KaRa_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0794.jpg KaRa :-x Asiuniu bo kijeczek z łapki Ci wypadnie od machania:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Widzieliśmy się wszyscy parę godzin temu a już się tęskni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):Basia kaca dzisiaj nie miała tylko zmęczona była :D każdy by się zmęczył takim zlocikiem :lol: Olek - FOCH :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za mna nie tęsknić :shake: Przecież od ponad 3 godzin się nie widzielismy :placz: :lol::lol::lol: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nom a co:D nie mam z kim piffka wypić dzisiaj :( Quote
Paulina87 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie. A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę. Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 KaRa_ napisał(a):Asiuniu bo kijeczek z łapki Ci wypadnie od machania:evil_lol: Ty się o to nie bój. Jak się spotkamy, to się zemszczę, przerzucę Cię parę razy przez płot. :eviltong: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Paulina87 napisał(a):w końcu wróciliście bo już myślałam, że padnę pracując z myślą, że Wy tam się opierdzielacie. A ja nawet się nie bałam kupić biletu w PKS-ie :evil_lol:, ale to tylko dlatego, że zadzwoniłam do mamy spytać się czy mogę. Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać, tyle sweet osóbek na raz :loveu: wiedziałam, że tak będzie :shake: Mieliśmy iść z Tobą na ten przystanek i bilet w PKSie kupić :eviltong: Wczoraj wypiliśmy za Ciebie :cool3: Quote
Estera Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Okamia']Może nie byłaś wstanie pamiętać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']To jest wielce prawdopodobne. :diabloti: :mad::mad::mad: [quote name='KaRa_']To ten agresywny http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0789.jpg http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_0791.jpg oooo Czaruś mój kochany :loveu: z tą swoją głupiutką minką :evil_lol: A słitasnej Djunki nikt nie ma? :placz: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Estera napisał(a):A słitasnej Djunki nikt nie ma? :placz: A ma ktoś ale na komórce a nie chce mi się zgrywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Karina właśnie pisze ,że całą ekipe zza ławki hehehe pozdrawiam.A z tego co pamiętam to ty z nami tam koczowalaś hehe;) Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):To kto organizuje następne spotkanko?? :D nasza piekielna trójeczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 napewno ktoś ma fotki słitaśnej Djunki, ona jest tak słitaśna, że aż się, prosi o robienie zdięć :razz: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):nasza piekielna trójeczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Już to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mysia, a jak ja tęsknię za tobą :placz::diabloti: Siedze tu z Izabelą124 i ryczymy :evil_lol: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):Już to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A czemu nie? xD Quote
Estera Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):A ma ktoś ale na komórce a nie chce mi się zgrywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: M&T napisał(a):ja mam słitaśną Diunkę :loveu: Mysia_ napisał(a):napewno ktoś ma fotki słitaśnej Djunki, ona jest tak słitaśna, że aż się, prosi o robienie zdięć :razz: teraz się uspokoiłam, dzięki :multi: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):A czemu nie? xD Bo... Było by za bardzo PIEKIELNIE :diabloti::diabloti::diabloti: dla innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ja też mam, ale będę wklejać fotki po kolei, żeby mi się nie zrobiło pomieszanie z poplątaniem. :eviltong: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):Bo... Było by za bardzo PIEKIELNIE :diabloti::diabloti::diabloti: dla innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślę, że by wytrzymali....jakoś :diabloti::diabloti: Quote
AgaCzips Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czipsy też wróciły do domu :eviltong: o 16 30 były w domu a godzinę potem na poprawinach:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):myślę, że by wytrzymali....jakoś :diabloti::diabloti: Trzeba o tym pomyśleć kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pogadamy o tym :cool3::cool3::cool3: Quote
Agnisia =) Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Żywiec dojechał :). Musze przyznać, że tegoroczny zlot pobił ostatnie Morsko. Było swietnie! Postaram się jutro wrzucić też trochę fotek. Teraz idę spać. Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Okamia napisał(a):Trzeba o tym pomyśleć kochanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pogadamy o tym :cool3::cool3::cool3: oj jak my o tym pogadamy, to już możemy sie na następny zlocik wybierać :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts