Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja wiedziałam, że Gosia sobie z nas dworuje, bo mam pitusie-sweetusie i wiem, że pogryzienie przez nie jest tak realne, jak śnieg w czerwcu :mad:

Gosiu, nie żartuj sobie z ludzi, nie każdy ma pitbulla...

Posted

[quote name='GoniaP']Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:[/quote]
Wszyscy, STWORO!!!!!!! Już ja odbiorę telefonik od Ciebie, popamiętasz...

Posted

[quote name='osho'][COLOR=darkslategray]czy przypadkiem nie trzeba odświeżyć dyskusji o stosie? :zly7:[/COLOR][/quote]
Stos, to za szybko!!!!!! NA SZTYWNY PAL AZJI Z NIĄ!!! :angryy:

Posted

[quote name='agaga21']Gonia pewnie nie może pisać bo łzy przesłaniają jej widok...[/quote] Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Miałaś całkowitą rację Agatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam ciekawa kto i jak intensywnie śledzi wątek :diabloti:[/quote]
tylko że to miały być łzy rozpaczy!że twoja ukochana suńka...ech, szkoda gadać...a ty ryczałaś ze śmiechu:stormy-sad:

Posted

[quote name='agaga21']tak się po prostu nie robi!
nie wiesz co ja tu przeżyłam!przecież jak się nikt nie znajdzie to mała ma iść do mnie na wiosne-do mojego domu gdzie mam małe dziecko!
oooj, przegiełaś!:angryy:[/quote] :oops::oops::oops: No ale sama deklarowałaś, że lubisz horrory, jak Majga :diabloti:

Posted

Mój gwizd pójdzie centralnie w Twoje czółko, by się obluzowało siodełko tureckie przysadki mózgowej!!!!!!! Howgh!!!
Isadoro, gdzie jesteś??????? Daj Tej, Tej....ognia!!!!!!!! :placz:

Posted

[quote name='majqa'][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]MASZ PRZEGWIZDANE!!! :mad:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote] Łooooooooooo!!!! A w prawo gwizdane, czy w lewo??? Bo jest rożnica :evil_lol:

Posted

wiecie co, ja mam dosyć wrażeń na dzisiaj.idę się wykąpać i spać!
a Ty Gonia śmiej się,śmiej!
a tak naprawdę ja wiedziałam że sobie jaja robisz,tylko chciałam podgrzać atmosferę:eviltong:

Posted

[quote name='Greven']Ja wiedziałam, że Gosia sobie z nas dworuje, bo mam pitusie-sweetusie i wiem, że pogryzienie przez nie jest tak realne, jak śnieg w czerwcu :mad:

Gosiu, nie żartuj sobie z ludzi, nie każdy ma pitbulla...[/quote] Greven, ale najśmieszniejsze jest to, że to mój pierwszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I bałam się jej jak ognia na poczatku. No ale przecież to jest taka dziamdzia, o czym wielokrotnie pisałam, że nie przypuszczałam, że starzy wyjadacze się złapią na taki "mały żarcik".:diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Isadorko, przepraszam wszystkie Twoje jamnisie!!! Cel pal z tych jednorurek w Poznań, błagam!!! ;)[/quote] Isadorka nie strzeli, bo otoczyłam się murem z jamników :eviltong::evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Stos, to za szybko!!!!!! NA SZTYWNY PAL AZJI Z NIĄ!!! :angryy:[/quote]
Ale Onii tylko śpiewają o CZERWONYM ŁÓŻKU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A NIE O MAŁPIE :diabloti:
[url=http://video.google.pl/videosearch?q=sztywny+pal+azji&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#]sztywny pal azji — Google Video[/url]

Posted

[quote name='majqa']Moja Kochana, no na sflaczały pal to mimo najszczerszych chęci nie sposób nikogo nadziać! :razz:[/quote] Fakt, największa bolączka wszechczasów :evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']O materdej co tu się dzieje, ale zadyma :evil_lol:[/quote]
I zostawiłaś nas tu samych, samiusich, na pastwę i Goniowe używanie !!!
Kota niii ma, myszy itd...Jak mogłaś, a tak na Ciebie liczyliśmy!!! :placz:

Posted

Wybaczcie - błagam - ale jestem w amoku twórczości ceglanej. Rysuję maluję, layoutuję i... wyrzucam do kosza :evil_lol:.

Na poważnie postawiłam sobie poprzeczkę na określonej wysokości, ze wskazaniem na dwie przygotowywane aukcje "ceglane".

A z pewnych powodów musze zrobić w nich zabezopieczenia typu znaki wodne i inne bajery. Bo cholernie nie lubię jak ktoś na moim statku płynie na gapę. A taki przypadek miałam. A wystaczyłaby grzeczność nie trzeba było kombinowac i być cwaniakiem.

[B]Ot i tyle.[/B]

Posted

o bosssssssssze wchodzi człowiek z rana na dogo i zaczyna czytać że pixie pogryzła aż mnie brzuch rozbolał:cool3: bo ja z tych co sie troche bullowatych boją:oops: ten wątek mnie wykończy raz ze śmiechu za chwile z przerażenia:cool3:

Posted

dobrze, że wczorajsze chwile zgrozy ominęły moje biedne skołatane serce... A dzisiaj mogę to ze spokojem poczytać i tylko się wnerwiać, że wasze posty skakały sobie jak chciały :roll: najpierw odpowiedź, potem pytanie... czary Panie, czary...
Jednak chyba bez stosu się nie obejdzie... :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...