Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Pocztówka...
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg

Pzdr.
no cóż braciszek ma lepszy aparat i zamilowanie do robiena zdjęć (co chyba u nas rodzinne).. co wyjdzie na kilku innych zdjęciach :loveu:

[quote name='Taishi']rusztowania z najlepszego, bardzo wytrzymałego "tworzywa" -z bambusa :)
miom wszystko wyglądają jakoś tak egzotycznie i mało stabilnie ;)

Marta najlepsze jest to, że oni robia tak budynki, które mają np 60 pięter :-o

[quote name='pusia2405']Nocne zdjęcia są niesamowite, jak namalowane:roll:.

Ucz się, ucz;). Dobrze, że ja już dawno mam to za sobą:lol:.

uczyłam się dziś z koleżanką i najczęściej powtarzane przez nia słowo = masakra:shake: kampania wrześniowa jest wspaniała:shake:

[quote name='jamnicze']Faktycznie dożo i za dużych budynków
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/104-2.jpg
mają mało miejsca to muszą sobie jakoś radzić :roll:

Posted

Hong Kong nocą wygląda pięknie ale w dzień.......gdzieś ten czar prysł. :roll: Nawet bym powiedziała "piękność nocy postrach dnia" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jestem w szoku z tymi zdjęciami :mdleje:
Bambusowe rusztowania + widoki tłumów na ulicach + wysokie budynki = nigdy tam nie pojadę :cool3:

Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek...

Agappe - to może nie wstawiaj więcej fotek z Hong Kongu, co? Żartuję, oczywiście, wstawiaj, wstawiaj, coby się niektórzy umocnili w swojej decyzji!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiedziałam, że bambus jest silny, mocny i baaaardzo elastyczny (wędki!), ale nie wiedziałam, że aż tak...:crazyeye:
Pzdr.

wiele rzeczy człowiek może się nauczyć zupełnie przypadkowo:evil_lol:
mimo to nie odważyłabym się wejść na takie rusztowania..

bety napisał(a):
Hong Kong nocą wygląda pięknie ale w dzień.......gdzieś ten czar prysł. :roll: Nawet bym powiedziała "piękność nocy postrach dnia" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

oj zgadzam się.. niektóre budynki po prostu straszą!!!

lady_m napisał(a):
Na to bambusowe rusztowanie to bym jednak nie weszla :evil_lol:

mam to samo zdanie:cool3:

pusia2405 napisał(a):
Wygląda na to, że obok pięknych biurowców, poobdzierane wielkie bloczyska stoją z praniem za oknem...

dzielnice z tego co widziałam na zdjęciach są względnie porozdzielane - w sensie, że w jednej są biurowce a w drugiej takie paskudne bloki mieszkalne..

panienkabubu napisał(a):
Jestem w szoku z tymi zdjęciami :mdleje:
Bambusowe rusztowania + widoki tłumów na ulicach + wysokie budynki = nigdy tam nie pojadę :cool3:

a ja bym pojechała, ale nie na dłużej niż tyg ;)

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek...

Agappe - to może nie wstawiaj więcej fotek z Hong Kongu, co? Żartuję, oczywiście, wstawiaj, wstawiaj, coby się niektórzy umocnili w swojej decyzji!:evil_lol:
Pzdr.

haha.. Hong Kong jest pewnym orientem myśle, że dla większości z nas, stąd jeszcze troche zdjęć powstawiam.. tylko chwilowo uczę się i romansuje, więc czas na dogo ograniczony.. co chyba widać po mojej ostatniej aktywności:oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, ale super konkluzja z oglądania fotek...

Pzdr.

Hahaha :evil_lol:
Dokładnie!:loveu:

[quote name='Agappe']a ja bym pojechała, ale nie na dłużej niż tyg ;)

Ja mam wrażenie, że tam jest duszno z ilości budynków i ludzi. Lubię przestrzeń ;)

haha.. Hong Kong jest pewnym orientem myśle, że dla większości z nas, stąd jeszcze troche zdjęć powstawiam.. tylko chwilowo uczę się i romansuje, więc czas na dogo ograniczony.. co chyba widać po mojej ostatniej aktywności:oops:

No proszę proszę:cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ja mam wrażenie, że tam jest duszno z ilości budynków i ludzi. Lubię przestrzeń ;)

No proszę proszę:cool3:

w Hong Kongu jest wilgotoność ogromna.. wszyscy chodzą z parasolkami.. albo chronią przed deszczem albo przed słońcem.. strasznie dużo trzeba pić tam płynów.. a małe piwo 7 euro

Asiaczek napisał(a):
W dobrej kolejności napisałaś... uczę sie i romansuję...

BTW - będzie w W-wie w piątek?
Pzdr.

w piątek o 10 mam egzamin:shake: a potem planuje romansowanie:lol: no chyba, że pogoda byłaby jakaś łądna to moglibyśmy wpaść na chwile po moim egzaminie.. o której bobaski??

Posted

Agappe napisał(a):

w piątek o 10 mam egzamin:shake: a potem planuje romansowanie:lol: no chyba, że pogoda byłaby jakaś łądna to moglibyśmy wpaść na chwile po moim egzaminie.. o której bobaski??

Na piątek zapowiadają całkiem ładną pogodę; przede wszystkim ma nie padać!

A babaski sa na ringu 3, przed nami 29 psiaków: AA, AJ, AM. To może chociaz na babaski wpadniecie?
Nie chcę nic mówić, ale może uda mi się dzisiaj upiec coś słodkiego...
Juz nie wspomnę o tym, że miło będzie Cię zobaczyć!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na piątek zapowiadają całkiem ładną pogodę; przede wszystkim ma nie padać!

A babaski sa na ringu 3, przed nami 29 psiaków: AA, AJ, AM. To może chociaz na babaski wpadniecie?
Nie chcę nic mówić, ale może uda mi się dzisiaj upiec coś słodkiego...
Juz nie wspomnę o tym, że miło będzie Cię zobaczyć!:lol:
Pzdr.

no to zobaczymy.. niczego nie moge obiecać..parking znowu 30zł?:roll:

na razie koniec ze zdjeciami.. ide się uczyć.. może jeszcze wieczorkiem cos wstawie:roll: