j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 to chyba nie dotyczy oferty Pati? czy dotyczy? Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 wydaje mi sie,ze Pati-jako nowicjuszka w branzy,jest OK. Napisalam o moich osobistych odczuciach,kazdy moze miec inne zdanie. Quote
Betbet Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Przed chwilą mało nie zmedlałam...Chcieli go wziąć...nicmi nie powiedzieli, a chcieli go wziąć i dzwonili do Wioli. Ale mieszkają na 3 piętrze:placz::placz: Podzielam zdanie Brązowej w 100%. Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tak Betbet,rozmawialam wczoraj z nimi,bardzo dobrzy ludzie,serio mi tez sie serce krajało,ale musialam byc szczera :placz::placz::placz::placz:,nie moglam klamac,ze ja sama balabym sie go brac na pietro,bo on nie wejdzie (albo szybko przestanie moc wchodzic),a duzy i ciezki,wniesc kobieta nie da rady.......bo on juz ma problemy ze stawam,i,nie wskakiwal na bude od dawien dawna....... Quote
Betbet Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 wiem wiola, wiem przecież. ja nawet nie wiedziałam, że oni zadzwonią:-( bo wiem że mają starego afgana i kota...a tu widocznie poruszyło ich, chcieli dobrze, bo ja go dałam do adopcji na forum naszej organizacji. to tacy cudowni ludzie, przecudowni! jestem dumna że razem z nimi działam, a tu jeszcze zastrzelili mnie tym. Hektor! żeby jeszcze ktoś taki stanął na Twojej drodze! Quote
Olena84 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A poleciłyście innego pieska? To ja nie wiedzialam nawet ze on ma takie problemy:( Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Olena,piesek chodzi normalnie,ale schody-to by bylo za duzo.Trzecie pietro-nie...Pies jest stary,x lat w schronisku,normalne,ze stawy mu pojda.Ale nie,nie jest kaleka. A ci ludzie to psiarze,maja juz psy...i pewnie to nie tak ,ze specjalnie szukaja psa,tylko chcieli pomoc akurat Hektorowi. Quote
Betbet Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Tak, chcieli akurat Hektora. A nie ma co polecać innego, bo mają swoje zwierzaki, mieszkanie niezbyt duże, a musimy też wrazie czego mieć możliwość brać tymczasy. Bo to równie po interwencji... No to jest wysoka stara kamienica, także schody makabryczne, wiem bo miałam przyjemność się wdrapywać. Ale nic to, biorę wszystko za dobry znak. Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 chodze z psem na wieczorne spacery,ludzie maja takie wielkie ogrody!!! i zawsze to samo pytanie sobie zadaje:a co by im szkodzilo sobie do tych ogrodow powsadzac jakies starsze pieski,co to juz na spacerek tylko krociutki pojda,bałaganu nie zrobia,szcześliwe beda,jak pan po lbie poglaszcze... Quote
Olena84 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mam taki jeden przypadek, kochany wujek najpierw sie wita z naszym psem jak do nas przychodzi, ma dom z ogrodem a miejsce psa jest w lozku a nie w budzie, ale zona pedantka nie chce brudu. Quote
epe Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jak to czasem wybierze się nieodpowiednią żonę!:evil_lol: A co do tych pustych ogrodów,to zawsze o tym samym myślę co Brązowa! Quote
brazowa1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 na dobranoc podniose,liczac na to,ze sw Franciszek wysluchuje prosb i wlasnie dzis na jego watek sprowadzi jakiegos dobrego czlowieka,ktory zechce dac Hektorowi DOM Quote
vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Podnsze staruszka, sarsze psy to skarby. sama ostatnio takoweggo "nabyłam" zero problemów, kochany psiak, który nie ma odwagi o nic prosić, grzecznie leży i cieszy się jak glaszczemy, swoim spojrzeniem dziekuje za wszystko. Dziekuje za miejsce, swoje miejsce gdzie spokojnie odpoczywa. Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 oj Hektorku :( to ja tez nie wiedzialam, że masz takie problemy :( nie martw sie, znajdzie sie inny domek Quote
vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 podnosze słoneczko, Hektoru powalcz o domek Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nadal apeluje o hotelik, gdyby ktos sie do mnie dolozyl to bylyby fundusze Quote
Olena84 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To zalezaloby od tego ile ten hotel by kosztowal, bo jak 400 zl, to bysmy jakos dali rade, ale jak 1200zl to juz by ciezko bylo, niestety takie sa ceny:( Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 czy ktos ma rozeznanie gdzie jest jakis dobry hotelik i jakie sa ceny? moglibysmy moze ewentualnie cos wybrac w dobrnym miejscu, tak zeby mial kto Hektorka odwiedzac Quote
Olena84 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Murka ma dobry hotelik, 300 zl za miesiac, wiec baaardzo malo, ale trzeba go najpierw zarezerwowac, bo tam kolejka jest, mozemy tak zrobic, jak dziewczyny sie zgodza. Quote
Recommended Posts