Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KATASTROFA!!!!!!!!

WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO JAMNIKI TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!!

ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!!

JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!!

ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!!

RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!!

NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758

Posted

dostałam takiego maila:

Dobry wieczór. Chciałam zapytac, czy Jamniczek Pskar jest jeszcze w domu tymczasowym, czy nadal poszukujecie Państwo dla niego domu? Sama nie mogę go zabrac (mam 25m2 na 5tym piętrze w bloku) ale moja mama uwielbia jamniki (jej ulubiony typ psa: mały, niski, krzywe łapki:)) i chętnie poszukałabym dla Oskara nowego domu, a do tego czasu, zanim nie trafiłby do niego, mogłabym podjąc się adopcji wirtualnej. Serdecznie proszę o odpowiedź. Hanna ......

Posted

i co mamy z tym zrobic?
Oskar ma dt juz.. hmm
moze sa inne jamniki potrzebujace dt?
wirtualna adopcja co to jest? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic (szukanie domku przez neta tylko?)

Posted

xmartix napisał(a):
i co mamy z tym zrobic?
Oskar ma dt juz.. hmm
moze sa inne jamniki potrzebujace dt?
wirtualna adopcja co to jest? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic (szukanie domku przez neta tylko?)

Adopcja wirtualna to chyba sponsorowanie Oskarka . Trzeba sie dokładnie wypytac o co chodzi :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Adopcja wirtualna to chyba sponsorowanie Oskarka . Trzeba sie dokładnie wypytac o co chodzi :roll:

Dokładnie tak. Wg mnie trzeba się z Panią skontatować. Nie należy milcząco zostawiać żadnych ofert pomocy. Pani napisała tak jak to widzi. Ale tez nie znaczy zę można znaleźć wyjście z sytuacji, które będzie sensowne a Pani zaspokoi chęć pomocy.