ponka1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No cóż, o domki z ogródkiem dosyć trudno, rzadko kto chce starszą schroniskową biedę. Quote
majku33krakow Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tez podnosze kektorka,mykaj w gore Quote
ponka1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hektor szuka własnego kąta przy dobrym człowieku ! Quote
brazowa1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Betbet ma racje-nie wiemy,jak u niego z czystoscia.Moze byc super,a moze nie. Czyściochom bym odradzila.Chociaz...ja mam przeczucie,ze on zrobilby mila niespodzianke.Niemniej gwarancji nie da nikt.Parter w bloku w sumie tak...ale sami wiemy-tak naparwde wszystko zalezy od ludzi...bylby szcześliwy z druga sunia,sam przeciez wykastrowany. Quote
Betbet Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 och jak ja sobie przypomne jego tańce przy siatce gdy tlyko podchodizło się ze smakołykiem...te oczy, boskie rozbiegane oczy i merdanie...Hektor nie merda ogonem, on merda całym sobą... Quote
ponka1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tak, tylko teraz ma mało okazji do takich tańców. Quote
brazowa1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ponka1 napisał(a):Tak, tylko teraz ma mało okazji do takich tańców. malo? nie,wcale nie ma. Quote
Betbet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 no własnie.nie ma wcale, bo nie ma jak do niego podejść...i co...mysle sobie, że za miesiąc bede spowrotem w Trójmieście...i pojde do schroniska...i zoabcze część z nich, ale czy dojrzę Hektora? Pewnie ledwo ledwo z daleka. Nie ma jak go pomiziać Nie ma jak dać przysmak. Nie ma jak go wyadoptować... Quote
ponka1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tak, widziałam go z daleka, gorzej że on też zobaczył .. i poznał, a podejść nie mogłam, więc muszę tego unikać, niestety wśród znajomych nie znalazłam dla niego miejsca i nie mam możliwości mu pomóc :shake: Quote
brazowa1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja go tez unikam...nawet nie patrze w tamta strone :placz::-(:-(:-(:-( Quote
Olena84 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To co piszecie jest smutne okropnie:( Quote
Selenga Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czy Hektor ma aktualne allegro? To podane w pierwszym poście jest zakończone. Było wznawiane? Quote
Betbet Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 nie ma aktualnego. faktycznie sie zakonczylo, ja w tym ferworze walki niektorych rzeczy już nie ogarniam. pomysle nad wznowieniem, moze tytuł zmienie na chwytliwy. musza byc tam takie słowa jak :szczeniak, pies, rasowy itp bo to ludzie wpisują...ych Quote
Selenga Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 nie zawracaj sobie głowy, ja mu zrobię allegro, tekst wezmę z tego starego, będę podmieniać fotki i wznawiać nie bardzo mogę się przydać bezpośrednio przy psach to może chociaż tak pomogę Quote
Olena84 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Selenga, nie bądź taka skromna, bo pomagasz bardzo duzo. Takie alegro tez moze zdzialac cuda! Quote
brazowa1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 nie moglam dzis uwazac,ze go nie widze...robilam zdjecia szczeniakowi-podrostkowi kolo biura (zwykle juz tam nie chodze) i jego oczy zawolaly mnie z daleka.Nie moglam udawac,ze go nie zobaczylam :placz: Mialam suche w kieszeni,zjadl je jak zwykle z apetytem i tylko moglam przepraszac,ze na spacer go nie zabiore :placz:.Kruczek poszedl do budy...on,pies od kilku lat z tylniego boksu,juz nie czeka na nic,nie rozumial tego powitania przez kraty,odszedl,czul sie zaniepokojony.Hektor patrzyl,bral nagrodki,zapewniłam go,ze sie staramy,ze bedzie dobrze :placz: Ide ryczec. Quote
Olena84 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kruczek to kolega z boksu Hektora? Ma wątek? Quote
Recommended Posts