Agappe Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 i troche życia z miasta zwróćcie uwagę na to z czego są rusztowania.. potem będą zbliżenia a tymczasem wracam do nauki :shake: Quote
pusia2405 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nocne zdjęcia są niesamowite, jak namalowane:roll:. Ucz się, ucz;). Dobrze, że ja już dawno mam to za sobą:lol:. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pocztówka... http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg Pzdr. Quote
Taishi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 rusztowania z najlepszego, bardzo wytrzymałego "tworzywa" -z bambusa :) miom wszystko wyglądają jakoś tak egzotycznie i mało stabilnie ;) Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Faktycznie dożo i za dużych budynków http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg Quote
Agappe Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Pocztówka... http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg Pzdr. no cóż braciszek ma lepszy aparat i zamilowanie do robiena zdjęć (co chyba u nas rodzinne).. co wyjdzie na kilku innych zdjęciach :loveu: [quote name='Taishi']rusztowania z najlepszego, bardzo wytrzymałego "tworzywa" -z bambusa :) miom wszystko wyglądają jakoś tak egzotycznie i mało stabilnie ;) Marta najlepsze jest to, że oni robia tak budynki, które mają np 60 pięter :-o [quote name='pusia2405']Nocne zdjęcia są niesamowite, jak namalowane:roll:. Ucz się, ucz;). Dobrze, że ja już dawno mam to za sobą:lol:. uczyłam się dziś z koleżanką i najczęściej powtarzane przez nia słowo = masakra:shake: kampania wrześniowa jest wspaniała:shake: [quote name='jamnicze']Faktycznie dożo i za dużych budynków http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg mają mało miejsca to muszą sobie jakoś radzić :roll: Quote
Agappe Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 kilka kolejnych zdjęć no i bambusowe rusztowania Quote
Agappe Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 troche tłoczno trzeba ludzi uświadomić, ze ruch jest angielski.. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wiedziałam, że bambus jest silny, mocny i baaaardzo elastyczny (wędki!), ale nie wiedziałam, że aż tak...:crazyeye: Pzdr. Quote
bety Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Hong Kong nocą wygląda pięknie ale w dzień.......gdzieś ten czar prysł. :roll: Nawet bym powiedziała "piękność nocy postrach dnia" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
lady_m Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Na to bambusowe rusztowanie to bym jednak nie weszla :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wygląda na to, że obok pięknych biurowców, poobdzierane wielkie bloczyska stoją z praniem za oknem... Quote
panienkabubu Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jestem w szoku z tymi zdjęciami :mdleje: Bambusowe rusztowania + widoki tłumów na ulicach + wysokie budynki = nigdy tam nie pojadę :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Jestem w szoku z tymi zdjęciami :mdleje: Bambusowe rusztowania + widoki tłumów na ulicach + wysokie budynki = nigdy tam nie pojadę :cool3: Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek... Agappe - to może nie wstawiaj więcej fotek z Hong Kongu, co? Żartuję, oczywiście, wstawiaj, wstawiaj, coby się niektórzy umocnili w swojej decyzji!:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Wiedziałam, że bambus jest silny, mocny i baaaardzo elastyczny (wędki!), ale nie wiedziałam, że aż tak...:crazyeye: Pzdr. wiele rzeczy człowiek może się nauczyć zupełnie przypadkowo:evil_lol: mimo to nie odważyłabym się wejść na takie rusztowania.. bety napisał(a):Hong Kong nocą wygląda pięknie ale w dzień.......gdzieś ten czar prysł. :roll: Nawet bym powiedziała "piękność nocy postrach dnia" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr oj zgadzam się.. niektóre budynki po prostu straszą!!! lady_m napisał(a):Na to bambusowe rusztowanie to bym jednak nie weszla :evil_lol: mam to samo zdanie:cool3: pusia2405 napisał(a):Wygląda na to, że obok pięknych biurowców, poobdzierane wielkie bloczyska stoją z praniem za oknem... dzielnice