Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jayo napisał(a):TZ zaraz cos napisze, bo ja po trzecim dopalaczu juz nie mysle :cool3: Ok :evil_lol: to czekam na PW. Quote
gemsi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ziutka napisał(a):Ok :evil_lol: to czekam na PW. poszlo, ale ja tez po dopalaczach :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 gemsi napisał(a):poszlo, ale ja tez po dopalaczach :evil_lol: A widziała :cool3: i odpisała :cool3: a dopalaczy nie wyczuła - przynajmniej w tym tekście :diabloti: :evil_lol: Quote
Talcott Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to wędruj piękny psie, a jutro może Ciotka coś o Tobie napisze - jaki masz charakter!! Quote
bigos Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=17124#17124 na wyzel.pl już jest Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 bigos napisał(a):jakieś imię chłopakowi trzeba dać;) poprosimy o propozycje :-) Quote
ATLANTYDA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Znowu taki piękniś szuka domu :shake::shake: . Proponuję imiona dla wyżlika :loveu::loveu: Karo , Gucio ,Fred ,Borys ,Fado, Huzar ,Lord . Quote
Talcott Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ciotko!! Informacji nam trzeba- o charakterze , stos. do innych psów i kotów!!! Może Axel??? Quote
gemsi Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Talcott napisał(a):Ciotko!! Informacji nam trzeba- o charakterze , stos. do innych psów i kotów!!! Może Axel??? Axel Springer ;), SAM SAM jest ok, ciezko wyczaic jaki pies ma charakter jak jest w depresji... Quote
beam6 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A napewno (przynajmniej teraz) jest SAM tzn. bez ludzia :) Quote
gamoń Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sprawdźcie czy ten wyżełek nie nazywa się Lucek? Quote
beam6 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 UWAGA Wklejam z "Kwiatków" : "Uwaga na rozmnażaczy/pseudohowców ze Śląska - szukają wyżła!! Mają sukę wyzlicę i nie kryją się w jakim celu szukają psa. numer telefonu: 663 688 107 Od kilku dni nękają mnie telefonami. Dzwonią rózne osoby z tego samego numeru - wyjątkowo aroganccy i bez kultury ludzie. Wysyłają smsy, dzwonią mimo że już nie odbieram." Quote
beam6 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gamoń napisał(a):Sprawdźcie czy ten wyżełek nie nazywa się Lucek? To już chyba sprawdzone :shake: (2 strona wątku) Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Stosunek do psow neutralny - osobiscie obserwowalam. Do ludzi zdecydowanie przyjazny. Na koty dopiero go sprawdza - po prawdzie to wczoraj zabralismy setera i ganlismy po nastepnego polamanca 100 km dalej, wiec nie zdazylam sprawdzic go sama z kotami. Maja kociarnie w biurze, wiec bedzie to mozliwe. Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gamoń napisał(a):Sprawdźcie czy ten wyżełek nie nazywa się Lucek? wyslalam juz maila do moniczki z linkiem do watku - na razie odpowiedzi brak.. ale ma za duzo bialego na pysiu.. Beam, jesli rozmnazacze szukaja wyzla do rozrodu to Sam jest niestety we wlasciwym wieku, trzeba go szybko zabrac gdzies na DT i wykastrowac :(((( Quote
RYSIAK1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Witam - podsunęłam linka Ani z Bytomia na innym watku - Ona ma tymczas który kosztuje tyle co jedzonko ( o ile dobrze zrozumiałam) - może tu zajrzy i bedzie mogła pomóc:roll: Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 RYSIAK1 napisał(a):Witam - podsunęłam linka Ani z Bytomia na innym watku - Ona ma tymczas który kosztuje tyle co jedzonko ( o ile dobrze zrozumiałam) - może tu zajrzy i bedzie mogła pomóc:roll: Dzieki wielkie !!! Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jak cos jeszcze mi przyjdzie do głowy to wyrzeźbię. Tym czasem ten banerek - podlinkowany :cool1: Quote
BoUnTy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pewnie i Ania tutaj zajrzy, Tymczasy u Ani z Bytomia kosztuje tyle co jedzonko+dogodnosci+opieka wet i ew. szkody wyrządzone przez pupila. ABSOLUTNIE nie zarabiamy na psach! Generalnie trudno mi szacowac koszty, bo ceny dobieramy indywidualnie od psiaka, ale ok. 8-10 zł. doba. To nie jest dużo - wiem, bo sama placi 300 zł. za hotel psiaka, gdzie spał pod gołym niebem :/ A tutaj warunki domowe, psiaki sa traktowane z miłoscią, w atmosferze domowej. Niestety przy naszej ilosci tymczasowiczów nie jesteśmy w stanie ich utrzymywać. Kżdy nasz tymczasowicz ma stała opieke weterynaryjna. Teraz akurat będziemy kastrowac ostatnia niewysterylizowaną sunie. Ceny sa do uzgodnienia, bo nie zchcemy zarabiać na psach i stąd tez indywidualnie dobieramy ceny do potrzeb - żeby nie było za mało, ani za dużo. ;) Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to jeszcze taki - podlinkowany: :cool1: Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Talcott napisał(a):Śliczny bannerek!!! I Wyżeł też!!!!!! Sliczne w istocie ! dziekujemy za bannerek, polecamy sie uwadze :loveu: Quote
Recommended Posts