostatnio czasu i ciżęko mi przeszukiwać wszystkie strony, gdzie podawane były wplaty) Piotr K. ok.100zł Joanna G. 100zł. katarzyna B. 20zł. Dawid H. 50zł. Monika P. 115zł. Margerita K.115zl Piotr G.80zł. Ewa G.55zł Kasia P.20zł. Paulina G.55zł. Mieczysława W.115zł. Kamila K. 20zł. Damian N. 55zł. już tereaz wiem, że jedna z osób, które u mnie zalicytowały koszulkę: zwyczajnie w świecie olała tę wygraną. chłoopiec sobie kliknął w przyoływie impulsu, a gdy teraz przyszło do zapłaty: uciekł jak szczur. inna zaś osoba, zapłaci po 10 tego miesiąca-dane podam , gdy powie mi, że wplaciła. tak wiec jedna koszulka bedzie zalicytowana powtórnie: pieniądze też bedą dla pixie.
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='majqa']Tia...jak znam życie miałabym i Pixie i...Gonię! :evil_lol:[/quote] To dobrze znasz życie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='sleepingbyday']biedna Gonia. Pixie cierpi fizycznie, bo psychicznie, jak widze z opowieści, to szczęśliwa jest. ale Gonia - cały czas zmęczenie, niepewność, co będzie dalej, swiadomość problemów - ja bym wymiękła. takie zmęczenie i nieustające nerwy dają sie ogromnie we znaki. optymalnie byłoby, gdybyś mogła chocć na kilka dni przekazać pixie komuś, żeby wypocząć. nie śmiejscie się, serio mówię. wypali się dziewczyna do cna i będzie płakać na głupiej reklamie margaryny. zmęczenie psychiczne to najcięższy rodzaj zmęczenia....[/quote] Dzięki za troskę, ale nie wyobrażam sobie w tej chwili spuścić Pixie z oka. Damy radę. Jest ciężko, ale jakoś to będzie. Potem najwyżej pozbieracie na sanatorium ;)
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Przeprowadziłam sondaż opini publicznej. Wszystkim bardzo podobał się plakat "Pokochać Mordercę" z Gonią i Piexe w roli głównej. No to doszlifuję i... upowszechniam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='arjuna']trochę już się pogubiłam z tymi wpłatami;wkleję tutaj liste z danymi osob, ktore od mnie mialy wplacić. czy mogę liczyć na GoniP i Waszą pomoc i o napisanie mi kto jeszcze nie zaplacił?(sorki, ale nie mam ostatnio czasu i ciżęko mi przeszukiwać wszystkie strony, gdzie podawane były wplaty) Piotr K. ok.100zł Joanna G. 100zł. katarzyna B. 20zł. Dawid H. 50zł. Monika P. 115zł. Margerita K.115zl Piotr G.80zł. Ewa G.55zł Kasia P.20zł. Paulina G.55zł. Mieczysława W.115zł. Kamila K. 20zł. Damian N. 55zł. już tereaz wiem, że jedna z osób, które u mnie zalicytowały koszulkę: zwyczajnie w świecie olała tę wygraną. chłoopiec sobie kliknął w przyoływie impulsu, a gdy teraz przyszło do zapłaty: uciekł jak szczur. inna zaś osoba, zapłaci po 10 tego miesiąca-dane podam , gdy powie mi, że wplaciła. tak wiec jedna koszulka bedzie zalicytowana powtórnie: pieniądze też bedą dla pixie.[/quote] Popołudniu znów mam dyżur z Pixie. Wezmę na wachtę wyciągi i jeszcze raz przejrzę je dokładnie. Wieczorem powinnam mieć pełną listę, z tym, że zaznaczam, wydruk mam niepełny :(
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Isadora7']Przeprowadziłam sondaż opini publicznej. Wszystkim bardzo podobał się plakat "Pokochać Mordercę" z Gonią i Piexe w roli głównej. No to doszlifuję i... upowszechniam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] WHAT????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Proszę mi ten plakat biegusiem przesłać do zaopiniowania!!!
