Agappe Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 a Imageshack nadal nie działa :shake: obrobiłam wszystkie zdjęcia z Egiptu i nie mam ich jak wstawić :shake: Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Taishi napisał(a):w ekwipunku jest łatwiej, uwierz mi...zrobiłam papiery advanced open water diver rok temu (wraki, głębinowe itd) w podróży poślubnej i teraz taka mała niespodzianka...nie umiem pływać :) A to mnie zastrzeliłaś teraz:lol:! http://img222.imageshack.us/img222/5232/a11xc1.jpg Afera za oknem?;) Quote
Taishi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 swojej instruktorce przyznałam się po 3 dniach :) tzn. nie pływam a utrzymuję się na wodzie ( raczej krótko) z głową nad wodą i staram się poruszać stylem przez moją rodzinę nazwanym "żabką turystyczną" - i do tej pory tylko w basenie, 2 lata temu na Malcie bałam się włożyć łebek pod wodę z maską....:oops: Daria, więcej zdjęć, wiem, że masz! :) Quote
Agappe Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 mam, mam.. obrobiłam jeszcze 41 zdjeć z Egiptu.. ale imageshack nie chce mi wgrać rzadnego zdjęcia:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Znam to, dlatego przeszłam na photobucket - i nie ma problemów :) Samo wklejanie też jest sprawniejsze, polecam. Quote
Marta_Ares Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 te zdjecia pod woda- BAJKA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 straciłam cierpliwość do imageshacku i za poradą jamnicze przeniosłam się do photobucket.. tak więcej dalej lece ze zdjęciami spod wody ;) rybka Agappe:cool3: śmieszny straszny stwór:diabloti: Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Marta_Ares napisał(a):te zdjecia pod woda- BAJKA :loveu: :loveu: :loveu: dziękuję :) a nad wodą taki widok.. ktoś nie zauważył rafy. wyspa Tiran, na której znajduje się baza wojskowa USA i wracamy pod wodę Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ostatnia partyjka zdjęć spod wody Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 i ostatnia majowa partyjke piekne skarpeteczki ;) sępy Quote
panienkabubu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 achhhhhhhhh pięknie tu :loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 panienkabubu napisał(a):achhhhhhhhh pięknie tu :loveu::loveu::loveu: dziękujemy :oops: jak przeskoczymy na nową stronę wstawie kolejne zdjęcia ;) Quote
Taishi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 oj Daria...kusisz tą rafą...a w ciąży nurkować nie wolno....buuu a tak bym chciała...:cry: Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Taishi napisał(a):oj Daria...kusisz tą rafą...a w ciąży nurkować nie wolno....buuu a tak bym chciała...:cry: co więcej przez najbliższy rok jak nie dłużej również nic z Twojego nurkowania raczej nie wyjdzie:shake: no ale są sprawy ważne i ważniejsze..:cool3: przeszliśmy na kolejną stronę, więc moge dalej zdjęcia wstawiać ;) kolejny wraczek jaaaade.. ... zjechałam ;) Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No to ja pomagam z następną stroną :) Ech, marzenie ściętej głowy, ale przynajmniej zdjecia mogę sobie pooglądać http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/101.jpg Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 sposób na upał.. był wenezuelski piesek, teraz jest egipski wejście na "Old Market" - wielki bazar różne przyprawy Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a w tym Old Markecie był fajny zegarek, który pokazywał.. po plaży na wielbłądzie też można było sobie pojeździć takie wielkie coś plyneło wzdłuż brzegu Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 i troche akicich zdjęć czerwiec 2007 Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a tymczasem śmigam do nauki..:oops: Quote
Taishi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wielkie dzięki Daria za przypomnienie... a co do jazdy na czymkolwiek żywym po plaży za granicą...hm...w teorii super, w praktyce, chyba na Krecie (miałam 14-15lat) wzięłam sobie takiego konisia, pan sprawdził czy umiem jeździć, okazało się, że umiem :) i pozwolił mi zabrać zwierzę na godzinę... oj biedna moja matula....przerażona goniła mnie na piechotę po plaży...a ja sobie wymyśliłam taki galop brzegiem morza...tyle, że koń za cholere nie chciał wleźć do wody...za to galopował bardzo konkretnie...tyle, że im dalej od wody tym lepiej....i tak przegalopowaliśmy sobie po wszystkich ręcznikach....leżakach.... itp...a za mną biegła rodzicielka krzycząc w biegu do wszystkich "sorry"...po 40 min zwątpiła, wracałam z nią do stajni na piechotę. Po wszystim powiedziałam właścicielowi, że konik dosyć konkretnie pokazuje swoje zdanie...i co się okazało " ojojoj zapomniałem paniom powiedzieć...on się boi wody " :mad::evil_lol: Quote
Taishi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Agappe napisał(a):i troche akicich zdjęć czerwiec 2007 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/a17.jpg jaki cudny Fumiszon :loveu: Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Taishi napisał(a):wielkie dzięki Daria za przypomnienie... a co do jazdy na czymkolwiek żywym po plaży za granicą...hm...w teorii super, w praktyce, chyba na Krecie (miałam 14-15lat) wzięłam sobie takiego konisia, pan sprawdził czy umiem jeździć, okazało się, że umiem :) i pozwolił mi zabrać zwierzę na godzinę... oj biedna moja matula....przerażona goniła mnie na piechotę po plaży...a ja sobie wymyśliłam taki galop brzegiem morza...tyle, że koń za cholere nie chciał wleźć do wody...za to galopował bardzo konkretnie...tyle, że im dalej od wody tym lepiej....i tak przegalopowaliśmy sobie po wszystkich ręcznikach....leżakach.... itp...a za mną biegła rodzicielka krzycząc w biegu do wszystkich "sorry"...po 40 min zwątpiła, wracałam z nią do stajni na piechotę. Po wszystim powiedziałam właścicielowi, że konik dosyć konkretnie pokazuje swoje zdanie...i co się okazało " ojojoj zapomniałem paniom powiedzieć...on się boi wody " :mad::evil_lol: Dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/a17.jpg aaaaa jaki uroczy :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts