Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzialam kolejke, widzialam tez warunki... dla niego to byloby COS
pytanie jak dlugo potrwa rozladowanie kolejki
jestem za zarezerwowaniem mu miejsca jesli nie znajdzie sie nic fajnego na juz

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Generalnie hoteliki nie wchodzą w grę. Ktoś musiałby za psa wziąć odpowiedzialność - w domyśle stać się jego opiekunem, gdyż tylko takiej osobie pies może być ze schronu wydany.
Pozatym hotelik trzeba opłacać, a nikt nie może zagwarantować, że fundusze na to będą aż do końca życia Hektora. Co w przypadku kiedy pieniądze się jednak nie znajdą.
Nie ma też pewności, że ktoś będzie go tam odwiedzał i wtedy hotelik będzie tylko płatną klatką, która w żaden sposób nie poprawi warunków życia psa.

Posted

Tyle psow idzie do hotelikow, a sa mlode np Krowek ktory tam jest nie wiem jak dlugo i ma fundusze. Ja wiem, ze to moze nie byc mozliwe w przypadku Hektorka, ale dobija mnie jego beznadziejna sytuacja:(

Posted

to jest przecież czarny scenariusz, że nie będzie miał kto płacić i nie będzie miał kto odwiedzać i nie będzie domku dla Hektora
a jeśli nie wszystko pójdzie tak źle? to dla niego takie ważne!

Posted

Hotelik u Murki to 300 zł? Ja mysle by zerezwowac i poprosic ja by poinformowala zebysmy ustalaly transport i wtedy zobaczymy czy nas stac. Ja sprobuje zrobic bazarek na przyszly hotelik wtedy tez... szkoda mi psa.

Posted

Wiem Olenko...wiem,ze Ciebie boli tak samo sytuacja Hektora jak nas.Ale rozwaga nade wszystko.2-3 lata,bo mniej wiecej tyle zycia zostało Hektorowi.Najmniej 8 tys,dobrze licze?A w pewnym momencie dojdzie kasa na wet,bo dojdzie.I nadal bedzie niczyj i niekochany,nadal bez domu,nadal sam.
Hotele maja wg mnie sens,gdy w gre wchodzi zagrozenie zycia i sa widoki na dom.
Skupic sie za wszelka cene na szukaniu domu-tylko tak mozemy mu pomoc.
Niechby sobie w budzie mieszkal,ale mial ludzi,ktorzy co rano przyjda,poklepia po łbie i powiedza dobry pies...i zeby wiedzial,ze jest ich.

Posted

moge zrobic dla niego tylko tyle,ze na te 10 minut do niego zachodze.Kruczek nie rozumie tego naglego zainteresowania jego boksem,wiec szybko ucieka do budy.Moge wtedy bezpiecznie przez kraty go poglaskac...
Kurde! to taki fajny pies!!!!!