Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='halcia']I ona i maluchy.A Mielcu jest olbrzymi psiak z krótka sierścia ,który za nic do budy nie wejdzie.Ma wykopany dołek obok i tam lezy cały czas....nie mogłam spać o niego...[/quote] :-(:-(:-(:-(:-(....................................... Quote
gagata Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Oj ciotki...a ile ostatnej nocy psów pozamarzało w suwalskiem,poprzywiązywanych za łańcuchy do nieocieplonych bud.... Quote
Becia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jeszcze 7 dni do końca [COLOR=Red]allegro wyróznionego [COLOR=Black]Dianki i nikt....no nikt kurde nie zadzwonił....:shake:...ani jednego maila...:shake: [/COLOR][/COLOR] Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='becia66']Jeszcze 7 dni do końca [COLOR=red]allegro wyróznionego [COLOR=black]Dianki i nikt....no nikt kurde nie zadzwonił....:shake:...ani jednego maila...:shake:[/COLOR] [/COLOR][/quote] :(:(:( Ludziska litości :-( Ona ma dosy pospolity wyglad, ale ma fantastyczna psia osobowość :loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Właśnie Kasi wczoraj mówiłam,ze to ,ze u nas ciut cieplej nie pociesza mnie w takie mrozy bo w Suwałkach tez są psy,a schr.podobno w fatalnym stanie....To chłop huczy na mnie ,ze wszystkim psom na raz nie pomoge,zebym myslała o Mielcu i Orzeszkach.A da sie Tak? Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja też w domu słyszę, że swiata nie zmienie. Jak opowiadam znajomym o odwiedzinach w Orzechowcach to widzę ich wyraz twarzy.... wiecie w domyśle nawiedzona. Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Osobiście wolę tak "nawiedzonych"niz tych co myślą tylko o własnym tyłku.Nie bój sie,ze mnie też na początku sie śmiali ale widza,że mi nie przechodzi ,wrecz jest nas coraz wiecej i jeśli nawet odbieram tel "czy to pani hau-hau,jest to zyczliwe.Wszyscy tez mi dali na budy do MIelca a argumenty miałam typu"nie lubisz psów,trudno,a mnie lubisz i masz zrozumienie ,ze chcę pomóc?To dawaj..."Długi czas nosiłam ze sobą artykuły,zdjęcia....zeszło troche...zrozumieli!Dianeczko ,wybacz,schowaj sie do budy mała,bo noc mrożna. Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 "Nawiedzona" podniesie miziastą Diankę :loveu: Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Druga "nawiedzona"od 8 lat,tez Diance życzy w miare dobrej nocy! Quote
żaba88 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Nawiedzony od 5 lat zawsze miał to gdzieś :p Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Własnie się dowiedziałam, że TZ kol. z pracy mamy wywiozł psa gdzieś bo wył w kojcu przez 3 dni i pogryzł sie z innym psem. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :bad-word::zly7: Quote
halcia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Postrasz ich,nie można,tym bardziej w zimie wywieżć psa "gdzieś"Chyba,że do kogoś....Staraj sie dojść ,co zrobili.Dianusia,a co u ciebie w te mrozy? Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='halcia']Postrasz ich,nie można,tym bardziej w zimie wywieżć psa "gdzieś"Chyba,że do kogoś....Staraj sie dojść ,co zrobili.[/quote] Podpytam dziś mamę jak pryjdzie z pracy. Tylko, że oni mieszkają jakieś 30 km od Częstochowy. :placz: Do pierdla bym wsadziła!!! :angryy: Quote
halcia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dianusia,co twoje biedne kochające i oczekujące serduszko tu musi zniesć....:shake::shake::shake: zimno,samotnosc.... Quote
Saphira Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Może Reksiu tu zajrzy :roll: W końcu Dianka to sunia od Pani Romy:roll: Quote
Miśka84 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='halcia']Dianusia,co twoje biedne kochające i oczekujące serduszko tu musi zniesć....:shake::shake::shake: zimno,samotnosc....[/quote] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ona jest taka kochana :placz: Quote
gagata Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Szalona Diana macha ogonem do nawiedzonych....;) Quote
Miśka84 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='gagata']Szalona Diana macha ogonem do nawiedzonych....;)[/quote] hi hi :loveu::loveu::loveu: Quote
Saphira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Proszę ! Wejdźcie na wątek olkuski i wyślijcie list. To może dużo pomóc ! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index104.html[/URL] Quote
Recommended Posts