xmartix Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ta osoba ze mną się nie kontaktowała, ale ma się skontaktować chyba w weekend. Jak coś to mam kontakt z p. weterynarz. musze w końcu wziąć się za ogłoszenia dla Oskara:oops: Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 xmartix napisał(a):ta osoba ze mną się nie kontaktowała, ale ma się skontaktować chyba w weekend. Jak coś to mam kontakt z p. weterynarz. musze w końcu wziąć się za ogłoszenia dla Oskara:oops: To dobrze :lol: Nie mogę skojarzyć , która to studentka ma go zabrac :cool3: To czekamy do soboty . Quote
xmartix Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 allegro już ma następne ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1611144_porzucony_oskar_czy_bedzie_juz_sam_do.html www.adopcje.org http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=16890 http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=29786 www.ojej.pl http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-porzucony-JAMNIK-Czy-zosta-sam-do-ko-ca-ycia-WROC-AW-W0QQAdIdZ68444951 Quote
xmartix Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 to chyba najważniejsze strony z ogłoszeniami mam jeszcze całą listę, ale nie wiem czy ludzie na te inne strony zaglądają.. poza tym Oskara wysłałam wczoraj do WYborczej Wrocławskiej i Łódzkiej i do Gazety Wrocławskiej Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 tak, dzisiaj o 12 go "przejmuje" Oskarek spokojnie chodzi bez smyczy :crazyeye: bo na smyczy ciągnie, a szkoda jego szyjki (nie ma szelek niestety) Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 porobię mu więcej ogłoszeń, jak ogarnę się z Azorkiem i szczeniakiem dla takiej Pani, dużo na głowie, i osobiste jeszcze sprawy:shake: Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 xmartix napisał(a):tak, dzisiaj o 12 go "przejmuje" Oskarek spokojnie chodzi bez smyczy :crazyeye: bo na smyczy ciągnie, a szkoda jego szyjki (nie ma szelek niestety) To dobrze , bo doktor juz się denerwowała :lol: On pewnie chodził za swoją pania przy nodze . Dlatego nie jest nauczony chodzenia na smyczy . Czy bedziesz nadal pilotowac jego ogłoszenia ? Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 tak, będę, nie ma problemu z tym, że jak pisałam dziś nic z tego nie zrobie, a jutro dopiero wieczorkiem mu dorobię więcej ogłoszeń:cool1: Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='BIANKA1']To dobrze , bo doktor juz się denerwowała :lol: On pewnie chodził za swoją pania przy nodze . Dlatego nie jest nauczony chodzenia na smyczy . Czy bedziesz nadal pilotowac jego ogłoszenia ? [quote name='xmartix']tak, będę, nie ma problemu z tym, że jak pisałam dziś nic z tego nie zrobie, a jutro dopiero wieczorkiem mu dorobię więcej ogłoszeń:cool1: Czyli kontakt do xmartix zostawić w allegro? :cool1: Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 tzn najpierw pogadam z Teresą czy wie co i jak w sprawie adopcji piesków, pogadam z nią i ustalimy do kogo kontakt będzie w ogłoszeniach :) Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zmienił, biedak piszczał i szczekał :-( po pogadaniu z Teresą, wymyśliłyśmy aby w ogłoszeniach były nasz 2 telefony Isadora juz Ci wysylam pw z nr Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 xmartix napisał(a):zmienił, biedak piszczał i szczekał :-( po pogadaniu z Teresą, wymyśliłyśmy aby w ogłoszeniach były nasz 2 telefony Isadora juz Ci wysylam pw z nr Biedak , już myslał , ze ma u Ciebie domek . U Tereski bedzie mu dobrze . Jesteście dziewczyny kochane . Bardzo dziękuję za pomoc również w imieniu p . Doktor . Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 xmartix napisał(a):zmień Bianko tytuł :) Na jaki ?:roll: Quote
Edi100 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):Na jaki ?:roll: Ten chyba nadal aktualny:roll: Quote
xmartix Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 teraz ok :) Teresa mówi że Oskarek czuje się dobrze, tylko nasz dominant boi sie kota ...:razz: zaprosiłam ją na forum, jak będzie miała neta to wejdzie Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 xmartix napisał(a):teraz ok :) Teresa mówi że Oskarek czuje się dobrze, tylko nasz dominant boi sie kota ...:razz: zaprosiłam ją na forum, jak będzie miała neta to wejdzie Ooooooooooo..................boi sie kotecka :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ciotki szukacie dla niego domu czy nie? Sorry ale jak sie podaje telefon nie może być sytuacji żeby ktoś nie mógł się dodzwonić. Rozumiem raz ale jak ktoś wydzwania i nic???? Dzieńdobry. Bardzo wzruszyła mnie aukcja z Oskarem, postanowiłam go wziąść pod dach. Próbowałam się do państwa dodzwonić na 2 telefony lecz nikt nie odbierał. Prosze zadzwonić na numer: xxxxxx. Jeśli chodzi o moją sytuację to mam swój dom w małym mieście (xxxx), jest już w nim jedna jamniczka 5-letnia - Kaja, w domu zawsze ktoś jest, rodzice czy córka więc pies nie będzie zostawał sam w domu. W tej sytuacji wg mnie powinnyście się odezwać, dane podam osobie która będzie załatwiała (mam nadzieję że będzie) sprawę. Sorry ciotki ale ja nie tylko wystawiam allegro ale pilnuję tez aby ludzie się nie zawiedli. Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Isadora jest 8 rano :) ja jeszcze spałam, Pani się do mnie w końcu dodzwoniła (za 3-cim razem odebrałam - bo spałam)! mam wszytskie dane, zgadza się na wizytę przed adopcyjną, i będzie albo sterylizować suczkę albo kastrować Oskara, zapłaci też za transport POTRZEBA WIĘC SPRAWDZIĆ DOMEK W ZAWIERCIU (adres na pw) I SZUKAMY TAM TRANSPORTU!!! Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xmartix']Isadora jest 8 rano :) ja jeszcze spałam, Pani się do mnie w końcu dodzwoniła (za 3-cim razem odebrałam - bo spałam)! mam wszytskie dane, zgadza się na wizytę przed adopcyjną, i będzie albo sterylizować suczkę albo kastrować Oskara, zapłaci też za transport POTRZEBA WIĘC SPRAWDZIĆ DOMEK W ZAWIERCIU (adres na pw) I SZUKAMY TAM TRANSPORTU!!! Uffff Może w najgorszym wydaniu gdy transport się nie znajdzie, to ktoś po protsu zawiezie Oskara - tym bardziej zę Pani zwraca za transport. Działajcie ciotki, działajcie. Trzeba w tytule tez zamieścić prośbę o wizytę przedadopcyjną. Nie wiem ale moim zdaniem czas działa na korzyść/nie korzyść psiaka szczególnie w tym wieku. Może warto rozważyć zawiezienie psiaka i potraktowanie tej wizyty jako przedadopcyjnej z zastrzeżeniem wizyty poadopcyjnej. Gdyby szukanie trwało za długo. PSiak nie mozę sie przyzwyczajać za bardzo do kolejnego miejsca i być znowu przerzucany. A Pani jest jamnikowa więc sobie poradzi. Fakt ze zaalarmowałą mnie, dzwoniąc jednak do skutku to tez plus. Quote
Poker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 to znak ,ze jest poważna i zdeterminowana :lol: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Poker napisał(a):to znak ,ze jest poważna i zdeterminowana :lol: Tak samo uważam Quote
BIANKA1 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Do Zawiecia nie jest tak daleko . Nawet pociagiem można . Quote
Recommended Posts