Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą mało nie zmedlałam...Chcieli go wziąć...nicmi nie powiedzieli, a chcieli go wziąć i dzwonili do Wioli. Ale mieszkają na 3 piętrze:placz::placz:

Podzielam zdanie Brązowej w 100%.

Posted

Tak Betbet,rozmawialam wczoraj z nimi,bardzo dobrzy ludzie,serio mi tez sie serce krajało,ale musialam byc szczera :placz::placz::placz::placz:,nie moglam klamac,ze ja sama balabym sie go brac na pietro,bo on nie wejdzie (albo szybko przestanie moc wchodzic),a duzy i ciezki,wniesc kobieta nie da rady.......bo on juz ma problemy ze stawam,i,nie wskakiwal na bude od dawien dawna.......

Posted

wiem wiola, wiem przecież. ja nawet nie wiedziałam, że oni zadzwonią:-(
bo wiem że mają starego afgana i kota...a tu widocznie poruszyło ich, chcieli dobrze, bo ja go dałam do adopcji na forum naszej organizacji.
to tacy cudowni ludzie, przecudowni! jestem dumna że razem z nimi działam, a tu jeszcze zastrzelili mnie tym.

Hektor! żeby jeszcze ktoś taki stanął na Twojej drodze!

Posted

Olena,piesek chodzi normalnie,ale schody-to by bylo za duzo.Trzecie pietro-nie...Pies jest stary,x lat w schronisku,normalne,ze stawy mu pojda.Ale nie,nie jest kaleka.

A ci ludzie to psiarze,maja juz psy...i pewnie to nie tak ,ze specjalnie szukaja psa,tylko chcieli pomoc akurat Hektorowi.

Posted

Tak, chcieli akurat Hektora. A nie ma co polecać innego, bo mają swoje zwierzaki, mieszkanie niezbyt duże, a musimy też wrazie czego mieć możliwość brać tymczasy. Bo to równie po interwencji...
No to jest wysoka stara kamienica, także schody makabryczne, wiem bo miałam przyjemność się wdrapywać.

Ale nic to, biorę wszystko za dobry znak.

Posted

chodze z psem na wieczorne spacery,ludzie maja takie wielkie ogrody!!! i zawsze to samo pytanie sobie zadaje:a co by im szkodzilo sobie do tych ogrodow powsadzac jakies starsze pieski,co to juz na spacerek tylko krociutki pojda,bałaganu nie zrobia,szcześliwe beda,jak pan po lbie poglaszcze...

Posted

Mam taki jeden przypadek, kochany wujek najpierw sie wita z naszym psem jak do nas przychodzi, ma dom z ogrodem a miejsce psa jest w lozku a nie w budzie, ale zona pedantka nie chce brudu.

Posted

Podnsze staruszka, sarsze psy to skarby. sama ostatnio takoweggo "nabyłam" zero problemów, kochany psiak, który nie ma odwagi o nic prosić, grzecznie leży i cieszy się jak glaszczemy, swoim spojrzeniem dziekuje za wszystko. Dziekuje za miejsce, swoje miejsce gdzie spokojnie odpoczywa.

Posted

czy ktos ma rozeznanie gdzie jest jakis dobry hotelik i jakie sa ceny? moglibysmy moze ewentualnie cos wybrac w dobrnym miejscu, tak zeby mial kto Hektorka odwiedzac