Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halcia']I ona i maluchy.A Mielcu jest olbrzymi psiak z krótka sierścia ,który za nic do budy nie wejdzie.Ma wykopany dołek obok i tam lezy cały czas....nie mogłam spać o niego...[/quote]
:-(:-(:-(:-(:-(.......................................

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze 7 dni do końca [COLOR=Red]allegro wyróznionego [COLOR=Black]Dianki i nikt....no nikt kurde nie zadzwonił....:shake:...ani jednego maila...:shake:

[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='becia66']Jeszcze 7 dni do końca [COLOR=red]allegro wyróznionego [COLOR=black]Dianki i nikt....no nikt kurde nie zadzwonił....:shake:...ani jednego maila...:shake:[/COLOR]

[/COLOR][/quote]
:(:(:( Ludziska litości :-( Ona ma dosy pospolity wyglad, ale ma fantastyczna psia osobowość :loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie Kasi wczoraj mówiłam,ze to ,ze u nas ciut cieplej nie pociesza mnie w takie mrozy bo w Suwałkach tez są psy,a schr.podobno w fatalnym stanie....To chłop huczy na mnie ,ze wszystkim psom na raz nie pomoge,zebym myslała o Mielcu i Orzeszkach.A da sie Tak?

Posted

Osobiście wolę tak "nawiedzonych"niz tych co myślą tylko o własnym tyłku.Nie bój sie,ze mnie też na początku sie śmiali ale widza,że mi nie przechodzi ,wrecz jest nas coraz wiecej i jeśli nawet odbieram tel "czy to pani hau-hau,jest to zyczliwe.Wszyscy tez mi dali na budy do MIelca a argumenty miałam typu"nie lubisz psów,trudno,a mnie lubisz i masz zrozumienie ,ze chcę pomóc?To dawaj..."Długi czas nosiłam ze sobą artykuły,zdjęcia....zeszło troche...zrozumieli!Dianeczko ,wybacz,schowaj sie do budy mała,bo noc mrożna.

Posted

Własnie się dowiedziałam, że TZ kol. z pracy mamy wywiozł psa gdzieś bo wył w kojcu przez 3 dni i pogryzł sie z innym psem.
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :bad-word::zly7:

Posted

[quote name='halcia']Postrasz ich,nie można,tym bardziej w zimie wywieżć psa "gdzieś"Chyba,że do kogoś....Staraj sie dojść ,co zrobili.[/quote]
Podpytam dziś mamę jak pryjdzie z pracy.
Tylko, że oni mieszkają jakieś 30 km od Częstochowy. :placz:
Do pierdla bym wsadziła!!! :angryy:

Posted

[quote name='halcia']Dianusia,co twoje biedne kochające i oczekujące serduszko tu musi zniesć....:shake::shake::shake: zimno,samotnosc....[/quote]
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ona jest taka kochana :placz:

Posted

Proszę ! Wejdźcie na wątek olkuski i wyślijcie list. To może dużo pomóc !

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index104.html[/URL]