Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Faktycznie pan pokojówka miał wyobraźnię i pomyślunek. Bardzo twórczy człowiek.
Ale fajoskie żyjątka morskie :lol: te to wygladaja jak jakieś grzybki
http://img222.imageshack.us/img222/9499/130vs1.jpg :lol:
Pzdr

pan pokojówka niestety w pewnym momencie nas mocno zawiódł:shake: więc przestał dostawać 1 dolara i przestał robić takie cuda:shake:

bety tylko ja Cie prosze już teraz na wszelki wypadek.. nie pytaj się mnie co to za stwory podwodne, które ufocilam :cool3:

pusia2405 napisał(a):
Ale wypaśne wakacje! Super!

Jogurcik mniam, mniam...

qrcze no właśnie też bym jogurcik jakiś zjadła ;) :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):

bety tylko ja Cie prosze już teraz na wszelki wypadek.. nie pytaj się mnie co to za stwory podwodne, które ufocilam :cool3:

Hi, hi, hi - Daria a co to są za stworzonka, które ufociłaś????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

lady_m napisał(a):
Podroze male i duze :loveu: Wenezuela- rewelacja!

Ale z ta zimowa Anatka to nas oszukujesz tak- starocie dajesz :eviltong:

jeszcze 3 kraje czekają na swoją chwilę w Anatowej galerii:cool3:
a starocie daje, żeby móc przejść do nowych zdjęć :cool3:

bety napisał(a):
Hi, hi, hi - Daria a co to są za stworzonka, które ufociłaś????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

o Ty:mad::mad:

jamnicze napisał(a):
Rany, jak ty to robisz? Ja nawet głowy nie zanurzę, bo nie lubię jak mi woda do uszu wlatuje ;) a co dopiero otworzyć oczy :)
http://img222.imageshack.us/img222/6294/122zu7.jpg

ja jestem jak ryba ;) jak bylam mała rodzice mnie siłą wyciągali z wody.. usta miałam sine, ale dalej twardo siedziałam w wodzie :cool3:
pierwszy raz nurkowałam jak miałam jakies 12-13 lat..
rok później pierwszy kurs.. i aby go zakończyć musiałam pod wodą zdjąć maskę, otworzyć oczy, założyć maske i wydmuchać wode z maski.. po kilku takich razach tak sie przyzwyczaiłam do otwierania oczu pod wodą, że jak pojechałam nad jakieś polskiej jeziorko, zanurzyłam się, otworzyłam oczy i bylam przerażona, że nic nie widze:evil_lol: nie ma to jak przejrzystość wody:evil_lol:

Posted

z calym osprzętem.. jej ile to waży!!!!

i już w wodzie

i pod wodą

i na razie to tyle.. nie wiem czy będę miała siłe jeszcze dziś na kolejne zdjęcia..:oops:

Posted

ja też uwielbiam wodę i nurkowanie :loveu: chyba się za rok skuszę na Egipt albo na Grecję :)

choć to też nie wiadomo czy się uda, bo na wakacje następne pojawi się nowy domownik:loveu:

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ja uwielbiam wodę i pływanie, ale nie wiem czy odważyłabym się nurkować w takim ekwipunku...

raz się żyje ;)

Matusz napisał(a):
ja też uwielbiam wodę i nurkowanie :loveu: chyba się za rok skuszę na Egipt albo na Grecję :)

choć to też nie wiadomo czy się uda, bo na wakacje następne pojawi się nowy domownik:loveu:

jeśli będzie wybierał wakacje dla nurkowania to proponuje jednak Egipt.. co prawda w Grecji jest więcej niż było kilka stron temu w Wenezueli, ale Egipt podwodny jest o niebo lepszy

nowy domownik?:roll: jaki??:roll:

może by tak 2 porcyjki Anatkowych zdjęć.. i na dzisiaj(tzn do 24) koniec

kwiecień 2007

polowanie

popyrtańce

najlepsza jest zabawa w najczarniejszej ziemi ;)

rudy spacerek

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ja uwielbiam wodę i pływanie, ale nie wiem czy odważyłabym się nurkować w takim ekwipunku...

w ekwipunku jest łatwiej, uwierz mi...zrobiłam papiery advanced open water diver rok temu (wraki, głębinowe itd) w podróży poślubnej i teraz taka mała niespodzianka...nie umiem pływać :)

Posted

Agappe napisał(a):
pan pokojówka niestety w pewnym momencie nas mocno zawiódł:shake: więc przestał dostawać 1 dolara i przestał robić takie cuda:shake:

A co się takiego stało?

Matusz napisał(a):
nieeee.... to rasa:razz::loveu:

A jednak wielkopies?:eviltong:

Zdjęcia............. rewelka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wzbudzasz we mnie coraz większą zazdrość :evil_lol::evil_lol: Chociaż w sumie to nigdy w życiu nie zdobyłabym się na nurkowanie :evil_lol:

Posted

Matusz napisał(a):
w.n.k :p:p:p

No proszę, to jednak nie wytrzymałeś i ujawniłeś przyszłe plany ;) To zdradź jeszcze jaka płeć.
Agappe napisał(a):

w.n.k?? hmm wielka niewiadoma kobieta?:evil_lol: od czego to skrót?:roll::oops:

wyżeł niemiecki krótkowłosy :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
No proszę, to jednak nie wytrzymałeś i ujawniłeś przyszłe plany ;) To zdradź jeszcze jaka płeć.

nie ujawniłem, to Ty to zrobiłaś :diabloti: jeszcze jest wiele umaszczeń :P

ale nie piszcie u mnie tego na FB, proszę ;)

płci już nie zdradzę:loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A co się takiego stało?

Zdjęcia............. rewelka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wzbudzasz we mnie coraz większą zazdrość :evil_lol::evil_lol: Chociaż w sumie to nigdy w życiu nie zdobyłabym się na nurkowanie :evil_lol:

a co w nurkowaniu wydaje się takie straszne???:roll::roll:

nie było nas w pokoju cały dzień.. od 6 rano, wróciłyśmy jakoś tuż przed kolacją, padnięte, z myślą o prysznicu, jedzonku... a pan pokojówka dopiero zaczynał ogarniać nas pokoik, mimo, że miał na to cały dzień, wiec musiałysmy czekać 20 min, żeby móc wejść do swojego pokoju..

jamnicze napisał(a):

przyszedł mi do głowy wyżeł, ale dalej nie byłam w stanie rozwinąć skrótu:oops:

Matusz napisał(a):
nie ujawniłem, to Ty to zrobiłaś :diabloti: jeszcze jest wiele umaszczeń :P

ale nie piszcie u mnie tego na FB, proszę ;)

płci już nie zdradzę:loveu:

ale to już pewne - wybrana hodowla, zaklepane? czy wciąż jeszcze w fazie nie do końca określonych planów??

Posted

Agappe napisał(a):

ale to już pewne - wybrana hodowla, zaklepane? czy wciąż jeszcze w fazie nie do końca określonych planów??

pewne, pewne, bardzo zaprzyjaźniona:loveu: dopiero na wiosnę będzie cieczka ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
więcej zdjęć na razie nie bedzie, bo imageshack protestuje

Taaaaaa żebyś wiedziała jakie ja wczoraj męki przechodziłam z imagem :mad::angryy:

A zdjęcia podwodniackie bombowe :loveu:
Pzdr