Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, pycholek ma fajowy, hehe, takie oczka okrągłe, ładny jest :razz: a jaki milusiński, mogę go już całować w nochal, bo wcześniej nie mogłam, zęby pokzaywał, ale :evil_lol: urok ciotki:evil_lol: i już chodzi za mną po domu krok w krok:diabloti:

Posted

xmartix napisał(a):
no, pycholek ma fajowy, hehe, takie oczka okrągłe, ładny jest :razz: a jaki milusiński, mogę go już całować w nochal, bo wcześniej nie mogłam, zęby pokzaywał, ale :evil_lol: urok ciotki:evil_lol: i już chodzi za mną po domu krok w krok:diabloti:

Jak wszystkie:loveu::evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dziękujemy za banerek . Widze że jamniorek sie oswaja . Ech ,te jamniki :evil_lol:Zawsze podziwiałam ich hart ducha przy nikłej posturze :lol:

Zgadza się, jakbyś poznała to moje całe 4 kilo jamnika z avatarka to hartu ducha tam na tysiące ton.

Podratowałam na ile sie dało to zdjęcie patrzącego w górę Oskara i wymieniłam na aukcji miniaturkę. To spojrzenie może zaczaruje i ośmieli obserwatorów jakich ma.

Posted

Talcott napisał(a):
Też nie do końca.. Spójrz na te ryła - wyprane z wszelkiej refleksji - łeeeee:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

No i zgasto jest taki naciągnięty kostium. Jak zakładasz maskę teatralną tez się ryło na niej nie da zmienić. Bo to tylko maska, sztuczna skóra.

Posted

Parówczak miał czyszczone ząbki:evil_lol: trochę mu się ruszały, ale Pani Doktor postanowiła nie wyrywać. Biedaczek nie dał się podnieść (standard) i chciał zwiewać z lecznicy gdzie pieprz rośnie. To się z nami naszarpał, 4 osoby trzymały go żeby założyć kaganiec żeby dać znieczulenie:shake: masakra, aż mu się na oczku krwiak zrobił.. właśnie ta historia z tym krwiakiem jest dziwna (w domu to już dawał się macać po zębach i w ogóle:evil_lol:, i na oczka mu patrzyłam i nic nie było, a potem u weta nagle dostał tego krwiaczka a ja nie kojarzę żeby on się w którymś momencie walnął, może z nerwów mu się tak stało czy coś i dochodzi do tego telefon od Oskarka właścicielki do mnie w którym mówi, że często mu oczka łzawią i trzeba przecierać rumiankiem, dziwne to dla mnei bo wytłumaczyć nie umiem, bo nie jestem wetem...)

wracając do czyszczenia ząbków.. ma białe :razz: i pachnie, w windzie można spokojnie jeździć, nikt nie wysiada:diabloti:

taki osowiały się trochę zrobił, ale był zmęczony i zestresowany, rano na spacerku tez taki był, no ale może mu przejdzie jak się wyśpi.. wczoraj wieczorem to dawał mi brać się na ręce i przenosić z fotela na łóżko :evil_lol: wygodniś mały!;)

zaraz wrzucę zdjęcia

Posted

Panikarz mały . Moze mu sie tem krwiak w oku zrobił ze stresu . Z cisnienia i wysiłku pękło naczynko w oku . To wsiorbie sie za pare dni . Mały przyjemniaczek :lol:

Posted

Mój poprzedni jamniś jak szedł do weta to musiałam wcześniej zamawiać grupę antyterrorytyczną. Pamiętam jak po jednej z wizyt gdy wyszłam z nim z gabinetu to wszystkim szczęka opadłą. Niespodziewali się ze tyle głosu wydobywa się z 4 kilogramów kudłatego jamnika. Rambo za to nawet nie piśnie u weta. Z tym zę jak idziemy to doskonale wie gdzie. I muszę nieść go na rekach bo nie chce iść. Uwielbia mieć weflon. Ponieważ ma padaczkę, w okresie wzmozonych ataków nosi weflon. Komedia jest, bo każdej napotkanej osobie pokazuje co ma na łapce, wygląda na to ze jest dumny z takiego "gadżetu".

Posted

Isadora7 napisał(a):
Mój poprzedni jamniś jak szedł do weta to musiałam wcześniej zamawiać grupę antyterrorytyczną. Pamiętam jak po jednej z wizyt gdy wyszłam z nim z gabinetu to wszystkim szczęka opadłą. Niespodziewali się ze tyle głosu wydobywa się z 4 kilogramów kudłatego jamnika. Rambo za to nawet nie piśnie u weta. Z tym zę jak idziemy to doskonale wie gdzie. I muszę nieść go na rekach bo nie chce iść. Uwielbia mieć weflon. Ponieważ ma padaczkę, w okresie wzmozonych ataków nosi weflon. Komedia jest, bo każdej napotkanej osobie pokazuje co ma na łapce, wygląda na to ze jest dumny z takiego "gadżetu".

hehehhheehhe ale fajny jamniś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Xmatrix , czy kontaktowała sie już z Toba dziewczyna , która ma przejac Oskara ? Czy jestes z nimi w kontakcie , czy to ja mam pilnowac , coby Oskar został od Ciebie przejęty na następny tymczas ?