xmartix Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 a podobno wszystko ok, jednak nikt nie dzwoni... :( Tereska obiecała zdjęcia przesłać w nast tyg zrobię więcej ogłoszeń:p Quote
Isadora7 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dobranoc Oskarku, czekam na zdjęcia aby allegro przebudować Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):Wiadomo coś Nie mam kontaktu z DT.:roll: Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):Ale jest bezpieczny! Taaaaaaaaak :lol: On jest u studentki weterynarii , która współpracuje z doktor co mi te bidy podrzuca :cool3: Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Uffff to super!!!! Trafił chłopak!!!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):Uffff to super!!!! Trafił chłopak!!!:loveu: Ale tylko na tymczas :cool3: Domek stały nadal potrzebny , Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A może się ten domek zdeesi????:cool3::cool3::cool3: Quote
xmartix Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 pisalam do Teresy w poprzednim tygodniu, zaraz znowu sie do niej odezwe :) Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 KATASTROFA!!!!!!!! WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO JAMNIKI TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!! ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!! JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!! ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!! RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!! NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758 Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Ale skubaniec ma wygody :loveu: On nie wyglada na 10 lat . Mordzia nie taka siwa jak na staruszka . Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No super jak sie ta aukcja skońćzy zrobie zn nowymi zdjęciami Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 dostałam takiego maila: Dobry wieczór. Chciałam zapytac, czy Jamniczek Pskar jest jeszcze w domu tymczasowym, czy nadal poszukujecie Państwo dla niego domu? Sama nie mogę go zabrac (mam 25m2 na 5tym piętrze w bloku) ale moja mama uwielbia jamniki (jej ulubiony typ psa: mały, niski, krzywe łapki:)) i chętnie poszukałabym dla Oskara nowego domu, a do tego czasu, zanim nie trafiłby do niego, mogłabym podjąc się adopcji wirtualnej. Serdecznie proszę o odpowiedź. Hanna ...... Quote
xmartix Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 i co mamy z tym zrobic? Oskar ma dt juz.. hmm moze sa inne jamniki potrzebujace dt? wirtualna adopcja co to jest? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic (szukanie domku przez neta tylko?) Quote
BIANKA1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 xmartix napisał(a):i co mamy z tym zrobic? Oskar ma dt juz.. hmm moze sa inne jamniki potrzebujace dt? wirtualna adopcja co to jest? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic (szukanie domku przez neta tylko?) Adopcja wirtualna to chyba sponsorowanie Oskarka . Trzeba sie dokładnie wypytac o co chodzi :roll: Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 BIANKA1 napisał(a):Adopcja wirtualna to chyba sponsorowanie Oskarka . Trzeba sie dokładnie wypytac o co chodzi :roll: Dokładnie tak. Wg mnie trzeba się z Panią skontatować. Nie należy milcząco zostawiać żadnych ofert pomocy. Pani napisała tak jak to widzi. Ale tez nie znaczy zę można znaleźć wyjście z sytuacji, które będzie sensowne a Pani zaspokoi chęć pomocy. Quote
Recommended Posts