Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gossia, może poczekaj trochę, co? ;> przecie dopiero co się ten zlot skończył!

O następnym pewnie zacznie się myśleć pod koniec roku, a nie teraz, jak wszyscy dopiero co powracali i myślami są jeszcze w Sierakowie :)

Posted

KaRa_ napisał(a):
My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:

reflektuję!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aleb napisał(a):
Świetne zdjęcia!:)

A jak reagowała na was właścicielka ośrodka? Nie miała was dość? :evil_lol:

Jak ? wysyłała na nas swoją wnuczkę bo się nas bała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
My już myślimy o powtórce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mini zlocik czy coś takiego:diabloti:

A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechała? :)

Posted

gossia napisał(a):
A może jednak mini zlocik w SIKORZU? :D Bo rok czekania to naprawdę długo.. To znaczy że pani się zgadza żebym jechła? :)

Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Na pewno nie tam zlocik, i to ma być zlot vipów za ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc nie zgadzam się byś uczestniczyła na mini zlocie o którym myślimy:diabloti:

:( Dlaczego nie mogę? :(:( A czy za rok będę mogła jechać? :(

Posted

gossia napisał(a):
:( A dlazcego nie mogę? :( A czy za rok będę mogła jechać? :(

Czytaj dokładnie: bo oni chcą tylko 'ze swoimi' zrobić ten mini zlot a nie taki dla wszystkich ;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Pewnie że tęsknie :) A najbardziej za Rose ,karą ,Esterą ,komarem,basią bonnie hehe i resztą alkomaniaków:)

Jestem wymieniona jako pierwsza:loveu: to pewnie dzieki temu niezapomnianemu całusowi na plaży:loveu:

Posted

Estera napisał(a):

Nie płacz zobaczymy się jeszcze nie raz :diabloti:

mam nadzieje:loveu:
KaRa_ napisał(a):
Bye bye :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

hahahaha, lepiej nie można było tego wyrazic:evil_lol::evil_lol:
Mysia_ napisał(a):

Basiu, naszczęście on za rok nie pojedzie :evil_lol:

Będzie nowy, lepszy :D:D:D
KaRa_ napisał(a):

Tak, dla tych zza ławeczki:evil_lol: Basia i Estera będą:diabloti:

Posted

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1720.jpg
Czy to jest to co robiłam z pleców komara?:evil_lol:
[quote name='aleb']
A jak reagowała na was właścicielka ośrodka? Nie miała was dość? :evil_lol:

[quote name='KaRa_']Jak ? wysyłała na nas swoją wnuczkę bo się nas bała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahahah i chciała nas wyeksmitować i nasłać policje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam po zlocie.
Piszesz Olek iż Tyszanie nie umią się bawić ? To ja się zapytam z kim ??? Z popijającą browara 13 latką. Drugie pytanie, gdzie był organizator tego zlotu. Nic nie widział ? Jak ktoś by był złośliwy to macie policję na karku i masę problemów. Przecież rodzice powierzyli komuś swoje dzieci pod opiekę !!! Staram się zrozumieć te nastolatki które urwały się z pod opieki i miały pełen luz ale nie moge znaleść logicznego wytumaczenia.
Druga sprawa to organizacja spacerów z gadziną. Ustaliliście iz chodzimy wspólnie na spacery. Czy ktoś nas informował o waszych wyjściach ?

Posted

Po raz kolejny pisze ,że to nie była kolonia.
Tylko wyjazd na którym kązdy mógł robić co chciał.
A nawalona 19latka to była mysia która lat ma 20 :P
A co do organizatora to jego a w sumie jej polegała tylko na znalezieniu miejsca zlotu i wynajeciu ośrodka.NICZYM WIĘCEJ BO TO NIE BYŁA KOLOOOONIAAAAA.
A godzina była ustalona i nasza alkoholicka ekipa od 14czekała na ławeczkach aż się wszyscy zbiorą ,a potem jeszcze wyciągaliśmy ludzi z domków.Więc nie mów mi prosze ,że nikt was o tym nie poinformował.

Posted

A po drugie przyszliście do nas może ze 2 razy i ani słowem się nie odzywaliście.
No może ewentualnie Twój syn i Brat Mady ganiali po osrodku jak pieski ,albo kenijczycy.

Posted

Grzecho napisał(a):
Witam po zlocie.
Piszesz Olek iż Tyszanie nie umią się bawić ? To ja się zapytam z kim ??? Z popijającą browara 13 latką. Drugie pytanie, gdzie był organizator tego zlotu. Nic nie widział ? Jak ktoś by był złośliwy to macie policję na karku i masę problemów. Przecież rodzice powierzyli komuś swoje dzieci pod opiekę !!! Staram się zrozumieć te nastolatki które urwały się z pod opieki i miały pełen luz ale nie moge znaleść logicznego wytumaczenia.
Druga sprawa to organizacja spacerów z gadziną. Ustaliliście iz chodzimy wspólnie na spacery. Czy ktoś nas informował o waszych wyjściach ?

Panie Grzegorzu mi również nie podobało sie to, że niepełnoletnie osoby piły, ale wiedzieliśmy, ze może tak być i dlatego już od samego początku gdy Asia zakładała wątek o zlocie było mówione, ze nie bierzemy odpowiedzialności za nikogo, pisaliśmy nawet o pisemnych zgodach od rodziców, ale jak widać nie wypaliło:roll:. A co do spacerów to przed każdym szliśmy do Waszego domku po Was, ale niestety nikogo nie zastawaliśmy..