Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gemsi napisał(a):
poszlo, ale ja tez po dopalaczach :evil_lol:

A widziała :cool3: i odpisała :cool3: a dopalaczy nie wyczuła - przynajmniej w tym tekście :diabloti: :evil_lol:

Posted

Talcott napisał(a):
Ciotko!! Informacji nam trzeba- o charakterze , stos. do innych psów i kotów!!!

Może Axel???

Axel Springer ;),

SAM SAM jest ok,
ciezko wyczaic jaki pies ma charakter jak jest w depresji...

Posted

UWAGA

Wklejam z "Kwiatków" :
"Uwaga na rozmnażaczy/pseudohowców ze Śląska - szukają wyżła!!
Mają sukę wyzlicę i nie kryją się w jakim celu szukają psa.

numer telefonu: 663 688 107

Od kilku dni nękają mnie telefonami. Dzwonią rózne osoby z tego samego numeru - wyjątkowo aroganccy i bez kultury ludzie.
Wysyłają smsy, dzwonią mimo że już nie odbieram."

Posted

Stosunek do psow neutralny - osobiscie obserwowalam. Do ludzi zdecydowanie przyjazny. Na koty dopiero go sprawdza - po prawdzie to wczoraj zabralismy setera i ganlismy po nastepnego polamanca 100 km dalej, wiec nie zdazylam sprawdzic go sama z kotami. Maja kociarnie w biurze, wiec bedzie to mozliwe.

Posted

gamoń napisał(a):
Sprawdźcie czy ten wyżełek nie nazywa się Lucek?

wyslalam juz maila do moniczki z linkiem do watku - na razie odpowiedzi brak.. ale ma za duzo bialego na pysiu..

Beam, jesli rozmnazacze szukaja wyzla do rozrodu to Sam jest niestety we wlasciwym wieku, trzeba go szybko zabrac gdzies na DT i wykastrowac :((((

Posted

Witam - podsunęłam linka Ani z Bytomia na innym watku - Ona ma tymczas który kosztuje tyle co jedzonko ( o ile dobrze zrozumiałam) - może tu zajrzy i bedzie mogła pomóc:roll:

Posted

RYSIAK1 napisał(a):
Witam - podsunęłam linka Ani z Bytomia na innym watku - Ona ma tymczas który kosztuje tyle co jedzonko ( o ile dobrze zrozumiałam) - może tu zajrzy i bedzie mogła pomóc:roll:

Dzieki wielkie !!!

Posted

Pewnie i Ania tutaj zajrzy, Tymczasy u Ani z Bytomia kosztuje tyle co jedzonko+dogodnosci+opieka wet i ew. szkody wyrządzone przez pupila. ABSOLUTNIE nie zarabiamy na psach!
Generalnie trudno mi szacowac koszty, bo ceny dobieramy indywidualnie od psiaka, ale ok. 8-10 zł. doba. To nie jest dużo - wiem, bo sama placi 300 zł. za hotel psiaka, gdzie spał pod gołym niebem :/
A tutaj warunki domowe, psiaki sa traktowane z miłoscią, w atmosferze domowej. Niestety przy naszej ilosci tymczasowiczów nie jesteśmy w stanie ich utrzymywać. Kżdy nasz tymczasowicz ma stała opieke weterynaryjna. Teraz akurat będziemy kastrowac ostatnia niewysterylizowaną sunie. Ceny sa do uzgodnienia, bo nie zchcemy zarabiać na psach i stąd tez indywidualnie dobieramy ceny do potrzeb - żeby nie było za mało, ani za dużo. ;)