Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']Asia nie martw sie nie zapomnialam aparatu :) ale mam wrazenie ze mam do wstawienia zdjecia z Wenezueli (bo chyba w koncu ich nie wstawilam?:roll: u Ciebie), Egiptu, Litwy i teraz jeszcze bedzie Berlin.. no i jeszcze Anatka kiedy ja to wszystko obrobie :roll:

Ja czekam cierpliwie. Czy wstawisz je u mnie czy u siebie - nieważne. Juz się cieszę na myśl, że sobie pooglądam fotki...
Pzdr.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak mi sie uda to jeszcze bede miala cos bardzo egzotycznego.. Hong Kong... moj brat byl 2 tyg na poczatku sierpnia..ale to musze plytke kupic i zdjecia zgrac.. a jest ich ok 4000, wiec tez jest z czego wybierac.. ciekawe czy do konca roku sie wyrobie z tymi zdjeciami :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witamy my tu pierwszy raz i napewno nie ostatni;) swietne fotki:loveu: :loveu:

piekny pies :loveu: :loveu:

Witamy, dziekujemy za wizyte, cieszymy sie, ze Ci sie podobalo i zapraszamy ponownie:cool3:

Posted

[quote name='Taishi']
http://img505.imageshack.us/img505/8374/20712305es4.jpg

oo takie niedzwiedzie zdjecia lubie najbardziej:loveu:

a mopsik.. haha :) pamietam jak je robilas :)

[quote name='lady_m']Tak sobie wpdalam, przegladam, zagladam na poprzednia strone a tam... zima... Az chlodem powialo :lol:

Pozdrawiam:loveu:
oo witam :)))
nie tesknice z Oshi troche za prawdziwa zima?:roll: My z Anatka czekamy na prawdziwa zime.. oby w tym roku dopisala, bo rok temu sie nie postarala:shake:

Posted

lady_m napisał(a):
Tak tesknimy troszke za prawdziwa zima... Rudzielec tak lubi biegac po sniegu...

chyba wszystkie rudzielce tak maja :evil_lol:

Matusz napisał(a):
ale zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i pewnie bedzie jeszcze wiele :multi:
Marta sie wspaniale spisuje :multi:

ja za to bylam dzis w kilku Berlinskich muzeach i odwiedzilam m.in Nefretete.. karta pamieci mi sie powoli konczy.. a jeszcze trzeba wpasc do zoo, muzeum techniki, salonu ferrari, itd :cool3:

Posted

oj Daria, kto jedzie na taki wyjazd z jedną kartą ;), zgraj u brata na kompa, wypal płytkę, wykasuj z karty i masz znowu dużo miejsca...nie wykręcisz się, że nie zrobiłaś zdjęć bo się nie zmieściły na karcie ;)

a ja się właśnie średnio spisuję bo jakoś mało mi sie tych zdjęć uzbierało...

Posted

nie chce Cie martwic, ale nie wzielam kabelka.. a brat nie ma czytnika kart, do ktorego pasuje moja karta.. ale on ma 2 aparaty.. wiec jakos sobie moze poradze w razie czego :lol:

i tak musze kupic plyte, zeby nagrac hong kong :cool3:

ps mam ponad 500 zdjec z berlina jak na razie..

Posted

Anatka tym razem zostala w wwie.. chyba nie pozwoliliby jej ogladac Nefretete:diabloti:.. moze next time przyjedzie ze mna.. najpierw ja musze zwiedzic berlin, w ktorym jestem chyba 2 raz w zyciu (pierwszy byl jak mialam jakies 6 lat i pamietam tylko lalkii barbie:evil_lol:)