jagienka42 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='GoniaP']Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "moje psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/"]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/"]-w-przyborowku-105760/[/URL][/quote] głos oddany
GoniaP Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Dziękuję za Wasze głosy :loveu: Pixik dostał dziś Aniprazol na robale :loveu: Jest wycałowany i wyściskany :loveu: Haniu, przymierzałam jej kubraczek, ale nie chciała współpracować, więc zdjęć dziś nie będzie ;) Spróbujemy ponownie jutro. Ściskamy wszystkich Pixiefanów!!!
Peter Beny Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mój skromny głosik tez oddany ;) Cieszę się że z Pixi już dużo lepiej :loveu: Pozdrawiam :evil_lol:
majqa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Goniu, jak tam kontakty z chętnym domkiem? Są już jakieś plany spotkaniowe?
GoniaP Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='majqa']Goniu, jak tam kontakty z chętnym domkiem? Są już jakieś plany spotkaniowe?[/quote] No niestety domek jeszcze nie wrócił z wojaży, stąd moje milczenie i opóźnienie ze wszystkim. Nie ukrywam, że sytuacja jest nerwowa. Do tego byłam wczoraj z Pixie u weta, i choć jest zadowolony z postępów jakie zrobila, to ochrzanił mnie za nadwagę. Pixie zaokrągliła się do 28,200kg, co wcale nie robi dobrze jej stawom. Od wczoraj bidulka jest na diecie. Pozdrawiamy wszystkich. Zaraz idę na shift ;)
osho Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Erazm']Może zmiana imienia na Baryłkę;)?[/quote] [COLOR=DarkSlateGray]żądam postawienia stosu![/COLOR]
agaga21 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pixie żyje sobie w błogiej nieświadomości że już niedługo dostanie[SIZE=1][COLOR=Yellow][COLOR=Silver](prawdopodobnie)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]rodzinkę na własność!
GoniaP Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Pixie to Księzniczka, każdy kto nazwie ją Baryłka, wtóruję za Osho, NA STOS!! NA STOS!! :angryy:
osho Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ...chociaż ja mojej księżniczce również pojeżdżam od "beczek" jak wraca od michy oblizując paszczę i próbując mnie przekonać, że należy się nagroda za zjedzenie wszystkiego, ewentualnie nagroda za zjedzenie nagrody...
medar Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='GoniaP']Pixie to Księzniczka, każdy kto nazwie ją Baryłka, wtóruję za Osho, NA STOS!! NA STOS!! :angryy:[/quote] Że głosy gremnialnie oddane to oczywista oczywistość. W domu już mam dwie księżniczki....Czekamy na powrót z wojaży..Goniu - może Pixi jednak dokoptować do rodziny? ;)
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pierwsze ofiary już są: [IMG]http://bi.gazeta.pl/im/1/5649/z5649501X.jpg[/IMG]
A-s-i-a Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='GoniaP']Dziękuję za Wasze głosy :loveu: Pixik dostał dziś Aniprazol na robale :loveu: Jest wycałowany i wyściskany :loveu: Haniu, przymierzałam jej kubraczek, ale nie chciała współpracować, więc zdjęć dziś nie będzie ;) Spróbujemy ponownie jutro. Ściskamy wszystkich Pixiefanów!!![/quote] Doprawdy, zalogowanie się i moja obecność na tym portalu, rozpoczęła się od znalezienia właśnie tego wątku- PIXIE! Śledzę cały czas postępy u niej, mam zapisane wszystkie jej filmiki i ogromnie się cieszę, że Pixie jest tak WSPANIAŁA! ale.... Ona Cię KOCHA! Myślę, że STRASZNIE będzie nieszczęśliwa , kiedy od Ciebie będzie musiała odejść.... To zaszczyt być Pańcią dla takiej Księżniczki! Bardzo bym chciała ją tulić, pieścić i całować w red nosek. Ciągle niezdrowo rozważałam i rozważam jej adopcję (jeśli w ogóle byłabym godna), lecz, nie wiem co by się działo, bo.... Mam jamniczkę chorą na padaczkę, która nie potrafi tak szybko akceptować innych (nie podobają jej się duże psy), a ja uważam, że jeśli jest więcej niż jeden piesek w domu, to większe szczęście dla wszystkich domowników. Dlaego poszukuję "mnieszego" szczęścia-jamnika. Ale,może się mylę, może "kobietki" by się dogadały? Moja suńk miała kiedyś leciwego przyjaciela. Ale się rooozpisałam! Całuję Pixika w nosio, Ciebie i wszystkich Pixiemaniaków pozdrawiam! :)
agaga21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 może ktoś kupi płytę na hotel dla Dropsika i ogromny dług za leczenie Duszka [*] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/gry-pc-muza-koledy-dla-dropsika-zywiec-dlug-po-duszku-125943/#post11334461[/url]
agaga21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 chciałabym już przeczytać że Gonia była w Gdyni, ze rodzinka fantastyczna, że czas szykować niuni wałówkę na drogę...
Isadora7 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Atira']a co tu tak cicho??[/quote] [FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=DarkRed]N[/COLOR][COLOR=Red]o[/COLOR] [COLOR=DarkOrange]c[/COLOR][COLOR=SandyBrown]o[/COLOR] [COLOR=Wheat]t[/COLOR][COLOR=Yellow]u[/COLOR] [COLOR=YellowGreen]t[/COLOR][COLOR=SeaGreen]a[/COLOR][COLOR=DarkGreen]k[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]c[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]i[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]ch[/COLOR][COLOR=Navy]o[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Atira Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=DarkRed]N[/COLOR][COLOR=Red]o[/COLOR] [COLOR=DarkOrange]c[/COLOR][COLOR=SandyBrown]o[/COLOR] [COLOR=Wheat]t[/COLOR][COLOR=Yellow]u[/COLOR] [COLOR=YellowGreen]t[/COLOR][COLOR=SeaGreen]a[/COLOR][COLOR=DarkGreen]k[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]c[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]i[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]ch[/COLOR][COLOR=Navy]o[/COLOR][COLOR=DarkOrchid]?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ciotka Isadora jak zawsze na posterunku!! - Pozdrawiam goraco!! Tylko gdzie jest Gonia i nasza ksiezniczka??
Recommended Posts