tomcug Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ziutka, Zmysł, co Wy wyprawiacie? A kto psiakom będzie pomagał, jak Wy tu z takimi samobójczymi myślami, CO??????????? Quote
LittleMy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ziutka napisał(a):Ja dawałam psiaki do poprzedniego wydania gazety...w takim razie teraz mam nie dawać bo Ty LittleMy dasz, tak ? ;) dalam we wtorek, smsem, najpierw mi przyszlo potwierdzenie, a potem dopiero w czwartek jeszcze raz, zdziwilam sie troche, no ale dzis w gazecie ogloszenia nie widze ! :mad: i nie wiem, czy im sie obsunelo i przeszlo na przyszly tydzien czy co.... Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 LittleMy napisał(a):dalam we wtorek, smsem, najpierw mi przyszlo potwierdzenie, a potem dopiero w czwartek jeszcze raz, zdziwilam sie troche, no ale dzis w gazecie ogloszenia nie widze ! :mad: i nie wiem, czy im sie obsunelo i przeszlo na przyszly tydzien czy co.... Ja wysyłam zawsze mailem, trzeba wysłać w środy do 15-stej. A moje ogłoszenie o nich widziałaś : Grzeczne, ułożone chihuahua- mama(12 lat) i synek(10 lat) szukają odpowiedzialnego domku. tel 603 651 833 Quote
LittleMy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ziutka napisał(a):Ja wysyłam zawsze mailem, trzeba wysłać w środy do 15-stej. A moje ogłoszenie o nich widziałaś : Grzeczne, ułożone chihuahua- mama(12 lat) i synek(10 lat) szukają odpowiedzialnego domku. tel 603 651 833 rano sprawdze. a na jaki adres sie wysyla mailem? Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 LittleMy napisał(a):rano sprawdze. a na jaki adres sie wysyla mailem? Wysyła się na adres : [email protected] Ja wysyłam bezpośrednio do osoby, która to wydaje : [email protected] Zobacz rano czy jest to moje ogłoszenie, OK ? Quote
LittleMy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tak, Twoje ogloszenie jest :) tez zaczne wysylac mailem, czy wtedy trzeba jakis tytul konkretny podac? Quote
Zmysł Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Ziutka napisał(a):Ja wysyłam zawsze mailem, trzeba wysłać w środy do 15-stej. A moje ogłoszenie o nich widziałaś : Grzeczne, ułożone chihuahua- mama(12 lat) i synek(10 lat) szukają odpowiedzialnego domku. tel 603 651 833 tak, jest, też widziałem. dzięki Quote
Zmysł Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zmysł napisał(a): chcą do domu!!! Quote
tomcug Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zmysł napisał(a):chcą do domu!!! No chcą, tylko ten domek jeszcze ich nie wypatrzył. :-( Quote
pixie Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czy jest jakis odzew z ogloszen a moze by tak w 4 lapach postarac sie o ogloszenie z historyjka o listonoszu! albo w Nasz pies gdzie sa ogloszone? malupacie pieski? Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 pixie napisał(a): gdzie sa ogloszone? Ja ogłaszałam w Gazecie Wyborczej ale Kasia mówiła, że nikt niestety nie dzwonił :shake: Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Mnie się wydawało, że takie rasowce będa rozchwytywane:shake: Quote
strup Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Są moim marzeniem.. Ale niestety nie jestem pełnoletnia. :shake: Mama raczej na dwa kolejne psy, na stałe sie nie zgodzi, ale spróbuję z nią pogadać.. Quote
grallinka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 hmm w jakimś innym wątku pisałaś,że Twoim marzeniem jest biały bokser...dość duża rozbieżność.... Jeżeli źle pamiętam to przepraszam :roll: Quote
strup Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oj, tak. A czy psiaki tolerują inne psy, i czy suczka jest wysterylizowana (ale chyba i tak nie może zajść już w ciąże, za staruszka?)? Bo mam psa nie wykastrowanego. Oj, co by mamie przeszkadzało nie wiem, ja na jej miejscu bym sie zgodziła, i tak już przez szczury musiałam wynieść sie do innego pokoju na noc, bo usnąć sie nie da.. No nic, jak tylko bede miała okazje z nią porozmawiać, na pewno to zrobię. ;) Quote
strup Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 gralinkadobrze pamiętasz, ale mieszkam w bloku i nie mam warunków na duzego psa. ;) Oj, ale chyba to nie dziwne, ze moim marzeniem są chihuahua i boksery jednocześnie? No i oczywiście nie tylko te rasy. Zresztą mam średniego psa, który dużych, albo nie toleruje albo sie boi. Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Pieseczki póki co nadal bez domku. :shake: Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Białaski , wy jeszcze tutaj ? :shake: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zmysł napisał(a):Mnie się wydawało, że takie rasowce będa rozchwytywane:shake: Też tak myślałam...................:shake: Quote
Recommended Posts