Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cd 19.02.2006 - Klubowa Wystawa Nowy Dwór Mazowiecki

Konkurencje Hodowlane
- Najlepsza hodowla - hodowla Yamamoto - 1 miejsce w rasie, 3 miejsce na wystawie

- Najlepsza suka hodowlana - Yumenoshima No GYOHIME GO - 1 miejsce w rasie, 2 miejsce na wystawie

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

22.07.2006 - Międzynarodowa Wystawa Oberwart (Austria) - oc.doskonała, lokata I / 2, CAC, CACIB (4), Zw.Rasy (10)

dodatkowo Anata i Bimbo na tej wystawie występowali w konkurencji najlepsza para hodowlana i zajęli 2 miejsce w skali wystawy, ale niestety nie mam żadnych zdjęć :shake:

23.07.2006 - Międzynarodowa Wystawa Szobathely (Węgry) - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB (3), Zw.Rasy (7)

i tym samym skończyła Interchampionat

cdn

Posted

słodki Bimbonik

i jeszcze konkurencja nalepsza para hodowlana.. ale tym razem niestety nic sie nie udało zawojować:shake:

na dziś chyba wystarczy ;) czas spać

Posted

kilka zdjęć z wyprawy na Węgry :cool3:

tak dzieci jechały w pierwszą stronę

zameczek w miejscowości, w której mieszkałyśmy + pupa Bimbonka

w parku przy zamku

a tak dzieci wracały do Polski:loveu:

Posted

a teraz wracajmy do warszawy..
troche mojej najbliżeszj okolicy - wieś w środku miasta

na dole nie ma bieżącej wody, są kury, koguty, pola uprawne, traktory, a na górze po drugiej stronie tych bloków biegnie jedyna linia warszawskiego metra, najdłuższa ulica w warszawie, jest również pętla autobusowa, tramwajowa i na nogach można dojść do jednego z największych centrów handlowych w warszawie - galeria mokotów - nie ma to jak skrajności..:lol:

Posted

księżyc w środku dnia

jeszcze odrobine sąsiedztwa:cool3:

z kolejnym kolegą :loveu:

wszystkie zdjęcia wstawione dziś pochodzą z drugiej połoy roku 2006

Posted

to tak, żeby jeszcze skończyć z 2006 rokiem dwie wystawy

5.08.2006 - Międzynarodowa Wystawa Wilno (Litwa) - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB(2), Zw.Rasy(5), BOG IV

9.11.2006 - Światowa Wystawa Poznań - oc.doskonała, lokata I / 9, CWC, CACIB, Zw.Polski 2006, Zw.Świata 2006 (29)

no to dobranoc :cool3:

Posted

Co do fotek.
- widziałam siebie
- widziałam Felkę i Farika na I miejscu na podium
- widziałam Agappe w butach na obcasach
- no i pieknego owczarka środkowoazjatyckiego. Czy on jest wystawiany? Jakie sa jego dalsze losy?
Pzdr.

Posted

Ale Nutka wyrosła!! nogi ma dłuuuugie i czerowna jest jak cegła! przepiękna! :) Wcale się nie dziwie, że zbiera tyle nagród! należy jej się :)
te zdjęcia z umorusanym psem to z kądś znam..taaa :)
ciekawe czy ona jeszcze pamięta Burasa..mieszka koło nas akita i on jest zawsze ciężko zdziwiony, że to nie Anata :) beedny :)
Co do mieszkania na wsi w mieście to też tak mam teraz..do centrum handlowego mam dalej niż Ty..ale mam pole, traktory, ziemniaki, metro i al. KEN :) no i las :)
Życzymy z Burkiem dalszych sukcesów! :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do fotek.
- widziałam siebie
- widziałam Felkę i Farika na I miejscu na podium
- widziałam Agappe w butach na obcasach
- no i pieknego owczarka środkowoazjatyckiego. Czy on jest wystawiany? Jakie sa jego dalsze losy?
Pzdr.

hahah no tak nie często mi się zdarza chodzić w butach na obcasie :cool3:
Bandziorek został sprowadzony z Holandii.. namawiałam właściciela na wystawy, ale właścicielowi nie bardzo się chciało, a potem psiak zachorował.. po chemioterapi i innych takich na szczescie mu przyszło i jest cały i zdrowy :)) ale, że choroba przyszła w okresie szczenięcym nie rozrósł się tak jak powinien - jest doś drobny i dość wąski jak na owczarka środkowoazjatyckiego..
ale na mój widok zawcze się Bandziorek cieszy.. i jak kiedyś podał mi łapę na przywitanie to myslałam, że mi ją złamie:evil_lol:

