xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a tu inne zdjęcia Oskarka a tu w windzie (trochę za ciemne te zdjęcia): Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Banerek dla Pana Jamnika Oskara podlinkowany :cool1: Quote
xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no, pycholek ma fajowy, hehe, takie oczka okrągłe, ładny jest :razz: a jaki milusiński, mogę go już całować w nochal, bo wcześniej nie mogłam, zęby pokzaywał, ale :evil_lol: urok ciotki:evil_lol: i już chodzi za mną po domu krok w krok:diabloti: Quote
Edi100 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 xmartix napisał(a):no, pycholek ma fajowy, hehe, takie oczka okrągłe, ładny jest :razz: a jaki milusiński, mogę go już całować w nochal, bo wcześniej nie mogłam, zęby pokzaywał, ale :evil_lol: urok ciotki:evil_lol: i już chodzi za mną po domu krok w krok:diabloti: Jak wszystkie:loveu::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Dziękujemy za banerek . Widze że jamniorek sie oswaja . Ech ,te jamniki :evil_lol:Zawsze podziwiałam ich hart ducha przy nikłej posturze :lol: Quote
Isadora7 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dziękujemy za banerek . Widze że jamniorek sie oswaja . Ech ,te jamniki :evil_lol:Zawsze podziwiałam ich hart ducha przy nikłej posturze :lol: Zgadza się, jakbyś poznała to moje całe 4 kilo jamnika z avatarka to hartu ducha tam na tysiące ton. Podratowałam na ile sie dało to zdjęcie patrzącego w górę Oskara i wymieniłam na aukcji miniaturkę. To spojrzenie może zaczaruje i ośmieli obserwatorów jakich ma. Quote
xmartix Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 pewnie, dzieki Isadoro! ja nie moge wiecej niz jeden banerej wkleic, czemu?:-( Quote
danka1234 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Oskarek ma takie maslane ślepia ze musi kogos oczarować. Quote
kikou Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ale historia..... co sie dzieje z człowieczeństwem, czy ci ludzie powariowali? Quote
Talcott Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 "Ludzie" jacy "Ludzie":mad::mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Talcott napisał(a):"Ludzie" jacy "Ludzie":mad::mad::mad::mad: Słuszna uwaga ciotko Talcott. Oni tylko przybrali ludzką skórę. Quote
Talcott Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Też nie do końca.. Spójrz na te ryła - wyprane z wszelkiej refleksji - łeeeee:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Isadora7 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Talcott napisał(a):Też nie do końca.. Spójrz na te ryła - wyprane z wszelkiej refleksji - łeeeee:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: No i zgasto jest taki naciągnięty kostium. Jak zakładasz maskę teatralną tez się ryło na niej nie da zmienić. Bo to tylko maska, sztuczna skóra. Quote
xmartix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Parówczak miał czyszczone ząbki:evil_lol: trochę mu się ruszały, ale Pani Doktor postanowiła nie wyrywać. Biedaczek nie dał się podnieść (standard) i chciał zwiewać z lecznicy gdzie pieprz rośnie. To się z nami naszarpał, 4 osoby trzymały go żeby założyć kaganiec żeby dać znieczulenie:shake: masakra, aż mu się na oczku krwiak zrobił.. właśnie ta historia z tym krwiakiem jest dziwna (w domu to już dawał się macać po zębach i w ogóle:evil_lol:, i na oczka mu patrzyłam i nic nie było, a potem u weta nagle dostał tego krwiaczka a ja nie kojarzę żeby on się w którymś momencie walnął, może z nerwów mu się tak stało czy coś i dochodzi do tego telefon od Oskarka właścicielki do mnie w którym mówi, że często mu oczka łzawią i trzeba przecierać rumiankiem, dziwne to dla mnei bo wytłumaczyć nie umiem, bo nie jestem wetem...) wracając do czyszczenia ząbków.. ma białe :razz: i pachnie, w windzie można spokojnie jeździć, nikt nie wysiada:diabloti: taki osowiały się trochę zrobił, ale był zmęczony i zestresowany, rano na spacerku tez taki był, no ale może mu przejdzie jak się wyśpi.. wczoraj wieczorem to dawał mi brać się na ręce i przenosić z fotela na łóżko :evil_lol: wygodniś mały!;) zaraz wrzucę zdjęcia Quote
xmartix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Oskar pod biurkiem z kompem: w drodze do weta na czyszczenie ząbków: Oskarek śpi: już po: Quote
BIANKA1 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Panikarz mały . Moze mu sie tem krwiak w oku zrobił ze stresu . Z cisnienia i wysiłku pękło naczynko w oku . To wsiorbie sie za pare dni . Mały przyjemniaczek :lol: Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mój poprzedni jamniś jak szedł do weta to musiałam wcześniej zamawiać grupę antyterrorytyczną. Pamiętam jak po jednej z wizyt gdy wyszłam z nim z gabinetu to wszystkim szczęka opadłą. Niespodziewali się ze tyle głosu wydobywa się z 4 kilogramów kudłatego jamnika. Rambo za to nawet nie piśnie u weta. Z tym zę jak idziemy to doskonale wie gdzie. I muszę nieść go na rekach bo nie chce iść. Uwielbia mieć weflon. Ponieważ ma padaczkę, w okresie wzmozonych ataków nosi weflon. Komedia jest, bo każdej napotkanej osobie pokazuje co ma na łapce, wygląda na to ze jest dumny z takiego "gadżetu". Quote
xmartix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Isadora7 napisał(a):Mój poprzedni jamniś jak szedł do weta to musiałam wcześniej zamawiać grupę antyterrorytyczną. Pamiętam jak po jednej z wizyt gdy wyszłam z nim z gabinetu to wszystkim szczęka opadłą. Niespodziewali się ze tyle głosu wydobywa się z 4 kilogramów kudłatego jamnika. Rambo za to nawet nie piśnie u weta. Z tym zę jak idziemy to doskonale wie gdzie. I muszę nieść go na rekach bo nie chce iść. Uwielbia mieć weflon. Ponieważ ma padaczkę, w okresie wzmozonych ataków nosi weflon. Komedia jest, bo każdej napotkanej osobie pokazuje co ma na łapce, wygląda na to ze jest dumny z takiego "gadżetu". hehehhheehhe ale fajny jamniś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 To Oskarek miał dzisiaj niezbyt przyjemny dzień a taki zadowolony w windzie nie wiedział co go czeka. Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Xmatrix , czy kontaktowała sie już z Toba dziewczyna , która ma przejac Oskara ? Czy jestes z nimi w kontakcie , czy to ja mam pilnowac , coby Oskar został od Ciebie przejęty na następny tymczas ? Quote
Recommended Posts