diabelkowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://images28.fotosik.pl/264/7465e9e097c36b92.jpg swietne zdjecie:evil_lol: ale Diana ma zaczepiasta smyczke:cool3: Quote
Rawa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='diabelkowa']http://images28.fotosik.pl/264/7465e9e097c36b92.jpg swietne zdjecie:evil_lol: ale Diana ma zaczepiasta smyczke:cool3: "No co, nie będzie wyglądać jak pies ze schroniska. :evil_lol:" Quote
basia bonnie Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Justys95']Basia chyba się lubuje w czarnym. :D Bo na każdym zdjęciu jest tak ubrana...:) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1060053.jpg A tu fajną masz bluzkę, Baska ;) owszem:diabloti: ja? :hmmmm: ale tu duzo słitasnych fooot:diabloti: ale i tak malo:-(:evil_lol: Quote
tusia. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000008.jpg Rose najlepsza :lol::diabloti: Quote
anka&autystyk Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 hellloł! to znowu ja :diabloti: uła uła! ogólnie zlot hmmm... wiecie, ujdzie w tłumie. przede wszystkim zlotowicze popełnili niewybaczalny błąd, mianowicie NIKT NIE UWIECZNIŁ MOJEGO AUTYSTYCZNEGO PSA, KTÓRY BAWIŁ SIĘ Z INNYMI PSAMI (!) AŻ DWA RAZY :mad: :eviltong: :evil_lol: zniszczyliście moją dziecięcą psychikę ]:-> fotki mega słitowe, zlot w pytkę, czekam na kolejną dogomaniacką łapankę, na którą i tak mam zamiar się wprosić niezależnie od tego ile siedziałam za ławką :p Mysiu, co z naszym chórkiem pomostowym ?? ;) Będę brał cię!!! Quote
& Gloria & Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ananas napisał(a): Będę brał cię!!! Gdzie??:crazyeye: hihi Komar-> czekamy cierpliwie na filmik:multi: Quote
komar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to zobaczymy jak bardzo cierpliwi jesteście:D KOmputerek juz prawie naprawiony wiec sie biore za robienie filmu;P I PONAWIAM MOJĄ PROŚBE O ZDJĘCIA:D:D Na youtube postaram sie wrzucić wersje BETA/Trailer/urywki/wersje skróconą upiekszoną muzyką (lub po prostu coś co na szybko sie stworzylo):D Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Komar to pobierz zdjecia z tąd dużo tu jest:D:D mi sie nie chce wysyłac a juz napewno nie wybierac zdjecia zeby wsyłac:evil_lol: Quote
komar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ale ja bym wolał zdjęcia z jakości Full HD:D ale nie każe nic wybierać bo wybrać to ja sobie sam wybiore;) A co do wysłania to mi chodzi bardziej o wysłanie poprzez internet:D Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wiem ze przez internet :) ale ile bedzie sie wysyłac 700 zdjec bo tyle własnie mam:evil_lol: Quote
Estera Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 olekg18 napisał(a):Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:( Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:( czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P A Diuna cieszy się, że nikogo już z Was nie ma :evil_lol: W przeciwieństwie do mnie. Mnie dół pozlotowy dalej trzyma i puścić nie chce. Pewnie jeszcze trochę będę się z tym męczyć. rose napisał(a):On płakał za mną:eviltong:gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta....płakał za mną :diabloti: Quote
komar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a to juz zalezy od twojego internetu;P i miejsca w MB ile zajmują te zdjęcia;) Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 to moze wysle jakies:evil_lol: tylko przypomnij mi swój email:) ale najpierw pousuwam zdjecia nie nadające sie do wstawienia do filmu:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 olekg18 napisał(a):Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:-( Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:-(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:-( czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P Kelly też tęskni za Kają :eviltong: i za sarenkami w lesie:evil_lol: chyba pojedziemy tam na spacer niedługo... Ja też mam jeszcze doła pozlotowego:-(:-(:-( Brakuje mi Was :placz::placz::placz: Quote
kaskaSz Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A ludzie z północno-wschodniej Polski to musza do Was dojeżdżać :mad: Teraz do nas zapraszamy na zlot, to może i ja wpadnę ;) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ananas napisał(a):Mysiu, co z naszym chórkiem pomostowym ?? ;) ej no własnie co z naszym chórkiem? :placz: Ananas napisał(a):Będę brał cię!!! virginia napisał(a):Gdzie??:crazyeye: hihi w aucie!!! :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 diabelkowa napisał(a):sweet gdzie caps lock ? :crazyeye: pewnie się zaciął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 olekg18 napisał(a):Byłem w Rynie pare razy super tam jest:)Ale raczej w wakacje.I daleko strasznie od nas ponad 9godzin autem więc pociągiem nawet nie chce myśleć. no własnie :eviltong: Tyle wolnego to by mi w pracy nie dali :oops: Quote
Karilka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 diabelkowa napisał(a):sweet gdzie caps lock ? :crazyeye: Mysia_ napisał(a):pewnie się zaciął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :diabloti: Uła uła!:diabloti: Quote
M&T Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a ja wiem, że teraz nie czas na organizowanie przyszłego zlotu, ale ja błagam następnych organizatorów, żeby przyszły zlot kończył się po 19 :evil_lol: bo 19 mam 18 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Gingerka Lorien z Filipkiem i Virginia z Adą Logan Quote
olekg89 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Komar nie rozmawiaj ze słitaśną bo bedziemy z Aniusią zazdrośni....:P i dalej niecierpliwie czekam na filmik już mnie brzuszek z nerwów boli :) Tęsknie za wami :( Ananas-żywcowe dziołchy są tak szworne ,że mogą jechać na każdy zlot hehe Quote
Recommended Posts