xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a co do Pani Doktor, to bardzo miła, Oskarek dostał od niej nawet wyprawkę i dużo smakołyków :) i na czyszczenie ząbków się umówiliśmy:p aaa i zaszczepiony został! Quote
malagos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ależ to ładny jamnior, ten jamnior :-o :loveu: Quote
Edi100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 xmartix napisał(a):dziękuję, ale tej "kochanej" trza było nie pisać :oops: Oskar jest nieagresywny do innych piesków i kotków, no ale i tak pewnie dominować by chciał, do dzieci się nei nadaje, chyba że starszych, bo on nie lubi jak się go podnosi albo za "spód" łapie czy za pyszczek :) zobaczymy co będzie w nocy:evil_lol:zazwyczaj od 5 rano Azorek wyje, ciekawe co na to Oskar:cool3: Kochanej, kochanej! My to wiemy!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Edi100 napisał(a):Kochanej, kochanej! My to wiemy!:loveu: Właśnie :loveu::loveu::loveu: Bez Ciebie po Oskarku było by dziś troszke popiołu :roll: Quote
demi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='xmartix']bo on nie lubi jak się go podnosi albo za "spód" łapie czy za pyszczek :) ty to już musiałaś go obmacać z każdej strony, co:razz: Pewnie, że KOCHANEJ:loveu: Quote
xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hehe Oskarek płacze jak się go zostawia w kuchni i przedpokoju, za to Azorek przestał już, jak oddam dziś Bulisia d matki to będą mogły w końcy po całym mieszkaniu chodzić :loveu: Oskarowi się wkręciło, że Azorek to baba :crazyeye::lol: i muszę co chwilę go zdejmować z Azorka, biedny Azorek :lol: nie umie sobie z tym poradzić, tylko szyja mu wystaje z boku i patrzy na mnei błagalnym wzrokiem :lol: a Oskar tam jedzie swoje:lol::lol::lol: Quote
BIANKA1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Jamniki to dominanci . On w taki sposób okazuje Azorowi swoją wyższośc . Właśnie dlatego nie mógł być u mnie . Dominujący jamnik i Doberman . Kiepski układ :shake: Quote
xmartix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Azorek jest idealny by dać się zdominować no i idealny by być z innymi psami w domku...szkoda tylko, że nikt się po niego nie zgłasza... Oskarowi ogłoszenia porobię dopiero w nast tygodniu, jakby ktoś jakieś ogłoszenie mógł wcześniej zrobić to Oskarek byłby baaaardzo wdzięczny i cieszył by się Mały Czarny Nochalek :loveu: Quote
xmartix Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hej Kropko :) Oskarek czuje się w domu dt dobrze, nie pokazuje już tak często ząbków, jego Pani wczoraj do mnie dzwonila i dziekowala za opiekę. mówiła że nie dałaby radę bo kiedyś tam albo dopiero co złamała kręgosłup, a gdy była w szpitalu pieskiem miały opiekować się jej dzieci dorosłe, które chyba z 1 dziennie z nim wychodziły itd. Pani rozmawiała ze mną ze łzami w oczach. Mówiła, że właśnie po karetkę dzwoni, ale najpierw do opieki bo karetka po nią nie przyjedzie, bo coś tam, przerywa u mnie, więc nie zrozumiałam. w każdym razie Oskar drze sie przez balkon :cool3: i czuje sie dobrze, je, spi, macha ogonkiem :lol: smierdzi mu z pyska niemilosiernie ale we wt ma miec czyszone zeby, a za tydz ma wziac go jakas studentka na dt a tymczasem w tygodniu porobie mu ogloszenia Quote
BIANKA1 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wiem , że ma go wziąc studenka , która teraz nie może , bo jest na praktykach . Wraca ponoć 16sierpnia . No , ale żeby go właścicielka jeszcze tydzień nie przetrzymała tylko kazała uspić :shake: To juz lekka przesada . Dzieci dziećmi , ale chyba ma jakichś sasiadów czy znajomych :roll: On żyje tylko dzięki Xmatrix , bo zgodziła sie go przechować . Miałyśmy z doktor jeszcze obcje przemycenia go na boksach kliniki do niedzieli wieczór . I to wszystko . No , chyba żebym go tak trzymała w kanciapie jak Majkela przez tydzień :cool1: Quote
danka1234 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kolejny jamniś :shake: jak dobrze ze otrzymał pomoc:lol: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='BIANKA1'][...ciach...] Zaprowadziła go do staruszki , pies położył sie jej koło nóg i lizał jej stopy :-( Pani niewzruszona kazała go zabrac i uspic :angryy: Tylko wyć z rozpaczy nad takim postępowaniem [quote name='BIANKA1']Jamniki to dominanci . On w taki sposób okazuje Azorowi swoją wyższośc . Właśnie dlatego nie mógł być u mnie . Dominujący jamnik i Doberman . Kiepski układ :shake: Pare miesięcy temu na dogo była akcja odbierania Cyganowi w Żyrardowie deobeczki ze szczeniaczkami których tatuś to jamnik. To mieszanka wybuchowa. [quote name='xmartix'][...ciach...] Oskarowi ogłoszenia porobię dopiero w nast tygodniu, jakby ktoś jakieś ogłoszenie mógł wcześniej zrobić to Oskarek byłby baaaardzo wdzięczny i cieszył by się Mały Czarny Nochalek :loveu: Ja mu w takim razie mogę dzisiaj zrobić allegro, i świstaka. Jak tylko skoncze plakaciki dla psiaków robić. Jak dam rade to jeszcze go wsadzę na alegratke. Quote
xmartix Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dzięki, jak zrobisz to daj znać, i link na allegro z moim nr tel: 0668980123 :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Allegro dla Pana Jamnika. Wyróżnienie sponsoruje ciotka danka1234.:loveu: http://allegro.pl/item416574005_jamnik_oskar_zloty_wiek_zycia_czy_eutanazja_.html :loveu: Quote
xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 świetne to ogłoszenie na allegro;) ja zazwyczaj robię o wiele krótsze i konkrety same, ale może warto tak pisać, bo ludzie lubią jak coś ich wzrusza Dziękuję Isadoro7 :loveu: w imieniu Oskarka Oskar czuje się świetnie, śpi na fotelu :lol: zostawił już w spokoju Azorka :razz: Quote
BIANKA1 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Piękne allegro . Ja też bardzo dziękuję . Mam nadzieje , że Oskarek znajdzie super dom . On widzę ze zdjęć , świetnie sie trzyma . Nawet nie jest zapasiony jak to jamniki mają w zwyczaju . Jeszcze ma parę lat życia przed sobą . Quote
Tola Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Allegro piękne; mam nadzieję, ze jamniorek znajdzie równie piekny i kochany dom. Trzymam kciuki. Quote
danka1234 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nawed nie widac po nim ze ma 10 lat,dobrze wygląda. Quote
xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ma trochu pyszczek w siwe włoski, ale też tam ma nadal rude :p już mu zdjęcie robię pyszczka Quote
xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 to jego pyszczek: a tu sobie śpi na fotelu: Quote
Edi100 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 BIANKA1 napisał(a):Śliczna parówa :loveu: I Fotelowa:loveu: Quote
Recommended Posts