Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co do Pani Doktor, to bardzo miła, Oskarek dostał od niej nawet wyprawkę i dużo smakołyków :) i na czyszczenie ząbków się umówiliśmy:p aaa i zaszczepiony został!

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
dziękuję, ale tej "kochanej" trza było nie pisać :oops:
Oskar jest nieagresywny do innych piesków i kotków, no ale i tak pewnie dominować by chciał, do dzieci się nei nadaje, chyba że starszych, bo on nie lubi jak się go podnosi albo za "spód" łapie czy za pyszczek :)
zobaczymy co będzie w nocy:evil_lol:zazwyczaj od 5 rano Azorek wyje, ciekawe co na to Oskar:cool3:

Kochanej, kochanej! My to wiemy!:loveu:

Posted

[quote name='xmartix']bo on nie lubi jak się go podnosi albo za "spód" łapie czy za pyszczek :)

ty to już musiałaś go obmacać z każdej strony, co:razz:

Pewnie, że KOCHANEJ:loveu:

Posted

hehe Oskarek płacze jak się go zostawia w kuchni i przedpokoju, za to Azorek przestał już, jak oddam dziś Bulisia d matki to będą mogły w końcy po całym mieszkaniu chodzić :loveu:

Oskarowi się wkręciło, że Azorek to baba :crazyeye::lol: i muszę co chwilę go zdejmować z Azorka, biedny Azorek :lol: nie umie sobie z tym poradzić, tylko szyja mu wystaje z boku i patrzy na mnei błagalnym wzrokiem :lol: a Oskar tam jedzie swoje:lol::lol::lol:

Posted

Jamniki to dominanci . On w taki sposób okazuje Azorowi swoją wyższośc . Właśnie dlatego nie mógł być u mnie . Dominujący jamnik i Doberman . Kiepski układ :shake:

Posted

Azorek jest idealny by dać się zdominować no i idealny by być z innymi psami w domku...szkoda tylko, że nikt się po niego nie zgłasza...

Oskarowi ogłoszenia porobię dopiero w nast tygodniu, jakby ktoś jakieś ogłoszenie mógł wcześniej zrobić to Oskarek byłby baaaardzo wdzięczny i cieszył by się Mały Czarny Nochalek :loveu:

Posted

hej Kropko :)
Oskarek czuje się w domu dt dobrze, nie pokazuje już tak często ząbków, jego Pani wczoraj do mnie dzwonila i dziekowala za opiekę. mówiła że nie dałaby radę bo kiedyś tam albo dopiero co złamała kręgosłup, a gdy była w szpitalu pieskiem miały opiekować się jej dzieci dorosłe, które chyba z 1 dziennie z nim wychodziły itd. Pani rozmawiała ze mną ze łzami w oczach. Mówiła, że właśnie po karetkę dzwoni, ale najpierw do opieki bo karetka po nią nie przyjedzie, bo coś tam, przerywa u mnie, więc nie zrozumiałam.
w każdym razie Oskar drze sie przez balkon :cool3: i czuje sie dobrze, je, spi, macha ogonkiem :lol: smierdzi mu z pyska niemilosiernie ale we wt ma miec czyszone zeby,

a za tydz ma wziac go jakas studentka na dt a tymczasem w tygodniu porobie mu ogloszenia

Posted

Wiem , że ma go wziąc studenka , która teraz nie może , bo jest na praktykach . Wraca ponoć 16sierpnia . No , ale żeby go właścicielka jeszcze tydzień nie przetrzymała tylko kazała uspić :shake: To juz lekka przesada . Dzieci dziećmi , ale chyba ma jakichś sasiadów czy znajomych :roll: On żyje tylko dzięki Xmatrix , bo zgodziła sie go przechować . Miałyśmy z doktor jeszcze obcje przemycenia go na boksach kliniki do niedzieli wieczór . I to wszystko . No , chyba żebym go tak trzymała w kanciapie jak Majkela przez tydzień :cool1:

Posted

[quote name='BIANKA1'][...ciach...] Zaprowadziła go do staruszki , pies położył sie jej koło nóg i lizał jej stopy :-( Pani niewzruszona kazała go zabrac i uspic :angryy:

Tylko wyć z rozpaczy nad takim postępowaniem

[quote name='BIANKA1']Jamniki to dominanci . On w taki sposób okazuje Azorowi swoją wyższośc . Właśnie dlatego nie mógł być u mnie . Dominujący jamnik i Doberman . Kiepski układ :shake:

Pare miesięcy temu na dogo była akcja odbierania Cyganowi w Żyrardowie deobeczki ze szczeniaczkami których tatuś to jamnik. To mieszanka wybuchowa.

[quote name='xmartix'][...ciach...]
Oskarowi ogłoszenia porobię dopiero w nast tygodniu, jakby ktoś jakieś ogłoszenie mógł wcześniej zrobić to Oskarek byłby baaaardzo wdzięczny i cieszył by się Mały Czarny Nochalek :loveu:

Ja mu w takim razie mogę dzisiaj zrobić allegro, i świstaka. Jak tylko skoncze plakaciki dla psiaków robić. Jak dam rade to jeszcze go wsadzę na alegratke.

Posted

świetne to ogłoszenie na allegro;)
ja zazwyczaj robię o wiele krótsze i konkrety same, ale może warto tak pisać, bo ludzie lubią jak coś ich wzrusza
Dziękuję Isadoro7 :loveu: w imieniu Oskarka

Oskar czuje się świetnie, śpi na fotelu :lol: zostawił już w spokoju Azorka :razz:

Posted

Piękne allegro . Ja też bardzo dziękuję . Mam nadzieje , że Oskarek znajdzie super dom . On widzę ze zdjęć , świetnie sie trzyma . Nawet nie jest zapasiony jak to jamniki mają w zwyczaju . Jeszcze ma parę lat życia przed sobą .