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='GoniaP']Dzięki za troskę, ale nie wyobrażam sobie w tej chwili spuścić Pixie z oka. Damy radę. Jest ciężko, ale jakoś to będzie. Potem najwyżej pozbieracie na sanatorium ;)[/quote] kiedyś, może jeszcze nie treaz, ale kiedyś faktycznie po prostu będziesz musiała odpocząć. polecam buzko zdrój. czad!
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='GoniaP']WHAT????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Proszę mi ten plakat biegusiem przesłać do zaopiniowania!!![/quote] Się doszlifuje to sie zaprezentuje :)
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 chętnie też bym zobaczyła co wymyśliłaś.
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='sleepingbyday']chętnie też bym zobaczyła co wymyśliłaś.[/quote] Zobaczysz, upubliczniam moje skromne prace w takich akcjach.
Azir Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [B]Goniu[/B], a ja się czuje Pixie? Jest choć trochę lepiej? Mój bazarek wreszcie ruszył :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119605&page=2[/URL]
Helga&Ares Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 .............................[size=5][b][/b][/size]
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Azir'][B]Goniu[/B], a jak się czuje Pixie? Jest choć trochę lepiej? [/quote] Niestety w tej szynie czuje się bardzo niekomfortowo :( Nie ma humoru, popiskuje, widać, że się męczy.:-( Kombinujemy jak by tu jej ulżyć... [quote name='Azir'] Mój bazarek wreszcie ruszył :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119605&page=2[/URL][/quote] Bardzo się cieszę :)
Helga&Ares Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A nasz (Ra_Duni, Wiedźmy i mój) książkowy bazarek kończy się dzisiaj, od razu mówię, że będą to grosiki:oops:, ale mam nadzieję, że chociaż w pewnym stopniu możemy pomóc.. Kasa najpierw popłynie na konto Wiedźmy, następnie jednym przelewem do skarpetki Pixie.
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Helga&Ares']A nasz (Ra_Duni, Wiedźmy i mój) książkowy bazarek kończy się dzisiaj, od razu mówię, że będą to grosiki:oops:, ale mam nadzieję, że chociaż w pewnym stopniu możemy pomóc.. Kasa najpierw popłynie na konto Wiedźmy, następnie jednym przelewem do skarpetki Pixie.[/quote] Domi, ja bardzo doceniam Waszą pomoc :calus: A pamiętaj, że grosik do grosika i już mamy morze grosików ;) Poza tym dla mnie Wasza pomoc ma też inny wymiar... Nie czuję się sama, a to bardzo wzmacnia gdy sił brak ;)
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [B]Arjuna[/B], w 1 poscie jest pełna lista (do której przybywają kolejne pozycje). Mam przynajmniej taką nadzieje, wczoraj pisałam PW do Pauliny, podając, gdzie znajdzie kolejny rzut danych wpłatowych. [B]Pamiętajmy, że sumowane i dorzucane do postu 1 są tylko dane podawane przez Gonię (błąd - i się popierniczy :evil_lol:).[/B] To, co podała Arjuna to osoby, które miały mieć czyste konto wobec Arjuny. Czekamy wobec tego na kolejną wrzutkę samej Goni.
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dalsze wpłaty: Paweł D - Warszawa 15,- Aleksandra Sz - Dzierżoniów - 10,- Radosława B - Poznań - 25,- Mirosław B - Bytom - 50,- Łukasz C - Trzebinia - 5,- Michał G - 10,- Tamara K - K - 50,- Aneta K - Laryszów - 5,- Tomasz B - Choszczno - 57,73,- Maciej M Ożarowice - 50,- Krzysztof S - Poznań - 30,- Joanna R - Rybnik - 30,- Krzysztof K - Leżnica Wielka - 20,- Mirosław O - Wschowa - 5,-
GoniaP Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='majqa']Goniu, wet Ci odpisał?[/quote] Nie :( Operuje...
Recommended Posts