Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A widzę Diankę jak zrobiła placka przed wejściem do klatki :-(
I jak na spacerku mordka się popatrzyła gdy chciałam jej coś dać.
Jej mina mówiła - ja nie chce jeść, ej idziemy z tąd :placz::placz::placz:
ja cie nieznam ale idziemy :placz:
Jakiegoś doła złapałam :shake:

Posted

Mały off
Pies o którym wcześniej pisałam :placz: po 3 dniach przyszedł do domu.
Jego właściciel gdy wracał z pracy zobaczył go w sasiedniej miejscowości i zabrał go do domu.
Mam rozmawiała z kol. i powiedziała jej ze takie zachowanie jest nieludzkie!
Kazałam mamie powiedzieć, zeby go wykastrowali jak jest agresywny do samców i ucieka. Może to coś da. Tylko to wieś i nikt niebedzie się pewnie w coś takiego bawić :angryy:
Podobno pies "po tej wycieczce" się uspokoił i juz nie wyje.
Tylko obawiam sie co bedzie dalej.....?

Posted

Dianka była mocno"żywotna "na spacerku,nie chciała wracac do boksu,musiała sie poddać kołami do góry bo towarzysze z boksu zareagowali zazdrośnie....,a czarna ,szalona Mela,szła jak anioł tylko przytulała sie do nogi co rusz.

Posted

halcia napisał(a):
Dianka była mocno"żywotna "na spacerku,nie chciała wracac do boksu,musiała sie poddać kołami do góry bo towarzysze z boksu zareagowali zazdrośnie....,a czarna ,szalona Mela,szła jak anioł tylko przytulała sie do nogi co rusz.

Kochana Dianka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Halciu dzieki za spacerek:loveu:
Taka sama syt. jak w zeszłą sobotę.....:placz:

Posted

Saphira napisał(a):
Misiu ! Pocieszające jest to, że ona tam wychodzi na spacerek i ma świeże powietrze. Budkę i jedzenie także. Nie wszystkie psiaki mają takie szczęście :shake:

No tak.....:-(

Posted

O...i to się nazywa wzorowo prowadzony wątek...:lol: Brawo dziewczyny...wątek żyje..ale Dianka na wątku też...wiemy niemalże na bieżąco co u Niej..jak sie ma...że ma jedzonko, spacerki, budke...i nawet nie musimy się zamartwiać co u Suni...Bradzo jestem wdzięczna ciotecznom i pokornie życzyłabym sobie, aby inne wątki było prowadzone przynajmniej podobnie..ja wiem, ze cioteczki są bardzo zajęte..opiekują się rodzinami potem calą masą psów...nie sa w stanie pisać codzennie...ale tak duzo tu "martwych" wątkow...piszemy i prosimy o informacje o piesku(nieuzupelniane miesiacami)..to jeszzce sie opr.. zdarza czasem, ze przesadzamy...a tu...wszystko pięknie...tak, jakbyśmy z Dianką tam po prostu razem wszyscy byli obecni:lol: RAz jeszcze wielkie dzieki cioteczki za wszystko, a dla Dianeczki specjalne mizianka proszę...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Saphira napisał(a):
A śniadanko jej dałaś :mad:

yyyyyyy............ nie :cool1:
dobra idę do sklepu :roll: bo tylko kocie jedzonko mam :roll:
Dianka, Dianka co ja z toba mam ;)