Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hellloł! to znowu ja :diabloti: uła uła!

ogólnie zlot hmmm... wiecie, ujdzie w tłumie. przede wszystkim zlotowicze popełnili niewybaczalny błąd, mianowicie NIKT NIE UWIECZNIŁ MOJEGO AUTYSTYCZNEGO PSA, KTÓRY BAWIŁ SIĘ Z INNYMI PSAMI (!) AŻ DWA RAZY :mad: :eviltong: :evil_lol:

zniszczyliście moją dziecięcą psychikę ]:->

fotki mega słitowe, zlot w pytkę, czekam na kolejną dogomaniacką łapankę, na którą i tak mam zamiar się wprosić niezależnie od tego ile siedziałam za ławką :p

Mysiu, co z naszym chórkiem pomostowym ?? ;)

Będę brał cię!!!

Posted

No to zobaczymy jak bardzo cierpliwi jesteście:D

KOmputerek juz prawie naprawiony wiec sie biore za robienie filmu;P I PONAWIAM MOJĄ PROŚBE O ZDJĘCIA:D:D

Na youtube postaram sie wrzucić wersje BETA/Trailer/urywki/wersje skróconą upiekszoną muzyką (lub po prostu coś co na szybko sie stworzylo):D

Posted

ale ja bym wolał zdjęcia z jakości Full HD:D ale nie każe nic wybierać bo wybrać to ja sobie sam wybiore;)

A co do wysłania to mi chodzi bardziej o wysłanie poprzez internet:D

Posted

olekg18 napisał(a):
Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:(
Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:(
czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P

A Diuna cieszy się, że nikogo już z Was nie ma :evil_lol: W przeciwieństwie do mnie. Mnie dół pozlotowy dalej trzyma i puścić nie chce. Pewnie jeszcze trochę będę się z tym męczyć.

rose napisał(a):
On płakał za mną:eviltong:
gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta....płakał za mną :diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):
Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:-(
Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:-(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:-(
czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P

Kelly też tęskni za Kają :eviltong: i za sarenkami w lesie:evil_lol: chyba pojedziemy tam na spacer niedługo...

Ja też mam jeszcze doła pozlotowego:-(:-(:-( Brakuje mi Was :placz::placz::placz:

Posted

Ananas napisał(a):
Mysiu, co z naszym chórkiem pomostowym ??
;)
ej no własnie co z naszym chórkiem? :placz:

Ananas napisał(a):
Będę brał cię!!!

virginia napisał(a):
Gdzie??:crazyeye: hihi

w aucie!!! :cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
Byłem w Rynie pare razy super tam jest:)Ale raczej w wakacje.I daleko strasznie od nas ponad 9godzin autem więc pociągiem nawet nie chce myśleć.

no własnie :eviltong: Tyle wolnego to by mi w pracy nie dali :oops:

Posted

diabelkowa napisał(a):
sweet gdzie caps lock ? :crazyeye:

Mysia_ napisał(a):
pewnie się zaciął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :diabloti:

Uła uła!:diabloti:

Posted

a ja wiem, że teraz nie czas na organizowanie przyszłego zlotu, ale ja błagam następnych organizatorów, żeby przyszły zlot kończył się po 19 :evil_lol: bo 19 mam 18 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Komar nie rozmawiaj ze słitaśną bo bedziemy z Aniusią zazdrośni....:P
i dalej niecierpliwie czekam na filmik już mnie brzuszek z nerwów boli :)
Tęsknie za wami :(
Ananas-żywcowe dziołchy są tak szworne ,że mogą jechać na każdy zlot hehe