[quote name='Paula&Burek']Ale Nutka wyrosła!! nogi ma dłuuuugie i czerowna jest jak cegła! przepiękna! :) Wcale się nie dziwie, że zbiera tyle nagród! należy jej się :)
te zdjęcia z umorusanym psem to z kądś znam..taaa :)
ciekawe czy ona jeszcze pamięta Burasa..mieszka koło nas akita i on jest zawsze ciężko zdziwiony, że to nie Anata :) beedny :)
Co do mieszkania na wsi w mieście to też tak mam teraz..do centrum handlowego mam dalej niż Ty..ale mam pole, traktory, ziemniaki, metro i al. KEN :) no i las :)
Życzymy z Burkiem dalszych sukcesów! :)

oooo witam!!!!!! :multi::multi:

taaaa padlinka była super:diabloti:
czerwona jak cegła to Anatka jednak nie jest :cool3: [SIZE="1"](zdjęcie z profilu jest lekko podkolorowane :lol:)
NA pewno pamięta Burka!!!tylko gdyby go zobaczyła po takim czasie rozłąki to pewnie musiałaby Mu przypomnieć kto tu rządzi :diabloti::diabloti: Akitki tak mają :))

a ten Wasz akitowy sąsiad to chyba samiec?:roll: - w zasadzie spotkałam 2 panów w Waszej okolicy

Wy macie jedną przewagę w okolicy - las

Posted

a teraz troche zimowo
styczeń 2007

jeszcze kilku Anatowych kolegów:lol: (imion rodowodowych afgana i wilczarza niestety nie znam, ale oba psiaki są mocno utytuowane)

Posted

Taaak..duuuuuży chłopiec koło nas mieszka. ładny :) ale wiesz jak to z Burkiem..biegnie bo widzi, że akita..a potem staje jak wryty i patrzy na mnie jak by mówił "znowu nie Anata. Wez cos z tym zrob."
przeciez on jest zakrecony i nie ma czasu pamietac, ze to na pewno nie Nutka :)
Fajniejsze są pola pod lasem..bo w lesie jest się niestety w czym wytarzać ;p
ja myślę, że on by mu szybko i bezboleśnie wytłumaczyła, że rządzi. Przecież ten mój to jest tchórz pierwszej klasy. nawet nie pomyśli, żeby podskoczyć :lol:

Posted

a nadal zakopuje cytryne w dywanie? :evil_lol:
oo tarzanie przejął od Anaty? :evil_lol:

to chyba terzeba dzieci umówić na randkę:lol:, ale to po moim powrocie - jutro jade do Berlina do brata

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miłego wyjazdu i pobytu.

APARATU NIE ZAPOMNIJ!!!
pzdr.

Asia nie martw sie nie zapomnialam aparatu :) ale mam wrazenie ze mam do wstawienia zdjecia z Wenezueli (bo chyba w koncu ich nie wstawilam?:roll: u Ciebie), Egiptu, Litwy i teraz jeszcze bedzie Berlin.. no i jeszcze Anatka kiedy ja to wszystko obrobie :roll:

Paula&Burek napisał(a):
odpoczywaj ;) jak wrócisz to się odezwij :evil_lol:

oj wypoczac to mi chyba brat za bardzo nie da :cool3:

Dominika1987 napisał(a):
Achhhh...jestem po prostu zauroczona tą przepiękną rasą!
Czasami na krakowskich Plantach spotykam dwie spacerujące akity :cool3: to są dopiero widoki.
Agappe - miłego wypoczynku :D

Witam :) ciesze sie ze Ci sie podobaja kitki :) a jakie to dwie akity spaceruja po Krakowie?? (plec + kolor, bo pewnie imion rodowodowych nie znasz:roll:)

Posted

Witam serdecznie :))
chociaz przez najblizsze dni nie bedzie nowych zdjec z mojej strony:shake::oops:

ale za to wczoraj zwiedzalam odrobine Berlin i zrobilam ok 200 zdjec.. bedzie z czego wybierac po tyg podbytu :lol: