Greven Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja wiedziałam, że Gosia sobie z nas dworuje, bo mam pitusie-sweetusie i wiem, że pogryzienie przez nie jest tak realne, jak śnieg w czerwcu :mad: Gosiu, nie żartuj sobie z ludzi, nie każdy ma pitbulla...
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='GoniaP']Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:[/quote] Wszyscy, STWORO!!!!!!! Już ja odbiorę telefonik od Ciebie, popamiętasz...
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='osho'][COLOR=darkslategray]czy przypadkiem nie trzeba odświeżyć dyskusji o stosie? :zly7:[/COLOR][/quote] Stos, to za szybko!!!!!! NA SZTYWNY PAL AZJI Z NIĄ!!! :angryy:
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='agaga21']Gonia pewnie nie może pisać bo łzy przesłaniają jej widok...[/quote] Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:
agaga21 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='GoniaP']Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:[/quote] tylko że to miały być łzy rozpaczy!że twoja ukochana suńka...ech, szkoda gadać...a ty ryczałaś ze śmiechu:stormy-sad:
osho Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]czy przypadkiem nie trzeba odświeżyć dyskusji o stosie? :zly7:[/COLOR]
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='agaga21']tak się po prostu nie robi! nie wiesz co ja tu przeżyłam!przecież jak się nikt nie znajdzie to mała ma iść do mnie na wiosne-do mojego domu gdzie mam małe dziecko! oooj, przegiełaś!:angryy:[/quote] :oops::oops::oops: No ale sama deklarowałaś, że lubisz horrory, jak Majga :diabloti:
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mój gwizd pójdzie centralnie w Twoje czółko, by się obluzowało siodełko tureckie przysadki mózgowej!!!!!!! Howgh!!! Isadoro, gdzie jesteś??????? Daj Tej, Tej....ognia!!!!!!!! :placz:
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='majqa'][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]MASZ PRZEGWIZDANE!!! :mad:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Łooooooooooo!!!! A w prawo gwizdane, czy w lewo??? Bo jest rożnica :evil_lol:
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Isadorko, przepraszam wszystkie Twoje jamnisie!!! Cel pal z tych jednorurek w Poznań, błagam!!! ;)
agaga21 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 wiecie co, ja mam dosyć wrażeń na dzisiaj.idę się wykąpać i spać! a Ty Gonia śmiej się,śmiej! a tak naprawdę ja wiedziałam że sobie jaja robisz,tylko chciałam podgrzać atmosferę:eviltong:
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Greven']Ja wiedziałam, że Gosia sobie z nas dworuje, bo mam pitusie-sweetusie i wiem, że pogryzienie przez nie jest tak realne, jak śnieg w czerwcu :mad: Gosiu, nie żartuj sobie z ludzi, nie każdy ma pitbulla...[/quote] Greven, ale najśmieszniejsze jest to, że to mój pierwszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I bałam się jej jak ognia na poczatku. No ale przecież to jest taka dziamdzia, o czym wielokrotnie pisałam, że nie przypuszczałam, że starzy wyjadacze się złapią na taki "mały żarcik".:diabloti:
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='majqa']Isadorko, przepraszam wszystkie Twoje jamnisie!!! Cel pal z tych jednorurek w Poznań, błagam!!! ;)[/quote] Isadorka nie strzeli, bo otoczyłam się murem z jamników :eviltong::evil_lol::diabloti::evil_lol:
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Moja Kochana, no na sflaczały pal to mimo najszczerszych chęci nie sposób nikogo nadziać! :razz:
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='majqa']Stos, to za szybko!!!!!! NA SZTYWNY PAL AZJI Z NIĄ!!! :angryy:[/quote] Ale Onii tylko śpiewają o CZERWONYM ŁÓŻKU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A NIE O MAŁPIE :diabloti: [url=http://video.google.pl/videosearch?q=sztywny+pal+azji&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#]sztywny pal azji — Google Video[/url]
GoniaP Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='majqa']Moja Kochana, no na sflaczały pal to mimo najszczerszych chęci nie sposób nikogo nadziać! :razz:[/quote] Fakt, największa bolączka wszechczasów :evil_lol:
Isadora7 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 O materdej co tu się dzieje, ale zadyma :evil_lol:
majqa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Isadora7']O materdej co tu się dzieje, ale zadyma :evil_lol:[/quote] I zostawiłaś nas tu samych, samiusich, na pastwę i Goniowe używanie !!! Kota niii ma, myszy itd...Jak mogłaś, a tak na Ciebie liczyliśmy!!! :placz:
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wybaczcie - błagam - ale jestem w amoku twórczości ceglanej. Rysuję maluję, layoutuję i... wyrzucam do kosza :evil_lol:. Na poważnie postawiłam sobie poprzeczkę na określonej wysokości, ze wskazaniem na dwie przygotowywane aukcje "ceglane". A z pewnych powodów musze zrobić w nich zabezopieczenia typu znaki wodne i inne bajery. Bo cholernie nie lubię jak ktoś na moim statku płynie na gapę. A taki przypadek miałam. A wystaczyłaby grzeczność nie trzeba było kombinowac i być cwaniakiem. [B]Ot i tyle.[/B]
jagienka42 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 o bosssssssssze wchodzi człowiek z rana na dogo i zaczyna czytać że pixie pogryzła aż mnie brzuch rozbolał:cool3: bo ja z tych co sie troche bullowatych boją:oops: ten wątek mnie wykończy raz ze śmiechu za chwile z przerażenia:cool3:
agaga21 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jak się ma dzisiaj nasz piesmorderca?i biedna pogryziona Gonia?
sleepingbyday Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 BUAHAHAHA!!! ale was Gonia wczoraj zrobiła w gonia :eviltong: :evil_lol:
Ra_dunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dobrze, że wczorajsze chwile zgrozy ominęły moje biedne skołatane serce... A dzisiaj mogę to ze spokojem poczytać i tylko się wnerwiać, że wasze posty skakały sobie jak chciały :roll: najpierw odpowiedź, potem pytanie... czary Panie, czary... Jednak chyba bez stosu się nie obejdzie... :eviltong:
Recommended Posts