z tego co widziałam na zdjęciach są względnie porozdzielane - w sensie, że w jednej są biurowce a w drugiej takie paskudne bloki mieszkalne.. panienkabubu napisał(a):Jestem w szoku z tymi zdjęciami :mdleje: Bambusowe rusztowania + widoki tłumów na ulicach + wysokie budynki = nigdy tam nie pojadę :cool3: a ja bym pojechała, ale nie na dłużej niż tyg ;) Asiaczek napisał(a):Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek... Agappe - to może nie wstawiaj więcej fotek z Hong Kongu, co? Żartuję, oczywiście, wstawiaj, wstawiaj, coby się niektórzy umocnili w swojej decyzji!:evil_lol: Pzdr. haha.. Hong Kong jest pewnym orientem myśle, że dla większości z nas, stąd jeszcze troche zdjęć powstawiam.. tylko chwilowo uczę się i romansuje, więc czas na dogo ograniczony.. co chyba widać po mojej ostatniej aktywności:oops: Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek... Agappe - to może nie wstawiaj więcej fotek z Hong Kongu, co? Żartuję, oczywiście, wstawiaj, wstawiaj, coby się niektórzy umocnili w swojej decyzji!:evil_lol: Pzdr. Hahaha :evil_lol: Dokładnie!:loveu: [quote name='Agappe']a ja bym pojechała, ale nie na dłużej niż tyg ;) Ja mam wrażenie, że tam jest duszno z ilości budynków i ludzi. Lubię przestrzeń ;) haha.. Hong Kong jest pewnym orientem myśle, że dla większości z nas, stąd jeszcze troche zdjęć powstawiam.. tylko chwilowo uczę się i romansuje, więc czas na dogo ograniczony.. co chyba widać po mojej ostatniej aktywności:oops: No proszę proszę:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 W dobrej kolejności napisałaś... uczę sie i romansuję... BTW - będzie w W-wie w piątek? Pzdr. Quote
Agappe Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 panienkabubu napisał(a): Ja mam wrażenie, że tam jest duszno z ilości budynków i ludzi. Lubię przestrzeń ;) No proszę proszę:cool3: w Hong Kongu jest wilgotoność ogromna.. wszyscy chodzą z parasolkami.. albo chronią przed deszczem albo przed słońcem.. strasznie dużo trzeba pić tam płynów.. a małe piwo 7 euro Asiaczek napisał(a):W dobrej kolejności napisałaś... uczę sie i romansuję... BTW - będzie w W-wie w piątek? Pzdr. w piątek o 10 mam egzamin:shake: a potem planuje romansowanie:lol: no chyba, że pogoda byłaby jakaś łądna to moglibyśmy wpaść na chwile po moim egzaminie.. o której bobaski?? Quote
Agappe Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Hong Kong cd. autobus na drugim planie własnie zjeżdża z autostrady nawet tam są bezdomni.. Quote
Agappe Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 ogromny prześwit miedzy budynkami:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Agappe napisał(a): w piątek o 10 mam egzamin:shake: a potem planuje romansowanie:lol: no chyba, że pogoda byłaby jakaś łądna to moglibyśmy wpaść na chwile po moim egzaminie.. o której bobaski?? Na piątek zapowiadają całkiem ładną pogodę; przede wszystkim ma nie padać! A babaski sa na ringu 3, przed nami 29 psiaków: AA, AJ, AM. To może chociaz na babaski wpadniecie? Nie chcę nic mówić, ale może uda mi się dzisiaj upiec coś słodkiego... Juz nie wspomnę o tym, że miło będzie Cię zobaczyć!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Domek tymczasowy? http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/130-1.jpg To jednak dobrzy ludzie tam mieszkają; o pieskach pamiętają... http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/136-1.jpg Jak w filmie SF http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/139-1.jpg Szczególnie to słowo "shopping" mnie zafrapowało... http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/140-1.jpg Pzdr. Quote
Agappe Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Na piątek zapowiadają całkiem ładną pogodę; przede wszystkim ma nie padać! A babaski sa na ringu 3, przed nami 29 psiaków: AA, AJ, AM. To może chociaz na babaski wpadniecie? Nie chcę nic mówić, ale może uda mi się dzisiaj upiec coś słodkiego... Juz nie wspomnę o tym, że miło będzie Cię zobaczyć!:lol: Pzdr. no to zobaczymy.. niczego nie moge obiecać..parking znowu 30zł?:roll: na razie koniec ze zdjeciami.. ide się uczyć.. może jeszcze wieczorkiem cos wstawie:roll: Quote
Recommended Posts