Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Ja dawałam psiaki do poprzedniego wydania gazety...w takim razie teraz mam nie dawać bo Ty LittleMy dasz, tak ? ;)

dalam we wtorek, smsem, najpierw mi przyszlo potwierdzenie, a potem dopiero w czwartek jeszcze raz, zdziwilam sie troche, no ale dzis w gazecie ogloszenia nie widze ! :mad: i nie wiem, czy im sie obsunelo i przeszlo na przyszly tydzien czy co....

Posted

LittleMy napisał(a):
dalam we wtorek, smsem, najpierw mi przyszlo potwierdzenie, a potem dopiero w czwartek jeszcze raz, zdziwilam sie troche, no ale dzis w gazecie ogloszenia nie widze ! :mad: i nie wiem, czy im sie obsunelo i przeszlo na przyszly tydzien czy co....

Ja wysyłam zawsze mailem, trzeba wysłać w środy do 15-stej.

A moje ogłoszenie o nich widziałaś :

Grzeczne, ułożone chihuahua- mama(12 lat) i synek(10 lat) szukają odpowiedzialnego domku. tel 603 651 833

Posted

Ziutka napisał(a):

Grzeczne, ułożone chihuahua- mama(12 lat) i synek(10 lat) szukają odpowiedzialnego domku. tel 603 651 833

rano sprawdze.
a na jaki adres sie wysyla mailem?

Posted

Ziutka napisał(a):

tak, jest, też widziałem. dzięki

Posted

czy jest jakis odzew z ogloszen
a moze by tak w 4 lapach postarac sie o ogloszenie z historyjka o listonoszu!
albo w Nasz pies
gdzie sa ogloszone? malupacie pieski?

Posted

Są moim marzeniem.. Ale niestety nie jestem pełnoletnia. :shake: Mama raczej na dwa kolejne psy, na stałe sie nie zgodzi, ale spróbuję z nią pogadać..

Posted

Oj, tak. A czy psiaki tolerują inne psy, i czy suczka jest wysterylizowana (ale chyba i tak nie może zajść już w ciąże, za staruszka?)? Bo mam psa nie wykastrowanego.
Oj, co by mamie przeszkadzało nie wiem, ja na jej miejscu bym sie zgodziła, i tak już przez szczury musiałam wynieść sie do innego pokoju na noc, bo usnąć sie nie da.. No nic, jak tylko bede miała okazje z nią porozmawiać, na pewno to zrobię. ;)